Görsel....Mumlar

beznzvu6kg.png

__i_bo__krem_svarovsk__ta_li__seren_sereng_l_7.jpg

3inspherePROD.jpg

imperiaflex_0_10_0.jpg

55054.jpg

aks0054.jpg

265_buyuk.jpg

Mum hastası bir bayan olarak bayıldım doğrusu.Evimin her köşesi, mutfaktan, banyoya kadar mumlarla ve mumluklarla süslü..

Ama benim mumlarım, dekoratif olanlar ve eninde sonunda yanacaklar, olmak üzere 2 ye ayrılmış durumdadır..

Bazılarına hiç dokunmam, bazılarını ise akşamları ara ara yakarım, eşim de dalga geçer, ayinlere başladın mı yine diye.........

gerçekten süperler...evimzin eşyalarını bi alalım dekoratif ürün olarak mum alışverişine çıkıcam sırnaşık şey

harikaaaa ben mum hastasıyım nerdeyse kolleksiyon yapacak kadar vardır ve yakıp oturmasınıda çok severim beni dinlendirir bunlarada bayıldım ellerine sağlıkk çok güzeller

çok güzel bayıldım bende mumları severim birde kokulu olursa daha çok teşekkürler paylaşımın için

evet bende bayılırım mumlara.................ama bide ucuz olsalar........bazıları çok pahalı bakıp bakıp geçiyorum...............

ayy çok güzel hepsii..ben tam bi mum hastasıyım..ya bunları nerden alabiliyoruzki.ben hiç böle ilginçleriyle güzelleriyle karşılaşmıyorum :(

Mum hastası bir bayan olarak bayıldım doğrusu.Evimin her köşesi, mutfaktan, banyoya kadar mumlarla ve mumluklarla süslü..

Ama benim mumlarım, dekoratif olanlar ve eninde sonunda yanacaklar, olmak üzere 2 ye ayrılmış durumdadır..

Bazılarına hiç dokunmam, bazılarını ise akşamları ara ara yakarım, eşim de dalga geçer, ayinlere başladın mı yine diye.........

bende muma bayılıyorum. her çeşitine. kokulusuna, renklisine yani her çeşitine.
nişanlıma söylüyorum evlenince evin her tarafı mum olacak diye sen beni yakmak mı istiyosun istemem öyle her yerde mum diyo. bu erkekler neden mumdan hoşlanmazkiÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook

Çok harikalar

Doğum günümü kutlamak için bunlardan isterim mavrula delüsü :mymeka:

bir ara bende acayip bir takintiydi mumlar.
her girdigim yerden aliyodum degisik degisik.
simdi hepsini tek tek yakiyorum.

Back
X