görücü usulü evlenenler yardımmmmmm!!!

HIRSLII

Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2014
42
4
6
35
Konya
öncelikle merhaba hanımlar ben 25 yaşındayım yaşadığım yer küçük bir yer . oldum olası görücü usulü evlilikten haz etmiyorum . hayatımda bir kere aşık oldum 3 yıl sürdü o zaman hyt doluydum ama şehit oldu :'( sonrasında 2 kre bana uygun oldugunu düşündüğüm kişilrrle görüştüm ve 1 ay içinde evliliğin eşiğine geldim ama ailem uygun görmediği için olmadı. bugüne kadar görüştüğüm kişiler dışında hiçkimsenin karşısına çıkmadım görücü anlamında. yani eve kadınları dahi getirtmedim. garip gelebilir size belki ama kadınlrın gelip bana bakması ve bgnrlerse oğullarını getirmeleri konuşup en fazla yarım saatte o insanla evlenmeye karar vermk bana saçma geliyo saçmalıgını geçin düşündükçe nefes alamıyorum. diceksiniz ki o an karar vermiyosun nişanlılık dönemi var falan... ama burda nişanlınızdan ayrılırsanız hayata bir sıfır başlarsınız malesef. bu yüzden kimse ile görüşemiyorum bnde istiyorum yuva kurmayı ama yenemiyorum bu korkuyu . hatta nefret ediyorum Allah rızası için bu şeklde evlenmiş olanlar bana yardım edin ne kadar yardıma ihtiyacım var anlatamam . bu konu yüzünden evdekilri kırıp geçiriyorum nolur yardım edin napıcam ben ((((((

Bende eskiden gorucu usuluyle evlenmeye karsiydim ask yoksa niye evlenilir ki diye dusunurdum ama kendi buldugum sevdigim insanlardan yana da hic sansim olmadi. Evet gorucu usuluyle evlendim ve cok sukur mutluyumda ama esimden o ilk kivilcimi o heyecani almasaydim tamam diyemezdim her ne kadar gorucu usuluyle de olsa ben severek isteyerek evlendim. Bence sende gorucu usulune on yargili olma insanlara sans ver mutulugun nerede oldugunu bilemezsin ama sevmedigin istemedigin biriylede evlenme tabiki herhalde ailende seni sevmedigin biriyle zorla evlendirmez uzme kendini daha fazla

Canım neden illede görücü usulü bende haz etmiyorum bir ömür geçireceğin insana aileler uygun gördüğü için evet demek saçma.
Kalbinizi kapatmayın, umutlu olun belki yeniden biri çıkar kalbinizi hareketlendirir aşık olarak bir evlilik yaparsınız 25 yaş çok geç bir yaş değil aşkın ne zaman geliceği belli olmaz

ben nedense mıknatıs gibi bana hiç uygun olmayanlara aşık oluyorum ve ailede sorunlar çıkıyo 2 kez denedim artık aynı durumu kaldırcak gücüm yok

Bi de şu açıdan düşün konuşarak anlaşarak birbirini severek evlenen nice çiftler var ki mutsuz....

evet biliyorum hatta çokda gördüm zaten benim istediğim uzun yıllar flört ederek evlenmek değil. yani öncelikle çocugu görüp etkilenmek istiyorum annesinn onun bunun yanında görşmek istemiyorum ... yada sanırım ne istediğimi bilmiyorum ;

şu yorumun bana ışık verdi biliyomusun Allah senden razı olsun. evet ailem zorla evlndirmez . ama ben çok kararsız bi insanım yani o an nasıl karar veririm bilmiyorum yada allah elini dilini baglıyo derler ya öle olur mu acaba die de düşünmüyo değilim hayırlısı yaaa

ben nedense mıknatıs gibi bana hiç uygun olmayanlara aşık oluyorum ve ailede sorunlar çıkıyo 2 kez denedim artık aynı durumu kaldırcak gücüm yok

Aaaa dur bakalım yılma hemen uygun biri karşına çıkacaktır nedir bu karamsarlık.
Görücü usulüyle olunca bir kere gör belki 1 saat görüş hoop nişan ailelerde farklı beklentilerde olucak falan, falan bence bunu seçmek daha fazla güç gerektiriyor olsa gerek.
Ben asla yapamam ama tabiki sen bilirsin.

bunu asla yapamıcagımı düşündüğüm için hep kendi istediğğm kişilerle evlenmeye kalktım ama olmadı ha bak ii ki olmamış dedim . benim istediğim şu görücü korkusunu yenip görücü usulü evlenmek :/

Ben insanlar asikken gerçekleri goremeyecegini düşünüyorum. Aşkın gözü kördür derler ya. Ben de o kadar kişiyle görüştüm bir çok sebeple istemedim. Şimdi belki şaka gibi gelecek ama eşimle 3 görüşmemiz beni istemeye geldikleri görüşme idi. Ha yaşım küçük aklım havada da değildim tam tersi 30 yaşında çalışan aklı başında bi insanım. Görücü usulü tanıştık. Zaten öyle olunca kendini gizleme gereği olmuyor aşık değilsin kaybetme korkun yok (genellikle) ve yalana ihtiyaç duymuyorsun olursa olur olmazsa nasip diyorsun. Biz ilk konuştuk olumlu gibi geldi. Ve eşim o zaman şehir disindaydi telefonla görüştük sadece akşamları haftaya yine yanima geldi yine görüştük. 3 hafta istemeye gelelim muhabbetleri oldu. Nasıl kabul ettim hala bilmiyorum bu kadar kısa sürede :) sonuç 3. Haftada sadece isteme olacak derken bi baktik nisanlandik şu an çok çok mutluyum. Çok tanimadan evlendim ama iyi ki evlenmişim diyorum Allah bozmasin. Bu arada görücü usulu sadece aileler uygun gördüğü için evet demek değildir. Senin fikrin alınır zorla vermiyorla canım :) (hala öyle verenler var doğuda falan ama görücü usulü = aile isteği, asksizlik, mutsuzluk değildir)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

O zaman canım korkulacak bişey yok madem kararını verdin gözünü karartıp evet diyeceksin ne yaşayacaksan bahtına artık.
Mutluluk ya da mutsuzluğu kimsee kimseye garanti edemez.

O zaman canım korkulacak bişey yok madem kararını verdin gözünü karartıp evet diyeceksin ne yaşayacaksan bahtına artık.
Mutluluk ya da mutsuzluğu kimsee kimseye garanti edemez.

öyle tabi bu iş severek de olsa aynı yani evlilik sabır ve kumar işi sevsende sevmesen de o kişiyi ancak aynı evi paylaşınca anlıyosun inşallah hakkımızda hayırlısı olur herkes için ..

öyle tabi bu iş severek de olsa aynı yani evlilik sabır ve kumar işi sevsende sevmesen de o kişiyi ancak aynı evi paylaşınca anlıyosun inşallah hakkımızda hayırlısı olur herkes için ..

Sevgi karşındaki insana tahammülü arttırıyor. Onun için herşeyi içinden gelerek, mutlulukla yapıyorsun.
İçinin titremediği birine tahammül etmek zorlaşıyor ama iyi anlayışlı ve hoşgörülü biriyse evlilik yürüyor bir şekilde.
Hakkınızda hayırlısı.

Sana yorumumla bi isik verebilmissem ne mutlu bana. Evet herseyin hayirlisi Rabbim bizleri iyi insanlarla karsilastirsin. İster buyuk bi askla evlen yada gorucu usuluyle ayni evde yasamaya baslamadan kimin ne oldugunu bilemezsin sevdigin iyi insan dedigin seni mutsuz bile edebilir

görücü usulü evlendim,gördükçe göresim gelsin diye
düzgün,dürüst,edepli,saygılı ise neden olmasın ..
herşey zamanla olur pat diye değil ..
görücü usulü evlendim iyiki evlenmişim

görücü usulü evlendim,gördükçe göresim gelsin diye
düzgün,dürüst,edepli,saygılı ise neden olmasın ..
herşey zamanla olur pat diye değil ..
görücü usulü evlendim iyiki evlenmişim

allah mutlulugunu artırsın canım bi anlatır mısın nasıl oldu ilk siz mi gmrüştünüz yoksa annesi grldi seni begnncemi oglunu grtirdi vs

Hayatinin erkeginin asik olacacagin kaderindeki erkegin gorucu usulu gelen kisi olmaya:26:cagini nerden bileceksin yada biliyosun canim

Görücü usulü yada tanışarak evlenme nasip işleri nerede karşınıza çıkacağınızı bilemezsiniz ki ,şimdi tvlerde modern dünyadaki evlilik programlarıda bir nevi görüce usulü gibi elektrik alamayınca kabül etmiyorsun zaten ,olumsuz yaklaşma bence canım bahtın açık olsun ,sevgiler.....

Bende gorucu usulu evlendim iyi bi baba iyi bi es oh daha ne isterim ki inan ben disardan bulsam esimden iyisi olmazdi kavga her evde oluyor severek evlenenlerdede gorucu usulu olanlarda da onemli olan buuk ikramiyeyi tutturmak

evet canım haklısın olumlu bir bkabilsem inanıyorm ii olacak ama o ilk kararı nsl vrcm bnu blmyrm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…