Işte merhaba nasilsin yazdim hiç cevap yok verse yazicaktimBence yarın nerede buluşacaz diye msj atın konuşmayı bir anda kestin kusura bakma çekindim de yalan söyleme ne olursa olsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Işte merhaba nasilsin yazdim hiç cevap yok verse yazicaktimBence yarın nerede buluşacaz diye msj atın konuşmayı bir anda kestin kusura bakma çekindim de yalan söyleme ne olursa olsun
Canm bidaha msj atma o zaman bu iş olmaz siz konuşmayı bir anda kestnx ama ne diyerek kestınz oda önemliIşte merhaba nasilsin yazdim hiç cevap yok verse yazicaktim
Tabi daha atmam hala ekli instagram da Bir de. Ben oldu tekrar memnun oldum dedim o da ben de en yakın zamanda görüşelim dedi böyle daha konuşacak gibiydi sanki Ben ilk buluşmaya kalsın herşeyi yazismayalim dedim bir de çekindim işte birden cahillikCanm bidaha msj atma o zaman bu iş olmaz siz konuşmayı bir anda kestnx ama ne diyerek kestınz oda önemli
Bunu demenızde bişey yok aslında ama yinede yanlış kelime seçmişsnz bence olmayacak bu iş o yüzden onünüze bakın benden demesiTabi daha atmam hala ekli instagram da Bir de. Ben oldu tekrar memnun oldum dedim o da ben de en yakın zamanda görüşelim dedi böyle daha konuşacak gibiydi sanki Ben ilk buluşmaya kalsın herşeyi yazismayalim dedim bir de çekindim işte birden cahillik![]()
Sinirden sildim çünkü hep bakıyordum hep gördü mü diye surekli kaldirdimMesajı gördmü merak ettım
Son görülmesine bakın ona göre kendınızı ümitlendrmenSinirden sildim çünkü hep bakıyordum hep gördü mü diye surekli kaldirdim
Gizli whatsapi yani son görülme yazmiyorSon görülmesine bakın ona göre kendınızı ümitlendrmen
hata yapmıssın ilk once onu tanımaya calişman lazımdı bence bukadar ön yargılı olmaKizlar selam. Bir çocuğa numaramı vermişler aradı geçen hafta cumartesi .yazistik sonra haftaya cumartesi buluşuruz dedik. Ama ben biraz utangaç olgudum için pat diye kestim konuşmayıbu arada sosyal medyadan ekledik birbirimizi hemen bir baktım ki çocuk sanki benle uyumlu degil. Ben çok dindarım. Paylaşımlarım hep bu yönde. Acaba bundan dolayı mi yoksa pat diye kısa kestim konuşmayı diye mi çocuk hala aramadı Soz de bulusucaz cumartesi cuma geldi.Hayır yaşım da büyük. Koca arıyor yapıştı olmasin diye birşey yazmadım ama yazayım mi nerede bulusucaz ya da kararın değişmediyse görüşecek miyiz acaba diye . Siz benim yerimde olsanız ne yapardınız kızlar merak ettim. Ben hicbir şey yapmamayı düşünüyorum da
Evet hata yaptim gerçekten. ama herhalde o da önyargılı olmuş belki de hiç cevap yazmadı ve bitti gitti nasip değilmiş demek kihata yapmıssın ilk once onu tanımaya calişman lazımdı bence bukadar ön yargılı olma