GÖRÜCÜ USÜLÜ AŞK..CİDDİYİM!

melikeiron78

Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2018
95
31
8
Evet.. ciddiyim ve lafı dolandırmadan konuya gireceğim.. Abim yurtdışında yalnız yaşamakta ve hayırlı bir kısmet hayat arkadaşı aramaktadır.. bu konuda annem ve ben kendisine yardımcı olmak istiyoruz, en azından "tanışma" kısmında.. haliyle gerisi doğal akışına kalmış..arkadaşlık sitelerinden bahsetmeyin lakin bu konuya abim şüpheyle bakmaktadır ve güvenilir bulmamaktadır.. KK 'a güvenebilir miyim bilmiyorum bunu zaman gösterecektir...bu hayırlı akşamın uğur getirmesi dileğiyle!

Dogru mu anladim? Kk'dami es arayacaksiniz?

Bence tanidiklara söyleyin ogluma/abime es adayi ariyoruz diye..

Bazı insanların birbirini bulması için birilerinin tanıştırması gerekir. Bizide eşimle tanıdıklar aracı olmuştu tanışmamızda.
Ama burdan bulmaya ćalışmak ne kadar doğru olur bilemedim.

Arkadaşlar galiba konuyu doğru ifade edemedim.. akıl danışmıyorum ...ciddi ilgilenen varsa lütfen özelden bana ulaşsın... eminim buradaki arkadaşların yapacak daha mühim işleri vardır ;)

Arkadaşlar galiba konuyu doğru ifade edemedim.. akıl danışmıyorum ...ciddi ilgilenen varsa lütfen özelden bana ulaşsın... eminim buradaki arkadaşların yapacak daha mühim işleri vardır :KK66:

Bu tutumunuz ne kadar da komik. Madem ciddi es ariyorsunuz o zaman once abinizi tanitin. Ne belli burdan kiz dusurmeye calisan, kotu niyetli biri olmadiginiz?

Abime kiz lazim diyince sanki millet siraya girecek. Tovbe est

Abin zenginse olur. Biraz once bi konuya goz attim, koca zengin olsun kadin hobi olarak calissin diyen ne kadar tembel, yataktan kalkmaya üşenen tip varsa kk' da. Fakirse sansin yok.:halay:

Sosyal deney falan mı bu :)

Yada sen erkeksin kendine birini arıyon burda :deli:

Arkadaşlar galiba konuyu doğru ifade edemedim.. akıl danışmıyorum ...ciddi ilgilenen varsa lütfen özelden bana ulaşsın... eminim buradaki arkadaşların yapacak daha mühim işleri vardır :KK66:
Burası eş arama sitesi değil, Kadınlar Kulübü sitesi, çok özür dilerim ama erkek kimliğiyle gelip seviyeli, düzeyli bir ilişki için arkadaş arıyorum, ciddi olanlar yazsın diyenlerden bir farkınız kalmıyor, abinize eş adayı bulma topiği açınca.

Back
X