görücü usûlü tanışma

sevimlikartanesi

El-Latif,El-Cabbar,El-Mucib-Es-Semi
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2010
1.716
489
148
Merhaba arkadaşlar.
Yasayan vardir mutlaka. Geçen görücü geldi biz de agirladik. Ogullariyla disarida gorusmemi istediler ben de tamam dedim ama bu konuda kendime guvensizligim oluştu. Çünkü bir sene önce bir cocukla gorusmustum araci vasıtasıyla görüşme iyi gecmesine rağmen çocuk aramadi. Geçenlerde biriyle daha görüştük bana faceden bakmis begenmis ama ondan da ses çıkmadı. bu gorustugum yakışıklı olmasına ragmen bana uygun degildi o isteseydi ben kabul etmeyecektim zaten ama yine de aranmayinca kendimi bi kötü hissettim. bu haftasonu yine gorusecegiz biriyle çocuk fena değil faceden baktim ama siyasi gorusumuz zit. Buna karşın mesleki ve inanç bakımından uygun bana. Begenilen erkeklerin ilgisini ceken bir kizim. Girdigim her ortamda dikkat cekerim öyle diyim ama bu tavsiye üzerine tanistirmalar çok canımı sıktı. Ne yapmalıyım da kendime guvenim yerine gelsin ne olur yardimci olun

şimdi ben olayı çözemedim..zaten daha öncede görüşmüşsün neden ikinciye geliyolar ki..adamda iş olacak azıcık..bırak o seni arasın randevu istsin..yoksa görücü kötü bir şey değil..kocamla öyle tanıştım arkadaşlar sebep oldu..

Karışık mı anlattım. Bu cocukla ilk kez gorusecegiz diger ikisi farklı kisiler. Onceki gorustuklerim tavsiye üzerine oldu yani annesi beni görmeye falan gelmedi. Bu gorusecegim cocugun annesigil geldi kismetse bu haftasonu gorusecegiz

hemen niye kabul ettin ki düşünelim felan deseydin ya da şu sıralar uygun değilim gibi.çok istiyorlarsa ısrar ederlerdi.böyle yaparsan kendilerini bir halt zannederler.bak bu konuda tecrübeli sayılırsın.daha dikkatli ol yoksa hep uzulursun ve gururun kırılır

Kendinizi bu kadar kasmayın lütfen. Rahat olursanız görüşmenizin sonunda özgüveninizin yerine geldiğini fark edeceksiniz. ALLAH yardımcınız olsun

emri vaki gibi geliyor bana gorucu usulu evlilik her nekadar deli gibi asik olanlarda olsa bu yollarda...bana gore degildir olmadida zaten...bi kere evlilik maksatli oturuyorsun konusuyorsun..hic bana gore olmadi..bazi seyler spontane gerceklesir..evlenmeyi dusundugum kisi diye dusunursen isler zorlasiyor...

CANIM İLK ÖNCE Rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin inşallah kendine güven ve gerçekten otur düşün ne istediğine karar ver (yanlış anlama ne istediğini bilmiyorsun gibi kesinlikle bişey ima etmiyorum . ama otur bir düşün ne istiyorsun gerçekten o kişiyle yapabilir misin gibisinden. ayrıca kendine güvenmemezlikte yapma gençsin daha güzelmişsinde daha iyileri çıkar karşına görüştüklerinden haber çıkmadıysa umursama nasibin değil demekki ayrıca hani derler ya nasibinde varsa gelir hicazdan yemenden nasibinde yoksa ne gelir elden boşverrrrr

Gorucu usulunde boyledir yani bahane uretirsen gorusmemek için gonulsuz sanirlar diye düşünüyorum. Ayriyeten numara istediler birkaç kez annem benim numaramdan gorussunler dedi ben de bir şey demedim tabi. Yani aslında nefret ediyorum bu şekilde tanismaktan. Ama evlilik istiyorum artık ve degerlendirmek zorundayım

CANIM İLK ÖNCE Rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin inşallah kendine güven ve gerçekten otur düşün ne istediğine karar ver (yanlış anlama ne istediğini bilmiyorsun gibi kesinlikle bişey ima etmiyorum . ama otur bir düşün ne istiyorsun gerçekten o kişiyle yapabilir misin gibisinden. ayrıca kendine güvenmemezlikte yapma gençsin daha güzelmişsinde daha iyileri çıkar karşına görüştüklerinden haber çıkmadıysa umursama nasibin değil demekki ayrıca hani derler ya nasibinde varsa gelir hicazdan yemenden nasibinde yoksa ne gelir elden boşverrrrr

Bence hiç de bu yolla tanışma konusunda kendini kötü hissetme.
Tabii ki hepimiz isteriz ki kendimiz tanışalım, görüşelim, ve o şekilde aşkla evliliğe gidelim ama ne yazık ki herkes bu şansa sahip olamıyor.
O yüzden iyi yapıyorsun karşına çıkan insanları değerlendirmekle.
Öneri ile tanışıp çok sevince zaten her şeyi unutup, iyi ki böyle olmuş diyeceksin. Yeter ki aşık olun birbirinize.
Umarım çok mutlu olursun.

yani dikkatli ol.sen böyle düşünürsün oğlanın aslında takıldıgı biri vardır aile kızı istemiyordur.el altından birini bulmaya çalışıyordur oğlan biraz meraktan biraz değişiklik olsun diye eğlencesine geliyordur ve sonuç olarak seni arama ihtimali düşüktür.yani aslında şu zamanda boş duran erkek pek yoktur.

Arkadaslar gorucu usulu tanisan olmadi mi aranizda lütfen yardımcı olun. Aslında görüşmek istemiyorum bi arkadasin dedigi gibi spontan gelişmesi daha iyi olurdu ama gorusmezsem de aklımda kalacak offf

Arkadaslar gorucu usulu tanisan olmadi mi aranizda lütfen yardımcı olun. Aslında görüşmek istemiyorum bi arkadasin dedigi gibi spontan gelişmesi daha iyi olurdu ama gorusmezsem de aklımda kalacak offf

telefon vermişsiniz aramasını bekleyin arayıp görüşelim derse görüşürsünüz

aklıma gelen şu
dış görünüşünden hoşlansalarda
seni tanıdıklarında bu iş olmuyor
demekki sorun tavır ve davranışlarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…