- 17 Nisan 2012
- 30.408
- 65.370
- 598
- Konu Sahibi cancangunes
Bence ikisi de orta noktada bulussun derim 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
adam gelsin. yada ortada buluşsunlar.Merhaba Arkadaşlar. Bugün yakın bir arkadaşım için konu açıyorum. İş yerinden bir arkadaşım var kendisi avukat. Tatlı , güzel iyi bir kız . Şuan 30 yaşında. Kendi ailesi memleketten bir çocuk ile tanıştırmak istiyor. Çocukta mühendis . Resmini gördük. Hoş bir çocuk. O da arkadaşımın resmini görmüş ve beğenmiş. Sorun şu memlekette bir nişan olacak. Ama bu normalde arkadaşımın katılmayacağı bir nişan. Uzak tanıdık. Kız yıllardır memleket gitmemiş. Çocukta bu nişana gelsin tanışalım demiş. Arkadaşım gitmek istemiyor. Çekiniyor açıkçası. Nasıl tanışabilirler. Sizce gitmeli mi?
Gitmesin tabi! Bi zahmet o kizin ayagina gelsin.Merhaba Arkadaşlar. Bugün yakın bir arkadaşım için konu açıyorum. İş yerinden bir arkadaşım var kendisi avukat. Tatlı , güzel iyi bir kız . Şuan 30 yaşında. Kendi ailesi memleketten bir çocuk ile tanıştırmak istiyor. Çocukta mühendis . Resmini gördük. Hoş bir çocuk. O da arkadaşımın resmini görmüş ve beğenmiş. Sorun şu memlekette bir nişan olacak. Ama bu normalde arkadaşımın katılmayacağı bir nişan. Uzak tanıdık. Kız yıllardır memleket gitmemiş. Çocukta bu nişana gelsin tanışalım demiş. Arkadaşım gitmek istemiyor. Çekiniyor açıkçası. Nasıl tanışabilirler. Sizce gitmeli mi?
Merhaba Arkadaşlar. Bugün yakın bir arkadaşım için konu açıyorum. İş yerinden bir arkadaşım var kendisi avukat. Tatlı , güzel iyi bir kız . Şuan 30 yaşında. Kendi ailesi memleketten bir çocuk ile tanıştırmak istiyor. Çocukta mühendis . Resmini gördük. Hoş bir çocuk. O da arkadaşımın resmini görmüş ve beğenmiş. Sorun şu memlekette bir nişan olacak. Ama bu normalde arkadaşımın katılmayacağı bir nişan. Uzak tanıdık. Kız yıllardır memleket gitmemiş. Çocukta bu nişana gelsin tanışalım demiş. Arkadaşım gitmek istemiyor. Çekiniyor açıkçası. Nasıl tanışabilirler. Sizce gitmeli mi?