- 5 Ekim 2010
- 1.716
- 489
- 148
- Konu Sahibi sevimlikartanesi
-
şimdi ben olayı çözemedim..zaten daha öncede görüşmüşsün neden ikinciye geliyolar ki..adamda iş olacak azıcık..bırak o seni arasın randevu istsin..yoksa görücü kötü bir şey değil..kocamla öyle tanıştım arkadaşlar sebep oldu..
Merhaba arkadaşlar.
Yasayan vardir mutlaka. Geçen görücü geldi biz de agirladik. Ogullariyla disarida gorusmemi istediler ben de tamam dedim ama bu konuda kendime guvensizligim oluştu. Çünkü bir sene önce bir cocukla gorusmustum araci vasıtasıyla görüşme iyi gecmesine rağmen çocuk aramadi. Geçenlerde biriyle daha görüştük bana faceden bakmis begenmis ama ondan da ses çıkmadı. bu gorustugum yakışıklı olmasına ragmen bana uygun degildi o isteseydi ben kabul etmeyecektim zaten ama yine de aranmayinca kendimi bi kötü hissettim. bu haftasonu yine gorusecegiz biriyle çocuk fena değil faceden baktim ama siyasi gorusumuz zit. Buna karşın mesleki ve inanç bakımından uygun bana. Begenilen erkeklerin ilgisini ceken bir kizim. Girdigim her ortamda dikkat cekerim öyle diyim ama bu tavsiye üzerine tanistirmalar çok canımı sıktı. Ne yapmalıyım da kendime guvenim yerine gelsin ne olur yardimci olun
Karışık mı anlattım. Bu cocukla ilk kez gorusecegiz diger ikisi farklı kisiler. Onceki gorustuklerim tavsiye üzerine oldu yani annesi beni görmeye falan gelmedi. Bu gorusecegim cocugun annesigil geldi kismetse bu haftasonu gorusecegiz
hemen niye kabul ettin ki düşünelim felan deseydin ya da şu sıralar uygun değilim gibi.çok istiyorlarsa ısrar ederlerdi.böyle yaparsan kendilerini bir halt zannederler.bak bu konuda tecrübeli sayılırsın.daha dikkatli ol yoksa hep uzulursun ve gururun kırılır
Yok canım sadece burada paylastigim için çok gibi geliyor. Onemli olan doğru kişinin gelmesi o da olmuyorcnm ne cok gorucun varmıs yahu
CANIM İLK ÖNCE Rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin inşallah kendine güven ve gerçekten otur düşün ne istediğine karar ver (yanlış anlama ne istediğini bilmiyorsun gibi kesinlikle bişey ima etmiyorum . ama otur bir düşün ne istiyorsun gerçekten o kişiyle yapabilir misin gibisinden. ayrıca kendine güvenmemezlikte yapma gençsin daha güzelmişsinde daha iyileri çıkar karşına görüştüklerinden haber çıkmadıysa umursama nasibin değil demekkiMerhaba arkadaşlar.
Yasayan vardir mutlaka. Geçen görücü geldi biz de agirladik. Ogullariyla disarida gorusmemi istediler ben de tamam dedim ama bu konuda kendime guvensizligim oluştu. Çünkü bir sene önce bir cocukla gorusmustum araci vasıtasıyla görüşme iyi gecmesine rağmen çocuk aramadi. Geçenlerde biriyle daha görüştük bana faceden bakmis begenmis ama ondan da ses çıkmadı. bu gorustugum yakışıklı olmasına ragmen bana uygun degildi o isteseydi ben kabul etmeyecektim zaten ama yine de aranmayinca kendimi bi kötü hissettim. bu haftasonu yine gorusecegiz biriyle çocuk fena değil faceden baktim ama siyasi gorusumuz zit. Buna karşın mesleki ve inanç bakımından uygun bana. Begenilen erkeklerin ilgisini ceken bir kizim. Girdigim her ortamda dikkat cekerim öyle diyim ama bu tavsiye üzerine tanistirmalar çok canımı sıktı. Ne yapmalıyım da kendime guvenim yerine gelsin ne olur yardimci olun
Gorucu usulunde boyledir yani bahane uretirsen gorusmemek için gonulsuz sanirlar diye düşünüyorum. Ayriyeten numara istediler birkaç kez annem benim numaramdan gorussunler dedi ben de bir şey demedim tabi. Yani aslında nefret ediyorum bu şekilde tanismaktan. Ama evlilik istiyorum artık ve degerlendirmek zorundayım
Gorucu usulunde boyledir yani bahane uretirsen gorusmemek için gonulsuz sanirlar diye düşünüyorum. Ayriyeten numara istediler birkaç kez annem benim numaramdan gorussunler dedi ben de bir şey demedim tabi. Yani aslında nefret ediyorum bu şekilde tanismaktan. Ama evlilik istiyorum artık ve degerlendirmek zorundayım
Arkadaslar gorucu usulu tanisan olmadi mi aranizda lütfen yardımcı olun. Aslında görüşmek istemiyorum bi arkadasin dedigi gibi spontan gelişmesi daha iyi olurdu ama gorusmezsem de aklımda kalacak offf
aklıma gelen şuMerhaba arkadaşlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?