Görücü Usulü...

Teknoloji denilen birsey var. Hickimse, hickimsenin yanina gitmek zorunda degil. En basit ilk basta facebookdan konusup, sonra telefonda konusup bulusmakta var. Hani madem utangaclik var.

Belli ki adam yol yordam bilmiyor. Ailen birisini sana önerebilir fakat sadece aile ile o kiza mesaj iletmek cok acizlik gibi geliyor bana. Artik ergen degil, 30 küsür yasinda, eline meslegini almis insanlara bu yakismiyor.

Niye avukat veya mühendis olduğu için insanların çevresini bu kadar gözünüzde büyütüyorsunuz.
Bende mühendisim ve meslek olarakta çok erkeklerle çalışıyorum, ama gönlüme göre kimse çıkmadı karşıma. Görücü usulu gönlüme göre olacaksa niye olmasın? Sonuçta kimse kafama silah dayamıyor evleneceksin diye, sadece tanıştırıyorlar...

Konu sahibi, arkadaşınız ortada buluşsun. Annesine gezmeye gittiginde oğlanla bulaşabilir mesela.

Gormek isteyen gelir ve gorur. "Nisana gelsin" tarzi direktifler neyin nesi?

Merhaba Arkadaşlar. Bugün yakın bir arkadaşım için konu açıyorum. İş yerinden bir arkadaşım var kendisi avukat. Tatlı , güzel iyi bir kız . Şuan 30 yaşında. Kendi ailesi memleketten bir çocuk ile tanıştırmak istiyor. Çocukta mühendis . Resmini gördük. Hoş bir çocuk. O da arkadaşımın resmini görmüş ve beğenmiş. Sorun şu memlekette bir nişan olacak. Ama bu normalde arkadaşımın katılmayacağı bir nişan. Uzak tanıdık. Kız yıllardır memleket gitmemiş. Çocukta bu nişana gelsin tanışalım demiş. Arkadaşım gitmek istemiyor. Çekiniyor açıkçası. Nasıl tanışabilirler. Sizce gitmeli mi?
adam gelsin. yada ortada buluşsunlar.

Allahim nasıl büyütülmüş,yok koskoca muhendis yok nasıl asosyal yok avukat çevresi yok mu,kader kısmet bu isterse dünyanın en guzeli en zengini olsun kaderden kismetten öte yol yok

niye bunlar tanışmadan önce internette bol bol sohbet etmiyor? belki birbirlerinin huylarını beğenmeyecekler. itici bulacaklar. kara kaşa kara göze.. arkadan atlı mı kovalıyor.

Merhaba Arkadaşlar. Bugün yakın bir arkadaşım için konu açıyorum. İş yerinden bir arkadaşım var kendisi avukat. Tatlı , güzel iyi bir kız . Şuan 30 yaşında. Kendi ailesi memleketten bir çocuk ile tanıştırmak istiyor. Çocukta mühendis . Resmini gördük. Hoş bir çocuk. O da arkadaşımın resmini görmüş ve beğenmiş. Sorun şu memlekette bir nişan olacak. Ama bu normalde arkadaşımın katılmayacağı bir nişan. Uzak tanıdık. Kız yıllardır memleket gitmemiş. Çocukta bu nişana gelsin tanışalım demiş. Arkadaşım gitmek istemiyor. Çekiniyor açıkçası. Nasıl tanışabilirler. Sizce gitmeli mi?
Gitmesin tabi! Bi zahmet o kizin ayagina gelsin.
Ya bu bdv yuzunden iyice erkek cinsinden sogudum. Hepsi mi bu kadar basiretsiz?

Birbirlerini illa birinin nisaninda mi gormek zorundalar, ne alaka yani. Bir de o kadar kalabalik gurultu falan olacak birbirlerini nasil tanimayi dusunuyorlar?

Arkadaşın haklı gitmesin..şimdiki adamlar çok hazırcı valla hiiiç yormasınlar kendilerini aman ha.bence önce teknolojik yolla bi başlasınlar sora bi zahmet çocuk gelsin kızın ayağına...

Bence kız oraya değil beyfendi kızın yanına gelsin .. Yeni tanışcaklar daha mantıklı herkese eşitlik

"BU NİŞANA GELSİN TANIŞALIM" diye HABER YOLLAYANA..

benim cevabım " O NİŞANA GELEMİCEM AMA O İSTİYORSA BURAYA GELSİN "olur.. net..

bu sözleri de aynen cevaben yollardım, duyacağı şekilde ve o nişana asla gitmezdim

cocoukla tamismak icin hic tanimadigi birisinin nisanina gitmek mii?
gereginden fazla sacma, hem iki medeni insan gibi bir yerde bulusup tanisabilirler, niye nisan gibi bir bahane bulmaya calisiyolarki?
ayrica cocugun zaten gelsin demesi fazlaca itici...

tanismak icin erkegin ayagina kiz gitmez munasib degil buyuklerin deyimiyle tabiki beyfendi geliversin bi zahmet kizin bulundugu sehre disarda bi cay vs icip sohbet etsinler

Neden nisani bahane ediyorlar anlamadim ben madem ailesi ayarlamis direk tanismak icin gitsin diyecegim ama neden cocuk gitmiyor tanismaya ? Aileler gozetiminde mi gorusecekler ?

Okumuş etmiş insanlar görücü usulü evlenmesin lütfen ya :110: ha tanıştırılırlar sonra sevgili olurlar o başka ama tanıştık evlenelim :KK12:

Back
X