• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görücü usulü tanışma isteyip aramamak

8 aydır sorup durup biz görüşmeye tamam deyince mi vazgeçtiler yoksa bizden haber mi bekliyor olabilirler hani nene ve dede köyden geldi diye

Her şeyin bir sonu vardır ısrarla hayır duyunca vazgeçmiş olabilirler. Ztn hiç görüşmeden nene dede ne alaka belki gorusme olumsuz geçecek. İsterseniz arayın ama vazgeçmiş gibi duruyorlar.

Neneniz dedeniz geldi mi? Ayrica bir şry yapilmaz bence, hani beni isteyecektiniz tarzi hatirlatma.gecmeye gerek yok unutulacak bir şey degil sonucta.😀
Hayır henüz gelmedi ama onların da sormaları gerekmez mi ne yaptınız vs gibi 8 aydır isteyip duran biri şimdi sormaması garip değil mi

Hayır henüz gelmedi ama onların da sormaları gerekmez mi ne yaptınız vs gibi 8 aydır isteyip duran biri şimdi sormaması garip değil mi
Sosyal medyalardan eklediniz mi aileden birilerini? Neneler gelince bi selfie atin gorsunler madem baska birsey gelmedi aklima 🥴

Her şeyin bir sonu vardır ısrarla hayır duyunca vazgeçmiş olabilirler. Ztn hiç görüşmeden nene dede ne alaka belki gorusme olumsuz geçecek. İsterseniz arayın ama vazgeçmiş gibi duruyorlar.
Evet bir kaç defa olumsuz hayır cevabı almasına rağmen tekrar istemişler onayladık bizde bu sefer de dede ve nene köyde acele etmeyin gelsinler görüşülsün dendi ama onlardan haber yok bu sefer

Evet bir kaç defa olumsuz hayır cevabı almasına rağmen tekrar istemişler onayladık bizde bu sefer de dede ve nene köyde acele etmeyin gelsinler görüşülsün dendi ama onlardan haber yok bu sefer
1 kez görüşmeden büyükleri neden araya sokuyorsunuz ki olumlu olacağına emin misiniz?

8 aydır devamlı sorup isteyen aileye görüşme için onay verdim ama nenem ve dedem köyde olduğu için acele etmeyin dendi onlardan isteneceği için 2 hafta geçti hala arayıp sormadılar ne yapılabilir
Büyük ihtimal vazgeçmişlerdir çünkü bu zamana kadar dede vs geldi mi diye aramaları gerekirdi ben görücülere yok dememe rağmen darlayıp arayanı ,geleni araya başka adam koyanı biliyorum o yüzden siz bir şey yapmayın ulaşmak isteyen bir şekilde ulaşır

Büyük ihtimal vazgeçmişlerdir çünkü bu zamana kadar dede vs geldi mi diye aramaları gerekirdi ben görücülere yok dememe rağmen darlayıp arayanı ,geleni araya başka adam koyanı biliyorum o yüzden siz bir şey yapmayın ulaşmak isteyen bir şekilde ulaşır
Bunlar da sürekli aradı en son hâlâ acele etmeyin daha köydeler bi gelsinler deyince aramamışlar 2 hafta oldu

Neden nene ve dede olmak zorunda ? Hani söz nişan bir şey olacaktır beklenir ama ilk isteme için gereksiz geldi.

Bir de gelecekleri tarih belli değil miydi ? Şu tarihten sonra gelecekler deseydiniz insanlar da ona göre gelirlerdi.
Her gün geldiler mi diye aramalarini beklemek saçma.

Bence şuan top sizde.Ya geldiklerinde arayın,ya da tarih belliyse şu tarihte gelecekler diye haber verin.

Back
X