görücü usulu evlılık mı yoksa severek mı

crnenc

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2016
838
391
103
33
ben 25 yasındayım bı tane cıddı ılıskım oldu kendımce cıddıymıs tabı benı aldattı bırı daha oldu hayatımda ama onunlada anlasamadık uzun zamandırda kımseyle konusmuyorum yalnızım yanı kalbım bos artık goruculer felan hanı gelelım dıyo tuhf karsılıyorum kendımı yaslanmıs gıbı hıssettırıyo aslında oyle bı durum yok ama pskolojık oyle ısım arık goruculere kalmıs gıbı gelıyo :D severek mı evlenmek daha ıyıdır yoksa evlenıp sonradan bırbırını tanıyarak sevmek mı

Bunu bize değil kendine sorman lazım.. Ama ben Sevdiğim ve en çok Sevildiğimi bildiğim insanla olmak isterim..
Görücü usulü riskli bi durum.. Sevmediğin bi adamla yapabilirmisin? Veya sonradan sevebilirmisin? Sen Sevdin peki o Seni Sevebilecekmi? Ya sonradan tanıdığında istemediğin gibi biri çıkarsa ? Bu sorular uzar gider.. İyi düşünmek lazım..

Görücü usulü olupta çok aşik olanda var nasip bu işler.... Ama ben severek evlendim şanslıydım çok şükür...

görücüye kalmak diye düşünme.. tanış belki ısınırsın..görücü usulü olunca illa sevmeden evleniyorsun diye bir şey yok.. ben geçen sene tanıştırıldım biriyle ilk buluşmada hiç sevmedim, ikincide değişir belki fikrim dedim ve gerçekten ısınmıştım ama sonra çok ilgisiz davrandı bana karşı, reddetme sebebim o oldu.. sonra tekrar uğraştı ama istemedim.. kısmet işi yani, bence tanış..

öylemı dıyosunuz kızlar degısıyo yanı kısmet nerden gelırse oyle sanırım ölüm saatı ıle nıkah saatı sasmazmıs ama ben sevmek guvenmek saygı duymak saygı gormek ıstıyorum ne bılım gorucu sans ısı yanı pıyangodan ne cıkarsa gıbı gelıyo sankı :)

Merhaba Kızlar,

Ya ben yeni geldim siteye ama böle zart diye konulara giriyorum, bilmiyorum yanlışmı:)
Canım benım daha 25 yasındasın. Calışıomusun okuomusun. Ne yapıyorsun bilmioyurm. Bırıncısı gorucu usulü kötü bişey degil, bunlarla sana geldiklerinde kendını kotu hissetme. Arkadasların dediği gibi cogu severek evlenmeden daha iyi sonuclanmıştır gorucu usuu evlilikler. Ama dediğim gibi daha cok gencsin, belki daha erken diye dusunebilirsin. Hayırlısı olsun ehrseyın. HAyırlı zamanda inşallah

Merhaba Kızlar,

Ya ben yeni geldim siteye ama böle zart diye konulara giriyorum, bilmiyorum yanlışmı:)
Canım benım daha 25 yasındasın. Calışıomusun okuomusun. Ne yapıyorsun bilmioyurm. Bırıncısı gorucu usulü kötü bişey degil, bunlarla sana geldiklerinde kendını kotu hissetme. Arkadasların dediği gibi cogu severek evlenmeden daha iyi sonuclanmıştır gorucu usuu evlilikler. Ama dediğim gibi daha cok gencsin, belki daha erken diye dusunebilirsin. Hayırlısı olsun ehrseyın. HAyırlı zamanda inşallah
hem okuyorum hem calısıyorum 25 yasına geldın daha bırı yok mu baskısı pıskolojısı oldu oyle hıssettırıyolar yanı sankı yaslanmıs evde kalmısım goruculere kalmısım artık gıbı davranınca mıllet bende tuhaf oluyorum

Valla artık her görücü usulü de sevgisizlikle ilerlemiyor..Toplum yapısı bozuk ve anneler daha iyi seçiyor sanki:))
ewet gormus gecırmıs ınsanlar aslında ama 25 yasında gorucuye kalmıs gıbı davranıyo cevram annem harıc tabı ama ınsanlar konustugunda mı yok aaa gorucu usulu gıdersın artık demeye basladı canımı sıkıyorlar

Merhaba Kızlar,

yok dalabılırsın ya konulara sorun olmaz :D

hem okuyorum hem calısıyorum 25 yasına geldın daha bırı yok mu baskısı pıskolojısı oldu oyle hıssettırıyolar yanı sankı yaslanmıs evde kalmısım goruculere kalmısım artık gıbı davranınca mıllet bende tuhaf oluyorum
Canım beım. Hem okuosun hem çalışıosun hemde 25 yasındasın. Bak ben bi ablan olarak soyluyorum dikkate almak sana kalmış tabıkı. Kulaklarını tıka herkese. Okumana calışmana hayatını yasamana bak. Erkek dedıgın heryerde var. Sen akışına bırak, elalem sorup duruo dıe sıkıntı yapma. Elalem sıkıntın oldugunda yanında durup derdıne deva olmaz. Senın kısmetın bır yerde senı beklıyor zaten, hayırlı zamanda Allah karsına cıkaracak. O zamana kadar ne canını sıkıcan yanlış kişilerle. Klbine yazık. Oku, çalış. Ohhhh. KEŞKE SENIN YASINDA OLSAM:(

ewet gormus gecırmıs ınsanlar aslında ama 25 yasında gorucuye kalmıs gıbı davranıyo cevram annem harıc tabı ama ınsanlar konustugunda mı yok aaa gorucu usulu gıdersın artık demeye basladı canımı sıkıyorlar
Yanlış anlama ama bunu söyleyen insanlar sanırım hayatta hiçbiri ideali olmadan yaşayan,liseyi bitirip ya da onu dahi biteremeden direk evlilik peşine düşmüş tipler..Ne dikkate almaya ne de kafaya takmaya değer bence

Yanlış anlama ama bunu söyleyen insanlar sanırım hayatta hiçbiri ideali olmadan yaşayan,liseyi bitirip ya da onu dahi biteremeden direk evlilik peşine düşmüş tipler..Ne dikkate almaya ne de kafaya takmaya değer bence
arkadaslarımın bırazı evlendı yanı bıraz yas oturmalı bıraz ınsanın bılgısı olmalı gozu kapalı evlen tama ama onu yurutcek gene benım en yoksun o bu yok tuhaf evde kalmısım havasına burundu herkes bı sen kaldın bı sen kaldın bunaltıyolar ınsanı

bende yenı uyeyım bır ıkı ay oldu merak etme oyle oyle alıstım :KK70:
:):):) ben cooookkk uzun yıllar once burda takılıodum gece gunduz. SOnra baya ara verdım. Yenı başladım tekrar. İyi ki gemişim accık içim açaldı sizlere bişeler yazarak. Yoksa dusunmekten beynımı yıcektım. Sen kulaklarını tıka ınsanlara hayatına bakkkkkk

Canım beım. Hem okuosun hem çalışıosun hemde 25 yasındasın. Bak ben bi ablan olarak soyluyorum dikkate almak sana kalmış tabıkı. Kulaklarını tıka herkese. Okumana calışmana hayatını yasamana bak. Erkek dedıgın heryerde var. Sen akışına bırak, elalem sorup duruo dıe sıkıntı yapma. Elalem sıkıntın oldugunda yanında durup derdıne deva olmaz. Senın kısmetın bır yerde senı beklıyor zaten, hayırlı zamanda Allah karsına cıkaracak. O zamana kadar ne canını sıkıcan yanlış kişilerle. Klbine yazık. Oku, çalış. Ohhhh. KEŞKE SENIN YASINDA OLSAM:KK43:
tesekkur ederım ablacım ya gercekten yazılanları okuyunca rahatladım gercekten kendımı kotu hıssetmeye baslamıstım bız evlendık anne bıle olduk hadı artık sıra sende felan yanı tabıkı bende ısterım anne olmak ama herseyb nasıple daha vaktı degıl demekkı kı yasım 25 cok mu gec kalınmıs bı yas bılmıyorum degı dımı ya

:):):) ben cooookkk uzun yıllar once burda takılıodum gece gunduz. SOnra baya ara verdım. Yenı başladım tekrar. İyi ki gemişim accık içim açaldı sizlere bişeler yazarak. Yoksa dusunmekten beynımı yıcektım. Sen kulaklarını tıka ınsanlara hayatına bakkkkkk
senın ne derdın var dusunmekden kafayı yıyosun walla burası ıyı hem fıkır alıyosun hem yardımcı olan ınsanlar var gercekten kafan dagılıyo :)

tesekkur ederım ablacım ya gercekten yazılanları okuyunca rahatladım gercekten kendımı kotu hıssetmeye baslamıstım bız evlendık anne bıle olduk hadı artık sıra sende felan yanı tabıkı bende ısterım anne olmak ama herseyb nasıple daha vaktı degıl demekkı kı yasım 25 cok mu gec kalınmıs bı yas bılmıyorum degı dımı ya
Ayy vallahi çatlıcam. Kim soyluyo sana bunlr az bi gonder gelsin. Hayata karsı hırsımı onlardan alım :) Canım yarın oburgun kocanla derdın oldugunda onlarmı cekecek. Herkes kapısını kapatıp oturuyor, bugun senı sıkıştıranlar yarın kapının arkasında kalıyor. Eskıdenmış o erken yasta evlenmeler. Mıllet evde oturmaktan kafayı sıyırdı herkese evermeye calışıyo galıba. Sen okuluna bak, işini devam ettir. Yuru gıtsın. Vaktı gelınce evlenıceksın zaten. Rabbım ne yazıdysa o. Kimseyi duyma, he he de geçç :)

arkadaslarımın bırazı evlendı yanı bıraz yas oturmalı bıraz ınsanın bılgısı olmalı gozu kapalı evlen tama ama onu yurutcek gene benım en yoksun o bu yok tuhaf evde kalmısım havasına burundu herkes bı sen kaldın bı sen kaldın bunaltıyolar ınsanı
Dikkate almamanı tavsiye ederim..Bu evcilik oyunu değil,insan maddi-manevi sorumluluklarını alabileceğini inandığı an bu kararı almalı..Onların boş sözleriyle hayatını şekillendirecek değilsin

Back
X