- 24 Haziran 2011
- 23.542
- 49.153
- 798
- Konu Sahibi repaticykoknem
Kaldım ortada yazmış bir de. Daha gelmeyen görücüye diyo

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hahaha oyyMesela böyle işte…
Kaynın oğlunun verilmiş sadakası varmış ki aranız yapılmamış.siktir lan o..
Ay cidden böyle birisi öğretmen mi. Midem bulandı alıntı yaptığınız cevabı görünce.Mesela böyle işte…
Bana da 10 gün önce profilime yazdığım yazı üzerinden saldırmış.Mesela böyle işte…
hayır sanırım yanlış gördünüz ben size cevap vs yazmadım . Benimle aynı görüşte olmayabilirsiniz ve öğretmen düşmanı olabilirisiniz saygı duyarım ama rica ediyorum iftira atıp saldırmayın hiç yakışmıyor.Bana da 10 gün önce profilime yazdığım yazı üzerinden saldırmış.
Tepki geç geldiğine göre jetonun düşmesi oldukça uzun sürmüş.
Daha önce de dediğim gibi okumak gerek... hem ne dendiğini anlamak hem de kendini küfretmeden doğru düzgün ifade edebilmek için.
Ahh onların verilmiş sadakası varmış da, ya dersine girdiği öğrencilerin vay haline.Kaynın oğlunun verilmiş sadakası varmış ki aranız yapılmamış.
hı-hı, iftira..evethayır sanırım yanlış gördünüz ben size cevap vs yazmadım . Benimle aynı görüşte olmayabilirsiniz ve öğretmen düşmanı olabilirisiniz saygı duyarım ama rica ediyorum iftira atıp saldırmayın hiç yakışmıyor.
öğrencilerim beni çok sever bakanlık tarafından da başarı belgem var neden böyle düşündünüzAhh onların verilmiş sadakası varmış da, ya dersine girdiği öğrencilerin vay haline.
Öğretmene sizden daha düşman birini göremedim bu konuda.hayır sanırım yanlış gördünüz ben size cevap vs yazmadım . Benimle aynı görüşte olmayabilirsiniz ve öğretmen düşmanı olabilirisiniz saygı duyarım ama rica ediyorum iftira atıp saldırmayın hiç yakışmıyor.
öğrencilerim beni çok sever bakanlık tarafından da başarı belgem var neden böyle düşündünüz
Evlerden ırak ya. Böylelerinin tespit edilip öğretmenlikten atılması lazım.Ahh onların verilmiş sadakası varmış da, ya dersine girdiği öğrencilerin vay haline.
Bi söz var, ben sana müdür olamazsın demedim, adam olamazsın dedim...öğrencilerim beni çok sever bakanlık tarafından da başarı belgem var neden böyle düşündünüz
Bakanlığın vay haline.öğrencilerim beni çok sever bakanlık tarafından da başarı belgem var neden böyle düşündünüz
Değiştirmiş onu, aynştayn.Margaret Hale ye yazdığınız kaliteli cümlenizden
Başarı belgesi almak için bir başarı gerekmiyor. Bakanlık bir kere öylesine bile dağıttı herkese birer tane. Göstermelik bir proje danışmanlığı, veli ziyareti, fidan dikme etkinliğine katılma vs. bile başarı belgesi almak için yeterli.Evlerden ırak ya. Böylelerinin tespit edilip öğretmenlikten atılması lazım.
Bi söz var, ben sana müdür olamazsın demedim, adam olamazsın dedim...
Hoş bakanın da üslubu hanımefendinin üslubuna çok yakın. Sanırım o yüzden verdiler belgeyiBakanlığın vay haline.