• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görücü teyze whatsap tan engellemis

Teyze dedigine göre yaş itibariyle gidipte sizi rehberde bulup engelleyecegini , en azından bununla ugrascagını dusunmuyorum :KK51:

Aynısı benim de başına gelmişti.Direksiyon hocam bana yeğenini yapmaya çalışmıştı , epey de ısrar etmişti.Ben görüşmeyince de engellemişti ki ondan önce hep arar sorardı beni.Saçma sapan işler ya.

Teşekkür ederim bilgilendirmeniz için ama bunun yeri burası değil.Hepumiz dil kurallarını bilen insanlarız internette çoğu şey yanlış yazılır akilli telefonlardan dolayi.Ayrica ben bunu sormadım ki .Cevap yazmanıza dahi gerek yoktu

Niye rahatsız oldun ki sen cevabımdan?
Gerek gördüm demek ki cevap yazdım.
Senin de cevap yazmana gerek yoktu, okuyup geçseydin madem.

Kızlar ailemden beni isteyen komşu bi teyzemiz vardi kuzenine .Biz kuzeniyle hiç tanışmadık ama teyze rehberimde ekliydi . Cuma günleri felan cuma mesajları atıyordu . Arada nasilsin gibi mesajlar atıyordu .Durum felan yapınca ya da hemen cevap yazardı.Ama bugun bu baktım engellemiş heralde .Kötü de düşünmek istemedim belki telefonu bozulmuştur dedim ama ben de bozuldum baya .Acaba kuzeniyle tanışmadım diye mi kendince trip attı diye düşündüm :) Ama sonuçta komşumuz diye kayıtlı rehberimde uzuldum ya :KK43:
Niye üzüldünüz ben anlamadım bende bu tip şeyleri çok yaşadım hiç de umursamazdım boş verin gitsin

Kızlar ailemden beni isteyen komşu bi teyzemiz vardi kuzenine .Biz kuzeniyle hiç tanışmadık ama teyze rehberimde ekliydi . Cuma günleri felan cuma mesajları atıyordu . Arada nasilsin gibi mesajlar atıyordu .Durum felan yapınca ya da hemen cevap yazardı.Ama bugun bu baktım engellemiş heralde .Kötü de düşünmek istemedim belki telefonu bozulmuştur dedim ama ben de bozuldum baya .Acaba kuzeniyle tanışmadım diye mi kendince trip attı diye düşündüm :) Ama sonuçta komşumuz diye kayıtlı rehberimde uzuldum ya :KK43:

:oha::KK48::KK71: Trip atmış gibi ama istemsiz de olabilir başka bi hattan numarayı ekleyip bi bakın bilgiler herkese açıksa fotoğrafı çıkar zaten

Aman Allah aşkına neden taktınız. Belki yanlışlıkla engellemiştir. Annemin beni yanlışlıkla instagram da engellediğini bilirim :D

Umudunu kesmiştir. Sizle ne diye konuştugu belli zaten, o işin olmıcagını anlayınca da çıkarmıştır listeden. Üzülmeye değmezz kuzende aklınız kalmadıysa tabii..:oops:

Ben trip attığını düşünmedim açıkcası. Yeni bir telefona kartını takmıştır, telefon hafızasına kayıtlı numaralar doğal olarak diğer telefonunda kalmıştır.

Belki telefon bozuldu belki rehber silindi ya da watsap silindi.bir sürü ihtimal var iken neden sizi engellediği geliyir aklınıza.hem de bir gün öncesi size kalp atmış.siz mesaj atin halini hatrını sorun,tepkilerinden anlarsiniz esas sebebi.dediğiniz gibi ise emin olur ondan sonra konu açarsınız burda.uzun yorum mu oldu ne.kısaca bu kadar kafaya takmayın kendinize sorun yaratmayın emin olmadan

Back
X