Görücü görüşmesi

• Konu Sahibi Konu Sahibi tumblr
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

tumblr

Guru
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2011
37
24
288
İstanbul
Kızlar merhaba,

Hayatımoda ilk kez biriyle görücü usulu tanisacagim, 29 yaşındayım. Benim numaram karşı tarafa verilmiş bunun dışında fotoğraf paylaşımı olmadı. İlk gorusme arama şeklinde mi yoksa mesajla mı oluyor? Ararsa ne konuşulur? Ben bir profil buldum onun adına ait ama emin değilim o kişi mi diye ve bulduğum profili beğenmedim. Eger görüştüğümde o kişi olduğuna kanaat getirirsem begenmedigimi nasıl ifade edeceğim?

Dumanla.

Ne denir ki yıl olmuş bilmem kaç. Bari bir fotoğrafını göreydin. İçime sıkıntı geldi okudukça. İn mi cin mi huylu mu huysuz mu ne sever ne yer ne içer nasıl davranır dôver mi sôver mi? Bunlar bu dönemde o kadar önemli detaylar ki. İyice tanışmadan evet demeyin sakın.
Nikah kıymaya gidiyorum demedim. Bunların öğrenmek için tanışacağız ya zaten. Sadece bu süreç nasıl başlıyor onu soruyorum. İnsanları kirmadan olumsuz olsa nasıl söylenir onu soruyorum.

Numarayı veren kişiden fotoğraf isteseydiniz. Hic ömrümde duymadım böyle fotoğraf falan olmadan hop numara verme işini. Baya baya standardiniz düşük sanıyor bu kisi. Araci olan kisi kimse ben olsam çıkartırdım hayatımdan.

Ben hiç bilmiyorum bu işleri, on yargı olmasın diye fotoğraf istemedim o yüzden hata yapmisim demek

Bu teknoloji çağında fotoğrafsız, görüntüsüz görücü için sadece telefon no vermek nedir ya? 😄

Cep telefonu olmadığı yıllarda bile yanlarında fotoğraf taşırdı insanlar öyle aracı olurdu. Fotoğraf isteyin mutlaka.

Karşı taraf mesaj atar büyük ihtimalle. Biraz konuşursunuz foto atarsınız karşılıklı. Konuşmanın tıkandığı yerde "ya xxx bey açık konuşmak gerekirse ben elektrik alamadım, sizin de vaktinizi boşa almayım. Allah gönlünüze göre versin" diyip bitirirsiniz.

Kızlar merhaba,

Hayatımoda ilk kez biriyle görücü usulu tanisacagim, 29 yaşındayım. Benim numaram karşı tarafa verilmiş bunun dışında fotoğraf paylaşımı olmadı. İlk gorusme arama şeklinde mi yoksa mesajla mı oluyor? Ararsa ne konuşulur? Ben bir profil buldum onun adına ait ama emin değilim o kişi mi diye ve bulduğum profili beğenmedim. Eger görüştüğümde o kişi olduğuna kanaat getirirsem begenmedigimi nasıl ifade edeceğim?
Bence bu devirde görücü usulü tam bir saçmalık.arayacağini yazacağını da sanmıyorum zaten.yazsa da 2 nezaketen soru sorar uymadı der biter gider.erkeklere zorla yaptırıyorlar çünkü bu tarz şeyler.senin beğenmedim demene gerek kalmaz zaten merak etme 😁

Son düzenleme:
Çok kibarsiniz ön yargı olmasın diye resim istememek olurmu evlenmekten bahsediyorsunuz iş görüşmesi degilki bu .Beğenmezseniz de hickimse kırılmaz hemen söyleyin kibar olmak için kimse incinmesin demeyin kendinizi düşünün O aracı olan kişi allar pullar kanmayın kendiniz karar verin.Zaten bir görüşmede anlamak zor genelde pek iyiyi oynar karşı taraf .Hakkınızda iyiyi dilerim

ben bu konuyu açana kadar görücü usulu görüşmeyen bir ben kaldım sanıyordum :/ yaşlarımız statülerimiz vs. denklik olunca ben de görüşeyim gitsin diye düşündüm. sonuçta bazen yakışıklı olmayan birinin konuşmasından bakışından harketinden vs etkilenebiliyoruz o yüzden istemedim.

Çok kibarsiniz ön yargı olmasın diye resim istememek olurmu evlenmekten bahsediyorsunuz iş görüşmesi degilki bu .Beğenmezseniz de hickimse kırılmaz hemen söyleyin kibar olmak için kimse incinmesin demeyin kendinizi düşünün O aracı olan kişi allar pullar kanmayın kendiniz karar verin.Zaten bir görüşmede anlamak zor genelde pek iyiyi oynar karşı taraf .Hakkınızda iyiyi dilerim
çok teşekkür ederim burda yazılanları dikkate alacağım

Etkileniyoruz konuşmadan ve doğru ama insan dünyası ruhlar alemi olmadığı için ne kadar kendimizi kandirsak bile sadece iç güzellik diye genede dış görünüş hijyen dişleri vs önemli bence .Önce göze sonra gönüle düşermiş.Dunya yakışıklısı olmasın varsın tamamda en azından bi iç ısınması için dış görüntüde de hoşunuza gidecek birşeyler olmalı.Sonucts insanın kendine bakımı da çok şey anlatır hakkında

ben bu konuyu açana kadar görücü usulu görüşmeyen bir ben kaldım sanıyordum :/ yaşlarımız statülerimiz vs. denklik olunca ben de görüşeyim gitsin diye düşündüm. sonuçta bazen yakışıklı olmayan birinin konuşmasından bakışından harketinden vs etkilenebiliyoruz o yüzden istemedim.

Bence dogru yoldasiniz, fotograftan bir sey anlasilmiyor hatta insanlar bazen cok cabuk pnyargiya kapiliyor. Bence aracidan foto falan istemeyin, bir bekleyin adam yazsin nasil biri bakin o sirada tipini de gorursunuz zaten. Hayirlisi olsun :KK50:

Nikah kıymaya gidiyorum demedim. Bunların öğrenmek için tanışacağız ya zaten. Sadece bu süreç nasıl başlıyor onu soruyorum. İnsanları kirmadan olumsuz olsa nasıl söylenir onu soruyorum.
Nasil başlayacak arkadaş NASA da işe mi başlayacaksınız? Telefonda merhaba yazılır yani😁

Back
X