Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet neden öyle salakça şey yaptım birden işte çekindimKonusmayi pat diye kesmeniz hos olmamis. Ayrica dindar olabilirsiniz araci olan kisi bunu zaten soylemistir. Konusmayi kestiginiz icin karsi taraf istemediginizi dusunmus olabilir.
Ne bileyim işte bu da hep dinî şeyler cogunlukla paylaşmış ne sıkıcı bir kız bana uymaz diyebilir diye düşündüm işteKeşke hemen önyargılı olmasaydın . Belki de uyumluydu bilemezsinki .
Evet neden öyle salakça şey yaptım birden işte çekindimacaba kısmet mi değil di diyorum. Şimdi ben mi yazayım acaba artık soğumuşsa da sogumistur napalim kısmet diycem
Canım niye öyle düşünsün , sen kendi kendine öyle düşünmüşsün ablacım .Ne bileyim işte bu da hep dinî şeyler cogunlukla paylaşmış ne sıkıcı bir kız bana uymaz diyebilir diye düşündüm işte![]()
Allah razı olsunOlur oyle seyler hepimiz insaniz hatalar bizler icin. Tekrar iletisime gecebilirsiniz bu ayip bir sey degil. Bulustugunuzda da kendinizi guzel ifade edin neden konusmayi kestiginizi soyleyin derim. Bir arkadasin dedigi gibi onyargili olmayin derim. Boyle bir sebepten de kismet degilmis diye dusunmeyin. Her serde bir hayir vardir. Belki de ruh esiniz bilemezsiniz. Bol sans diliyorum size ❤
Ayrica ben de dua eden biriyim ama kapali degilim. Esim bazen dalga gecer hic anlamamisim bu yonunu diye :) iki taraf da dini butun olmak zorunda degil yani. Allah korkusu olsun yeter.
Bir sekilde duzeltmem lazim Allah razi olsun dualariniz için. Gece gece rahatladımCanım niye öyle düşünsün , sen kendi kendine öyle düşünmüşsün ablacım .
Kaç gündür yazmıyosun . İnternet yoktu yazamadım falan diyip tekrar yazsan meselâ
Allah hayırlı bir eş nasib etsin ❤ Pişman ettirmesin canım .
Allah razı olsunBana da dua edin
![]()
CümlemizdenBir sekilde duzeltmem lazim Allah razi olsun dualariniz için. Gece gece rahatladım![]()
Amin insallah Allah razi olsun cevap yazan sizlerden deCümlemizden
Nasip kısmet inşAllah canım benim , hakkına hayırlısı olsun inşAllah ❤
Kizlar selam. Bir çocuğa numaramı vermişler aradı geçen hafta cumartesi .yazistik sonra haftaya cumartesi buluşuruz dedik. Ama ben biraz utangaç olgudum için pat diye kestim konuşmayıbu arada sosyal medyadan ekledik birbirimizi hemen bir baktım ki çocuk sanki benle uyumlu degil. Ben çok dindarım. Paylaşımlarım hep bu yönde. Acaba bundan dolayı mi yoksa pat diye kısa kestim konuşmayı diye mi çocuk hala aramadı Soz de bulusucaz cumartesi cuma geldi.Hayır yaşım da büyük. Koca arıyor yapıştı olmasin diye birşey yazmadım ama yazayım mi nerede bulusucaz ya da kararın değişmediyse görüşecek miyiz acaba diye . Siz benim yerimde olsanız ne yapardınız kızlar merak ettim. Ben hicbir şey yapmamayı düşünüyorum da
Merhaba Nasilsin yazdim ? Hiç cevap vermedi görüldü de olmadi. Yanı mavi tik de olmadi. Resmen bulusucaz sözde yarın demek ki caymış profilimi görüp
Galiba oyle dusunmus haklisiniz cunku merhaba yazdim cevap yazmadi. Yani instagram görüp vazgeçti herhalde oysa resmimi görüp de gelmişti yani tipimi biliyorBencede düşündüğünüz gibi hiç bir şey yapmayın. Hem farklı olduğunuzu da düşünüyorsunuz. Gerçi tanımadan belli olmaz ama. Karşı taraftan bekleyin derim, ona göre hareket edersiniz
İlişkilerde yapılan hatalardan biri niyet okuma bence. Şunu düşündü şunu yaptı. Böyle yaptıysa kesin şundandır. Aslında belki alakası yok. O yüzden karşı tarafa bir şans verin. İnşallah sizin için hayırlısı olur.
[/QUOTE
Merhaba Nasilsin yazdim ? Hiç cevap vermedi görüldü de olmadi. Yanı mavi tik de olmadi. Resmen bulusucaz sözde yarın demek ki caymış profilimi görüpneyse hayırlısı olsun napalim
![]()