Mrhaba kizlar, ozellikle ablalar yardimci olursaniz cok sevinirim.. bi anda kendimi, anlamadigim bi durumun icine buldum.. gunumuzde pek olmayan, hatta bugun nerdeyse hic alisik olmadigimiz bisey ile karsi karsiyayim.. 19 yasindayim ve yurtdisinda dogdum hala burda yasiyorum.. yaklasik bi senedir bi aile bana talip, babam olmadigi icin annemi bi cok kez aradilar gelmek istediklerini soyledir, ciddi olduklarini ve bu isin olmasini istediklerini beyan ettiler. 2 ay once annem bana gelsinlermi diye sordu okadar israr uzerine.. ki bende Bundan bi yarim sene once basimdan bi cok ufak bi iliski gecti ve kendi buldugum bi insanla gizli sakli bulusmaktansa ailelerin bildigi ve islama gore bi evlilik yapmak istedigimi dusundum ve anneme nasipimi geri tepmektense bi tanismak isterim dedim.. Dun buraya geldiler tanistirma amacli, cicek cikolata falan.. yurkardada belirttigim gibi babam olmadigi icin annem yalnizca oglanin ve bayanlarin gelmesini istedi.. biz cok bilmedigimiz icin turkiyeden teyzemi aradik ve cayi falan benim servis etmemi soyledi ve oyle yaptim.. beni ve beni isteyen sahsi bi odaya aldilar ikimizin disinda onun ablasi ve benim ablam vardi.. pek sohbet edemedik, aklima hic bi soru gelmedi acikcasi pek de taniyamadim zaten yarim saatte birini tanimak mumkun degil.. fiziksel olarak begendim onu, ve konusmalari, utanmasi falan hosuma gitti.. ortak bi kararla birbirimizi daha yakindan tanimak istedigimizi belirttik ve iceri haber vardigimizde erkek tarafi goz yaslarina boguldu sevincten optuler beni sarildilar falan.. ki ben o sirada cok sasirdim hic beklemiyodum oyle bi tepki.. neyse hemen istemeye gelmek istediklerini soylediler aile buyuklerini toplayip... ben biraz korktum, bu kadar hizli gelismesini istemiyorum.. anneme soyledim onlarada ayni sekilde soyleyecek benim dusuncemi.. sizce noormal mi erkek tarafinin boyle davranmasi? daha birbirimizin numarasi bile yok, facebooktan ulasirsa artik ulasir .. hayatimda ilk dun gordum onu.. simdi o bana facebooktan yazmazsa istemeye gelene kadar gorusmyecez mi? ben hic bisey anlamadim :S