görücü geldi!!! :/

bizim burda apartmanları dolaşıyolar evlenilecek kız bakıyolar. ben de onlardan birine denk geldim hay Allahh :9::9:

Ooooooofffffooooffffff ne kadar itici bir davranış. Sanki mal alıyorlar. İğreniyorum bu zihniyetten.:19:

Evet seni beğenmediler manasını taşıyor kadının tavrı.

Ooooooofffffooooffffff ne kadar itici bir davranış. Sanki mal alıyorlar. İğreniyorum bu zihniyetten.:19:

Evet seni beğenmediler manasını taşıyor kadının tavrı.

Bu davranışlara izin verildiği sürece devam eder böyle şeyler.

Apartman dolaşıp kız arayan kadınları evine buyur edenler çanak tutmasa kimse kızlarımıza bu muameleyi yapamaz zaten.

Sen şu seksi olan bayansın demek ki erkeğin ailesi seksi gelin istememiş eğer orda da bütün seksepaliteni ortaya koyduysan tabi ama açıklama yapabilirdin ben aslında öyle değilim öyle görünüyorum sadece bu dertten muzdaribim hatta bakın kadınlar kulübüne konu bile açtım açın okuyun diye vereydin ellerine laptopu belki o zaman olurdu.:37:

Son düzenleme:
Bu davranışlara izin verildiği sürece devam eder böyle şeyler.

Apartman dolaşıp kız arayan kadınları evine buyur edenler çanak tutmasa kimse kızlarımıza bu muameleyi yapamaz zaten.

Evet ya görücü geliyor bakıyor iki yokluyor hımm bu iyiymiş alalım bundan bizim oğlana mı diyorlar çok merak ettim ya hiç görücü görmedim de hayatımda. :27:

Sen şu seksi olan bayansın demek ki erkeğin ailesi seksi gelin istememiş eğer orda da bütün seksepaliteni ortaya koyduysan tabi ama açıklama yapabilirdin ben aslında öyle değilim öyle görünüyorum sadece bu dertten muzdaribim hatta bakın kadınlar kulübüne konu bile açtım açın okuyun diye vereyedin ellerine laptopu belki o zaman olurdu.:37:

:60::60::1::1::1::1:

beni aşağılayıcı yorum yapanlar boşuna zaman kaybediyorlar onları hiiiiç mi hiç tınlamıyorum bile :)))
boşuna klavyenizi yormayın :) hahahhh

Evet ya görücü geliyor bakıyor iki yokluyor hımm bu iyiymiş alalım bundan bizim oğlana mı diyorlar çok merak ettim ya hiç görücü görmedim de hayatımda. :27:

Hiç gerekleri yok.

Ben evli ve 2 çocuklu bir kadınım geçen sene bana gelmişlerdi.

Apartmana girerken görmüşler,tutturdular kapıda anneni çağır diye.Bende gitmezseniz bağırırım bak dedimde gitti manyaklar.

$chimp.webp
$article-0-001A8D4500000258-881_468x415.webp

görücüsü gelen seksi şempanzeler

(sözüm konu sahibine değil aklıma geldi) :37:

Son düzenleme:
konu sahibesi, sana iyi bir haberim var.
korktuğun kadar seksi ve güzel değilmişsin...

Not. :

vişneli benim o resmi ordan kaldırırmısın? dost var düşman var :ssz:

mutsuzpunk derken?

hem punk'sın hem de görücü usuluyle mi evlenmeye kalkıyorsun?

hiç senin gibi punk görmemiştim... nerede senin asi ruhun? :44:

Çok SEKSİ olduğun için istemediler kanımca

Hani istem dışı kalça kıvırmaların varya evlerden ırak :)) Arkana bir ordu erkek takarsın diye korkmuşlardır :37:

ahahhaa
jeton yeni düştü :27:
bende seksi ne alaka diyorum :37:
gözünüzden de hiçbir şey kaçmıyor :52:

Son düzenleme:
buna benzer çok olay yaşadım.insanı süzüp süzüp gitmeleri yok mu deli ederler.evinizi incelemeler, seni baştan ayağa incelemeler... ne kadar kırıcı aslında.beğenmiş olabilir ama soğuk bir kadındır belli etmemiş olabilir aracı vasıtasıyla tekrar arayıp gelebilirler.Hakkınızda hayırlısı olsun.

bir insan farzedin- adı üzerinde görücü- akşam 11 de sizin haberiniz olmadan- geçiyorduk uğradık gibilerinden ve sizin aklınızdan görücü düşüncesi geçmeden bir çocuğu getirmesi ve sizin de normal ev hali pijamalarla karşısına çıkmanız...ve ertesi gün bizim oğlan görüşmek istiyor telefonlarını verelim mi demeler...cidden çok tuhafıma gitmişti ve aklıma gelince gülerim...damdan düşme gibi...nasıl bir oyuna geliyorsun!

Back
X