- 18 Mayıs 2013
- 5.192
- 9.260
- 198
Dogru diyosun.. kotu bi aile degilleer, oglanda gayet sevilen sayilan biri arkadas cevresi genis.. benim hsuma giden onda zaten bana benim kiz kardesmi nasil davranmalarini istiyosam sana oyle davranirim dedi.. kimse kizinin veya kiz kardsinin adinin cikmasini istemez dedi.. annem aileden emin, cok iyiler diyo ama oglani abim arastiracakmis daha yakindan ve onula kisisel olarak gorusmeyide planliyo.
Hayret ya, sen degil abin onun ile bulusuyor. Bu nasil bir ortam? Kiz kendisi seçmiyor evlenecegi adami, abisi ve etraf durumu degerleniriyor. Ne kadar aci bir durum. Siz avrupada degilde, Türkiyede 1950'de köyde mi yasiyorsunuz nedir?
Hiç egitiminden bahs etmiyorsun. Okula gitmiyormusun? Bak evlenmek o kadar zor birsey degil. Daima damat adayi bulanbilir, dügün dedigin zaten 1 günde olup bitiyor. O hayal ettigin beyaz gelinlik sadece 1 gün giyiyorsun, önemli olan sonrasi canim.
Saglikli bir evlilik yapman için çok küçüksün. Dügün 1,2 yil sonra olsa bile halen erken. 19 yasinda birine "ben senin ile evlenmek istiyorum" sözü çok agir bir söz, ister o sahisi tani, ister tanima.
Bu kadar insan ayni seyi söylerken, sende aldigin kararini tekrar düsün derim ben;.