• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Babam annemi aldatıyor

Konu sahibesi benim.babami ve annemi anlatmissin birebir.Benim babam ve annem bu durumdan soyle kurtuldu hemen anlatayim.
Babam 22 senelik gonul maceralari ve seksleri sonucunda defalarca cocuk aldirmis bir insan olarak tabiki akillanmadi.Emeklilik tazminati gitti.Evimizi tefeciye kaptirip aldigi parayi yine en son sevgilisine yedirdi.Ustune birde bir kac bankaya borclanmis haciz kagitlari geliyor.Evimizden atildik kiraya cikacak para yok.Gittim tefeciyle konusmaya (yas o sira 22) adam bana kufur etti defolun evimden(!) dedi.Bende tefecinin oglundan 10 gun izin isteyip yalvararak sure aldim ve calismaya basladim.Bu sirada tabiiki yuksek lisans hayalim ve marmaray projesinde bulunma hayalim cope gitti.
Boylece tam 8 yil ellerini ceplerine attirmadan evi gecindirdim.Babamin borclari icin krediler cektim ve odedim.Babam tum mal varligubi kaybedip bir sigaraya muhtac olunca o kadini birakti.(eger madden tamamen tukenmeseydi kadindan vazgecmezdi)
Borclarini bitirip evlenmek istedigimde bana annemin sadece yarim altin takmak istedigini ogrendim.Anneme babasindan miras kaldi ve ev aldi.Bu evi iki erkek kardesimle pay yapmak istiyormus.
Benim kizim oldu babam 3.5 aydir gelenedi ceyregini (!) alip gelecegim diyor.Ki esimun arkadaslari ceyrek takti kizima.Durumunu duzeltmis olan anne ve babamin duduncesi el gibi yapmak oldu.
Ha bu arada ben borclarini kapatip evlenmeye kalkinca babam evlenmeden 2 ay once 30000 tl lik bie kredi daha cekmis.Sonrasinda ise 10000 tl baska bankadan kredi cekmis bir guzel kredi karti da almis.Ne olup bittigini bilen yok.Kadin mevzusu olmadigini biliyoruz (cunku aninda yakalanir) ama faceden denk getirebilirse universiteli kizlari tavlamaya calisir.Yas 56 olunca artik birileri yuz vermiyor mu yoksa evli erkeklerle olan kadinlar daha zenginini mubseviyor bilmiyorum ama simdilik bir durumu yok gibi(aktif). Zaten inanilmaz yogun bir iste calisiyor artik o taraklarda bezi olamaz ama olene kadar borc odeyecek gibi duruyor.
En canimi sikansa 3.5 aylik bebegimi hala gormeye gelmemis olmasi.Yol 2 saat.Annem ise lohusalikta 4 gun kaldi el gibi baskada birsey yok.

Annenizden nefret etmeyin o da içinde ne fırtınalar kopariyodur, o zamanlardaki kadınlar ile şimdiki kadınlar ayni sartlara sahip değil. Büyük ihtimalle annenizin bi mesleği yok, parası pulu gidecek yeri yok, kendi aç kalmayi göze alırdı belki ama sizin aç kalmanızı nasil göze alsın?
Ailesi de büyük ihtimalle sahip çıkmayacaktı çünkü eski kafadaki insanlar "ne olursa olsun kocanın yanına git, aldatsa da dovse de o kocan, bu evden gelinlikle çıktın kefenle dönersin" saçmalıklarıyla yetişmiş ve cocuklarina da bunu aşılamışlardır.

Ben simdi böyle bi sey yaşasam cocugumu aç birakmayacagimdan eminim çünkü para kazanabilecek donanımım var ve ailem arkamda. Çocuğumu doyurabilmem büyütebilmem icin kocama ihtiyacim yok. Ama her kadının sartlari ayni degil, her kadinin ailesi ayni değil, annenizden nefret etmek hata olur.
Siz önce kendinizi sonra da annenizi kurtarin o hayattan, varsa kardeslerinizi de. Annenize de hicbisey söylemeyin simdilik.

Gözü iyi görmeyen adam in yaptıklarına bak hele ... Benim Annem de sizin ki gibi " bu yaş â kadar katlandım sizin için" falan diyerek saçmaliyirdu.. bizde bizim için BOŞAN dedik .. Geçen yıl boşandılar .. annem 30 yıldır eziyetten sonra su an çok mutlu

Eşi aldattığı halde çocuklarım var diye boşanmayanlara çok kızarım. Ya lanet olsun o paraya. Olmasın paran ama huzurun olsun. O çocuklar böyle ailede büyüyünce psikolojisi daha çok mahvoluyor iyilik yapmıyorsunuz anlayın artık anlayın. O kadar nefret kusmak istiyorum ki daha 18 yaşındayım ama o kadar yaşlı hissediyorum ki çocukluğum o kadar mahvoldu ki. Çocukluğum oda köşelerinde ağlayarak dua etmekle geçti. Keşke böyle aileler boşansa da böyle bir evde büyütmese çocuğunu para bir şekilde bulunur bir şekilde geçinilir. Sana tavsiyem üniversiteyi şehir dışında okuyacağım diye bekleme anneni o adamın yanında da yalnız bırakma. Tut kolundan anne gitmemiz gerek ve benimle gelmezsen İnan bana defolup giderim bu evden geri de dönmem de. Gözlerine bak ve artık burada yaşamaya daha fazla katlanamayacağını onun da gerçekleri açık bir şekilde gördüğünü söyle yüzüne. Burada kalmaya devam etmek benim için intihara sürüklenmek de. İnan bana evdeki geçimsizlik yüzünden saçımı başımı yoldum kafamı duvarlara vurdum kendimi balkondan atmayı düşündüm ve bu hiç normal değil bu yaşamak için sağlıklı bir ortam değil. Lütfen ne yap et anneni ikna et o evden gidin o adama katlanmayın

Konu sahibesi benim.babami ve annemi anlatmissin birebir.Benim babam ve annem bu durumdan soyle kurtuldu hemen anlatayim.
Babam 22 senelik gonul maceralari ve seksleri sonucunda defalarca cocuk aldirmis bir insan olarak tabiki akillanmadi.Emeklilik tazminati gitti.Evimizi tefeciye kaptirip aldigi parayi yine en son sevgilisine yedirdi.Ustune birde bir kac bankaya borclanmis haciz kagitlari geliyor.Evimizden atildik kiraya cikacak para yok.Gittim tefeciyle konusmaya (yas o sira 22) adam bana kufur etti defolun evimden(!) dedi.Bende tefecinin oglundan 10 gun izin isteyip yalvararak sure aldim ve calismaya basladim.Bu sirada tabiiki yuksek lisans hayalim ve marmaray projesinde bulunma hayalim cope gitti.
Boylece tam 8 yil ellerini ceplerine attirmadan evi gecindirdim.Babamin borclari icin krediler cektim ve odedim.Babam tum mal varligubi kaybedip bir sigaraya muhtac olunca o kadini birakti.(eger madden tamamen tukenmeseydi kadindan vazgecmezdi)
Borclarini bitirip evlenmek istedigimde bana annemin sadece yarim altin takmak istedigini ogrendim.Anneme babasindan miras kaldi ve ev aldi.Bu evi iki erkek kardesimle pay yapmak istiyormus.
Benim kizim oldu babam 3.5 aydir gelenedi ceyregini (!) alip gelecegim diyor.Ki esimun arkadaslari ceyrek takti kizima.Durumunu duzeltmis olan anne ve babamin duduncesi el gibi yapmak oldu.
Ha bu arada ben borclarini kapatip evlenmeye kalkinca babam evlenmeden 2 ay once 30000 tl lik bie kredi daha cekmis.Sonrasinda ise 10000 tl baska bankadan kredi cekmis bir guzel kredi karti da almis.Ne olup bittigini bilen yok.Kadin mevzusu olmadigini biliyoruz (cunku aninda yakalanir) ama faceden denk getirebilirse universiteli kizlari tavlamaya calisir.Yas 56 olunca artik birileri yuz vermiyor mu yoksa evli erkeklerle olan kadinlar daha zenginini mubseviyor bilmiyorum ama simdilik bir durumu yok gibi(aktif). Zaten inanilmaz yogun bir iste calisiyor artik o taraklarda bezi olamaz ama olene kadar borc odeyecek gibi duruyor.
En canimi sikansa 3.5 aylik bebegimi hala gormeye gelmemis olmasi.Yol 2 saat.Annem ise lohusalikta 4 gun kaldi el gibi baskada birsey yok.
Cok uzuldum sana.. iyilerin kiymetinidevkimse bilmiyor ne yazikki

Bence elinize geçen delilleri toplayın anneniz de dava açsın. Hem kadından hemde babanızdan tazminat davası acarak hakkıni alsın.
Sizde bu arada iş bulup calışin kps ye çalışarak giren bir sürü insan var.

baban uslanmaz belli

kadına fake hesaptan ilişkiniz olduğunu biliyorum evlatlarında bilsin ister misin deyin

Bu konu çocukları için aldatan kocadan ayrılmayan kadınlara kamu spotu olmalı.
Bu sitede ibreti alem için sayfanın başına konmalı diyorum ve susuyorum.

Bunun başka versiyonunu tanıyorum adamdan igreniyordum ama idari amirim olduğu için yüzüne 3 yıl gülmek larında kaldim . Geven yıllarda karısı sonunda boşamış ama.adamin aldırmadıgi cocuk sevgili olmadigi kadin kalmadi. Bir kere beni aramıştı moralim bozuk diyor 60 yaşındayım ilk kez 35 yaşımda sevgilim var telefonda kilitlenmistim sonra da engelledim her yerden zaten. Baban da maalesef sapık Allah sabır versin

Babam annemi daha önce defalarca aldattı. Hem de en iğrenç şekilde. Eskortla da aldattı, annemin teyzesinin kızıyla annemin yatağında da aldattı alt komşu ile de aldattı. Bunların hepsine küçükken hep şahit oldum . o kavgaları bağırış çağırışları pencere kırmalarını annemi dövmrlerini asla unutamıyorum.

Şimdi kendisi 60 yaşına yaklaştı. 5 6 yıldır konuştuğu bi sevgilisi var . ben 5 6 yıl diyr tahmib ediyorum daha doğrusu.o gün Babam facesini açık bırakmıştı ve o anda kadın msj atınca görmüştüm. İğrenç konuşmalar vardı. Babam kadının bulunduğu şehire gitmişti .tabi bizr giderken kafamı dağıtmak istiyorum felan diyerek gitmişti. Orda ilişkiye girmişler .kadın çok acıdı hala acıyor oturamıyorum falan yazmış.ben bunları görünce o an şok olmuştum devamını okuyamadım.

Şimdi aynı kadınla whatsaptan konuşmalarını gördüm. Babamın gözleri iyi görmediği için msj harfleri benim 2 metreden görebilecrğim şekilde. Birbilerine fotoğraf gönderiyorlar kalp atıyorlar aşkım sevgilim felan diyorlar.hemde biz yanındayken .

Babam asla bize zaman ayırmaz.bizi ailesinden çok bakmak zprunda olduğu bir yük gibi görür. Herzaman yediğimizi içtiğimizi başımıza kakar. Sürekli param yok param bitti battık iflas ettik tutumlu olun diye söylenir. Halbuki annem fazlasıyla tutumlu bir kadındır. Kendi sürekli gezmek için bi yerlere gider ama biz en basiti peynir btti desek param yok diyr söylenir. Alt komşu ile aldattığı dönemde kadının oğlu depresyona girdi diye sürekli onlarla ilgilrndi.çocuğu gezmelre götürdü .çocuk gelirdi amca moralim bozul derdi babam annesi ve o birlikte dışarı çıkardı.sanki ailesi onlarmış gibi.

Bu kadar şey yaşamıza rağmen annrm boşanmayı hiç bizaman istemedi. Brn hep yalvarırdım lütfen boşanın ben dayanamıyorum diye ama boşanmadılar.annem sizin için katlandım diyor ama hayattaki en büyük zararı bana ikisi verdi.

Şimdi bu kadını söylesem hiç bi şey değişmicrk. Kavga kıyamet kopacak .bütün binaya rezil olacağız ama annem yinr boşanmayacak. Ama ben bu olanları sindiremiyorum artık .çok doldum kimseye anlatamıyorum .

İşin komik yanıda babamın kendini dünyanın en iyi babası olarak görmesi.yüzsüz hala gelmiş bana neden sarılmıyorsun beni nedrn öpmüyorsun srn çok nankörsün diyr trip atıyor.

Napiyim ben şimdi kadına mesaj atsam olmaz ne dicem ki. Kadınında 2 tane çocuğu var bide. Utanmazlar ya. İnsan çocuklarından utanır bari
Annene hayret ettim sizin icin mi katlanio sozon psikolojnz daha cok bozulmus. Sen valisiomusun yasin kac bence o gorusmelerin resimlerini cek. Eger imkanlarin varsa ayri eve cik baska kizlarla filan valisiorsan kurtul ordan.annene de goster yazismalari babannda resimle at evi terket

Merhaba sevgili piedra,
Anladığım kadarıyla anne ve babanızın arasında bir aşk; hadi beklentileri düşürelim bir sevgi en azından saygı ilşkisi kalmamış gibi. Durumdan anneni haberdar edersen ve annen babanla bu meseleyi konuşursa kendin de dahil olduğun bir karı-koca tartışması, evlilik krizi yaratırsın.

Ancak anladığım kadarıyla annen de ekonomik bağımsızlığı olmayan yavruları için evliliğe "katlanan" bir hanımefendi.

Tavsiyem yaşına da bakarak, öncelikle ekonomik bağımsızlığını kazanmaya ve kendini güvenceye almaya bakmak. Daha sonra annene ipuçları vererek onun gerçeği görmesini sağlamak. Ekonomik olarak kendi başınıza ayakta duracak kuvvete ulaştığınızda da en makul yolla boşanmaya ikna edip ayrılmalarını sağlamak. Sadakat ve aile sevgisi açısından bu kadar zayıf bir adamın kahrını çekiyor anneniz.

Anneniz sizin için bütün bunlara katlandıysa, maddi manevi her zaman ona destek olmalı ve huzurlu bir hayat sürmesini sağlamalısınız diye düşünüyorum. Bir an evvel yetişkin sorumluluklarını alıp annenize sahip ve destek çıkın.

Babanızla ilişkinizi de "babalık" ile sınırlayın. Hayatta herkesi değiştiremezsiniz.

Merhaba sevgili piedra,
Anladığım kadarıyla anne ve babanızın arasında bir aşk; hadi beklentileri düşürelim bir sevgi en azından saygı ilşkisi kalmamış gibi. Durumdan anneni haberdar edersen ve annen babanla bu meseleyi konuşursa kendin de dahil olduğun bir karı-koca tartışması, evlilik krizi yaratırsın.

Ancak anladığım kadarıyla annen de ekonomik bağımsızlığı olmayan yavruları için evliliğe "katlanan" bir hanımefendi.

Tavsiyem yaşına da bakarak, öncelikle ekonomik bağımsızlığını kazanmaya ve kendini güvenceye almaya bakmak. Daha sonra annene ipuçları vererek onun gerçeği görmesini sağlamak. Ekonomik olarak kendi başınıza ayakta duracak kuvvete ulaştığınızda da en makul yolla boşanmaya ikna edip ayrılmalarını sağlamak. Sadakat ve aile sevgisi açısından bu kadar zayıf bir adamın kahrını çekiyor anneniz.

Anneniz sizin için bütün bunlara katlandıysa, maddi manevi her zaman ona destek olmalı ve huzurlu bir hayat sürmesini sağlamalısınız diye düşünüyorum. Bir an evvel yetişkin sorumluluklarını alıp annenize sahip ve destek çıkın.

Babanızla ilişkinizi de "babalık" ile sınırlayın. Hayatta herkesi değiştiremezsiniz.
annesi zaten eski olaylardan dolayı biliyormuş.

Baban iğrenç. Annen pskolojik olarak rahatsız. Ayrılmış olsa bunları bu derece yaşamayacaktın. Bence babanın yüzüne vur iğrençliğini.

Annene hayret ettim sizin icin mi katlanio sozon psikolojnz daha cok bozulmus. Sen valisiomusun yasin kac bence o gorusmelerin resimlerini cek. Eger imkanlarin varsa ayri eve cik baska kizlarla filan valisiorsan kurtul ordan.annene de goster yazismalari babannda resimle at evi terket
Kanıtlamak için fotoğrafa yazışmaya gerrk yokki. Daha önce çok kez aldatıldığı için anneme söylesem kanıt istemeden inanır zaten.

Baban iğrenç. Annen pskolojik olarak rahatsız. Ayrılmış olsa bunları bu derece yaşamayacaktın. Bence babanın yüzüne vur iğrençliğini.
Evet annemin psikoloji çok bozuldu . daha önce bu yüzden 2 kez intihar etti. Allahtan bişey olmadı .

Evet annemin psikoloji çok bozuldu . daha önce bu yüzden 2 kez intihar etti. Allahtan bişey olmadı .
Maddi olarak bi yolunu bulup onu ikna etmelisin ayrılmaya. Bir kadının yaşayabileceği en iğrenç şey malesef bu .

Merhaba sevgili piedra,

Ben anneme çok söyledim .yıllardır söylüyorum ama kavul etmiyor. Bu kadar emek verdim niye boşaniyim diyor.ele rezil mi olalaım diyor . artık banada kızıyor boşnma lafı etme bana diye.

Back
X