Görücü usulü

kelebekb

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2014
112
50
98
İyi geceler. Bir hafta önce bir tanıdığımız aradı beni biriyle tanıştırmak istedi. bir araştıralım soruşturalım bir kaç gün müsaide istedik.ama günde 2-3 defa gelen telefonlar sürekli görüştürme isteği Kafam karışmıştı. Hafta başıydı ve hafta sonu iş iÇin 3 günlük yurtdışı programımı atlatayım gelince görüşceğimi söylüdim. Yine telefonlar telefonlar. Geldim ve dün görüştük konuştuk sonrasında hiÇ haber gelmedi. Yani göreşene kadar günde 3 kere arayıp görüşemeden sonra olumlu veya olumsuz hiç haber vermemek nedir anlam veremedim. Araçı kişi içinde üzüldüm açıkcası

erkekler boyle oyunlar oynamayi severler. 3 gun bekleyecektir aramak icin. aklinca sizi bekletip, merak ettirip, kendine baglayacak. çocukça!

Begenmemis, kisisel algilamayin, uymamissiniz ozetle. Tersi durum olsa, arayip bunaltmalar devam ederdi tam gaz

Konuşma olarak iyi geçmişti taki ayakta görene kadar boy farkımız çoktu ben çıkarken o boy farkından dolayı biraz hayal kırıklığına uğradım. Sanırım sebep o ama bu akşam instagramdan takip atması şaşırttı

Bu akşam hasta ziyaretine gittik orada araçıyla denk geldik.çok mahçuptu oda haber gelmemesinden çok rahatsız olmuş.
Sıkmayın canınızı kimse için
hiç önemli değil
Kimseninde mahçup olmasına gerek yok
Zaman zaman aksiliklerle karşılaşsak bile
Hayat devam ediyor tüm güzelliği ile

Konuşma olarak iyi geçmişti taki ayakta görene kadar boy farkımız çoktu ben çıkarken o boy farkından dolayı biraz hayal kırıklığına uğradım. Sanırım sebep o ama bu akşam instagramdan takip atması şaşırttı
O mu sizden kisa? Nasil gormediniz ki kalkana kadar?

Biraz vakit ver dusunsun bakalim.Belki olumludur hemen kötuyu dusunme

Olumlu olsa görüşme sırasında telefonlar verilirdi karşılıklı... Aracıya da gerek kalmazdı. Telefon alma verme olayı olmadığına göre siz de olumlu olmadiginiza göre bir sorun yok demek ki. İkiniz de aynı dusunmussunuz.

Ama siz karşı tarafın durumuna göre karar vermeyi düşünüyorsunuz ve karşı taraf olumlu olmadığı için içiniz buruksa, lütfen sadece kendi kararlarınızı önemseyin evlilik bu, sizin hisleriniz karşı tarafın tavırlarından daha önemli olmalı... Olumsuzsaniz olumsuzsunuzdur geri kalanının da hiç bir önemi yoktur. Bunun için de asla canınızı sıkmayın inşallah gönlünüze göre biri karşınıza çıkacaktır :)

Back
X