• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

siz ne düşünüyorsunuz?

Ne aşk var ne mantık, düz sade evlilik diyorsun yani. Keşke biraz düşünerek hareket etseydin ama olan olmuş. Şuan boşanmakta mantıklı değil açıkçası. Küçük bir çocuğun var. Eşin kötü biri değilse evliligin için çaba göster. Eşinden birşey beklemeden önce sen onun için birşeyler yapmaya çalış.
Kötü biri demenden maksat nedir, çok haklısın ablacım iyi güzel konuşuyorsun da dört duvar arasında ne yapabilirim gözünü seveyim 😃

Siz sevmeden evlendiyseniz eşinizde çok farklı değildir.
Fiziksel olarak kendinizden aşağı görüyorsunuz diye niye onun daha çok çaba göstermesini bekliyorsunuz. Ay sonuna para yetmiyor ama çok çalışıyor dediğinize göre çok da rahat bir işi yok.
Siz eşiniz,ilişkiniz için ne yapıyorsunuz?

Ne aşk var ne mantık, düz sade evlilik diyorsun yani. Keşke biraz düşünerek hareket etseydin ama olan olmuş. Şuan boşanmakta mantıklı değil açıkçası. Küçük bir çocuğun var. Eşin kötü biri değilse evliligin için çaba göster. Eşinden birşey beklemeden önce sen onun için birşeyler yapmaya çalış.
Kötü biri demenden maksat nedir, çok haklısın ablacım iyi güzel konuşuyorsun da dört duvar arasında ne yapabilirim gözünü seveyim
Adam bayıldığı için değil mecbur olduğu yoğun olduğu için çalışıyor. Yorulduğu için de evde dinlenmek istiyor. Ne yapsın?
Hayatım bende demiyorum ki yedi yirmi dört peşimde ol dizimin dibinde otur diye sadece bir aktivitemiz olsun belki aramızdaki bu kopukluk çözülmüş olur haksız mıyım

Kötü biri demenden maksat nedir, çok haklısın ablacım iyi güzel konuşuyorsun da dört duvar arasında ne yapabilirim gözünü seveyim 😃
Sana saygısızlık yapıyor mu mesela? Şiddet, küfür, aşağılama, sürekli eleştirme, küçümseme gibi şeyler varmı? Çocuğuna iyi davranıyor mu? Az veya çok kazandığı parayı nereye harcıyor? Hasta olsan ilgi gösteriyormu?

Yargılayıcı bir taraftan bakmadan şunu sormak istiyorum; eşinizle daha önce iş mevzularını konuştunuz mu? Yani yoğun mu değil mi gibi. Görücü usulü evliliklerin dezavantajlı kısmı bu sanırım. Birbirinizi tanıyacak zaman olmuyor. Buna hata demiyorum ama keşke tanısaydınız. Eşi, karakteri, hobileri ile ilgili bilgi edinip o şekilde evlenseydiniz. Ben ikinizi de suçlamıyorum ama böyle de gitmez. Ya karşınıza alıp konuşacaksınız, bir tatil gününüz de olsa plan yapacaksanız, ya da imkanı varsa eğer haftada iki gün izin yapabileceği bir işe geçip size zaman ayıracak. Tip dediğiniz şey de bu devirde hiç önemli değil, daha önemli olan şeyler var, böyle kıyaslara girmek sizi de karşı tarafı da üzer, yapmayın. Evliliğinizi nasıl düzlüğü çıkaracağınıza odaklanın bence. Umarım her şey gönlünüzce olur 🙏
Ablacım benim çok sağol. Daha önce iyi giden işleri vardı haliyle çocuk olunca masraflar çoğaldı vs öyle yani yoksa konuşuldu bu konular

Hadi sevmediğin, beğenmediğin adamla evleniyorsun, ne diye çocuk yapıyorsun? Bir işe gireyim çalışayım yok ama.
Sorma abla, valla benimde işte herşey tip değil kendimi akışına bıraktım bir şekilde severim ederim diye ama işine tapan biri olunca bu pek öyle şeyler mümkün olmuyor

Sana saygısızlık yapıyor mu mesela? Şiddet, küfür, aşağılama, sürekli eleştirme, küçümseme gibi şeyler varmı? Çocuğuna iyi davranıyor mu? Az veya çok kazandığı parayı nereye harcıyor? Hasta olsan ilgi gösteriyormu?
Bunların hepsinin pozitif halı var Allah var şimdi hakkını yiyemem el üstünde tutuyor sürekli seni seviyorum da diyor ama geriye kalan beni üzen şey aktivitemiz yok dümdüz bir evlilik yaşıyoruz ben bundan hazm edemiyorum

Bunların hepsinin pozitif halı var Allah var şimdi hakkını yiyemem el üstünde tutuyor sürekli seni seviyorum da diyor ama geriye kalan beni üzen şey aktivitemiz yok dümdüz bir evlilik yaşıyoruz ben bundan hazm edemiyorum
O zaman aktiviteyide sen ayarlamaya çalış. Onun birşey yapmasını bekleme. Film bul, misir patlat, hadi hayatım gel izleyelim de. Arada tut kolundan dışarı çıkar. Bunlari yapmak istesen yok olmazmı diyor? İşine tapıyor diyorsun ama adamın işi yoğunsa ne yapabilir mesela? Sen biraz meseleleri kafanda birleştirip büyütüyorsun bence.

O da yok maalesef kit kanat geçiniyoruz zaten ve ablam
Sürekli ablam demeseniz mi? 🙄
Adam işine aşık falan değil o zaman geçinmek için çok çalışmak zorunda.
Müdür dediğiniz, mağaza müdürü falan mı?
Fiziksel olarak yorulduğu bir işte, hafta için için anlayışlı olmanız lazım. Evde bir şeyler siz ayarlayın. Hafta sonu da maddi olarak çok zorlamayacak şeyleri planlayın. Ona da mı hayır diyor?

Siz sevmeden evlendiyseniz eşinizde çok farklı değildir.
Fiziksel olarak kendinizden aşağı görüyorsunuz diye niye onun daha çok çaba göstermesini bekliyorsunuz. Ay sonuna para yetmiyor ama çok çalışıyor dediğinize göre çok da rahat bir işi yok.
Siz eşiniz,ilişkiniz için ne yapıyorsunuz
Canım ablam ben ev hanımıyım hani yani ne gibi bişey yapabilirim ilişkim için

O zaman aktiviteyide sen ayarlamaya çalış. Onun birşey yapmasını bekleme. Film bul, misir patlat, hadi hayatım gel izleyelim de. Arada tut kolundan dışarı çıkar. Bunlari yapmak istesen yok olmazmı diyor? İşine tapıyor diyorsun ama adamın işi yoğunsa ne yapabilir mesela? Sen biraz meseleleri kafanda birleştirip büyütüyorsun bence.
O da olabilir ama inanki bende evliliğimi kurtarmak adına ondan bişeyler bekliyorum yoksa doğum günüdur odur budur özel gün vs hep ben ayarlıyorum (ama evde)

Sürekli ablam demeseniz mi? 🙄
Adam işine aşık falan değil o zaman geçinmek için çok çalışmak zorunda.
Müdür dediğiniz, mağaza müdürü falan mı?
Fiziksel olarak yorulduğu bir işte, hafta için için anlayışlı olmanız lazım. Evde bir şeyler siz ayarlayın. Hafta sonu da maddi olarak çok zorlamayacak şeyleri planlayın. Ona da mı hayır diyor?
Peki 😃 dil alışkanlığı, yani şöyle yapıyor götürüyor ama sanki hani mecburmuş gibi yapıyor bu sefer yani içinden gelip de götürmüyor dışarıya falan

Peki 😃 dil alışkanlığı, yani şöyle yapıyor götürüyor ama sanki hani mecburmuş gibi yapıyor bu sefer yani içinden gelip de götürmüyor dışarıya falan
Ya da ben öyle düşünüyorum bilmiyorum kuruntu da yapıyor olabilirim çok karamsarim ya bilmiyorum

Görücü usulü evlenenlerin hiç değilse çok uzun süre gözlem yapması gerekli;

-Duygu ihtiyaçlarının farkında mı yoksa bir temel duygusu eksik olduğunda o eksiklik öfkeye çevirene kadar içine mi atıyor?

- Öfke duygusunu kontrolsüzce mi yansıtıyor?

-İletişimi saygılı mı değil mi?

-Karşı tarafın duygusal ve maddi isteklerini karşılıyor mu?

Vb.

Back
X