- 11 Eylül 2023
- 31
- 16
- 8
- Konu Sahibi betuliyidir
8 aydır devamlı sorup isteyen aileye görüşme için onay verdim ama nenem ve dedem köyde olduğu için acele etmeyin dendi onlardan isteneceği için 2 hafta geçti hala arayıp sormadılar ne yapılabilir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
8 aydır sorup durup biz görüşmeye tamam deyince mi vazgeçtiler yoksa bizden haber mi bekliyor olabilirler hani nene ve dede köyden geldi diyeHiç bir şey, vazgeçmiş olabilirler ne yapabilirsiniz ki
Ben de öyle düşünüyorum ama ayıp olur bizim aramamız gelin bize gelin kızı görün demek yakışık almaz diyorlarE acele etmeyin nine dede koyde demissiniz adamlar da sizden buyrun bekleriz diye haber bekliyorlardir
Geldiler mi geldiler mi diye arayacaklar mi habire![]()
8 aydır sorup durup biz görüşmeye tamam deyince mi vazgeçtiler yoksa bizden haber mi bekliyor olabilirler hani nene ve dede köyden geldi diye
Hayır henüz gelmedi ama onların da sormaları gerekmez mi ne yaptınız vs gibi 8 aydır isteyip duran biri şimdi sormaması garip değil miNeneniz dedeniz geldi mi? Ayrica bir şry yapilmaz bence, hani beni isteyecektiniz tarzi hatirlatma.gecmeye gerek yok unutulacak bir şey degil sonucta.![]()
Kim araci oldu o soylesin erkek tarafinaBen de öyle düşünüyorum ama ayıp olur bizim aramamız gelin bize gelin kızı görün demek yakışık almaz diyorlar
Sosyal medyalardan eklediniz mi aileden birilerini? Neneler gelince bi selfie atin gorsunler madem baska birsey gelmedi aklimaHayır henüz gelmedi ama onların da sormaları gerekmez mi ne yaptınız vs gibi 8 aydır isteyip duran biri şimdi sormaması garip değil mi
Hayır henüz gelmedi ama onların da sormaları gerekmez mi ne yaptınız vs gibi 8 aydır isteyip duran biri şimdi sormaması garip değil mi
Evet bir kaç defa olumsuz hayır cevabı almasına rağmen tekrar istemişler onayladık bizde bu sefer de dede ve nene köyde acele etmeyin gelsinler görüşülsün dendi ama onlardan haber yok bu seferHer şeyin bir sonu vardır ısrarla hayır duyunca vazgeçmiş olabilirler. Ztn hiç görüşmeden nene dede ne alaka belki gorusme olumsuz geçecek. İsterseniz arayın ama vazgeçmiş gibi duruyorlar.
Evet uygun olan budur bizimkiler de ayıp olur biz geldik gelin görün kızı diyemeyiz diyorEe kendi tarafiniz demis acele etmeyin nene, dede gelsin diye zirt pirt nene geldi mi diye arayip duramaz ki insanlar.
Geldiklerinde haber verir biri.
1 kez görüşmeden büyükleri neden araya sokuyorsunuz ki olumlu olacağına emin misiniz?Evet bir kaç defa olumsuz hayır cevabı almasına rağmen tekrar istemişler onayladık bizde bu sefer de dede ve nene köyde acele etmeyin gelsinler görüşülsün dendi ama onlardan haber yok bu sefer
Büyük ihtimal vazgeçmişlerdir çünkü bu zamana kadar dede vs geldi mi diye aramaları gerekirdi ben görücülere yok dememe rağmen darlayıp arayanı ,geleni araya başka adam koyanı biliyorum o yüzden siz bir şey yapmayın ulaşmak isteyen bir şekilde ulaşır8 aydır devamlı sorup isteyen aileye görüşme için onay verdim ama nenem ve dedem köyde olduğu için acele etmeyin dendi onlardan isteneceği için 2 hafta geçti hala arayıp sormadılar ne yapılabilir
Evet ama bizimkiler de geldiler diye haber göndertmemiz uygun olmaz naz eviyiz biz diyorlarEe kendi tarafiniz demis acele etmeyin nene, dede gelsin diye zirt pirt nene geldi mi diye arayip duramaz ki insanlar.
Geldiklerinde haber verir biri.
Bunlar da sürekli aradı en son hâlâ acele etmeyin daha köydeler bi gelsinler deyince aramamışlar 2 hafta olduBüyük ihtimal vazgeçmişlerdir çünkü bu zamana kadar dede vs geldi mi diye aramaları gerekirdi ben görücülere yok dememe rağmen darlayıp arayanı ,geleni araya başka adam koyanı biliyorum o yüzden siz bir şey yapmayın ulaşmak isteyen bir şekilde ulaşır
Çocuğun annesi kızı görmek istiyor önce sonra çocukla görüşme olacak1 kez görüşmeden büyükleri neden araya sokuyorsunuz ki olumlu olacağına emin misiniz?