Görücü usulü

Görüş eğer görüşmezsen ileride pişman olursun,keşke dersin.
Ama tanımaktan zarar gelmez,pişman olmazsın.

Eski ekek arkadaşın kaybetmis sen üzülme toparlan.Gecmişi ardında bırakabilmek icin adım atmalısın.ama bu senin icinden gelmeli kendini toparla gelen talibinle görüş belki hoşlanırsın umduğun gibi olur kısmet bu belli olmaz.

Mesajıniz kapalı mümkünse 10-15 dakikaligina acarmisiniz bi konussaydik aramizda nedenini bilmedigim bi husumet varda en azından bi sebebini ogrenme sansim olsaydi
panpa sen de hosgeldin. bi miss bi sen yoktunuz. ozletmeyin kedninizi bu kadr. bu arada ben o bahsettigim konuyu actim bi bakiver sana zahmet

vay arkadaş bende mühendisim ama hayatımda toplasan bu kadar övülmedim hiç yaa :KK48:, çok büyütmüşsünüz siz gözünüzde bence, ne demek beni ne yapsın, kendine güven azcık ne varmış maaşın azsa sende üniversite mezunusun ezdirme sakın kendini. hee bence de bir görüşmenden zarar gelmez bu arada, ama birşey hissetmezsen sırf ailen istiyor diye zorlama kendini pişman olursun sonra.

Eger görüsülcekse bence bas basa görüsün. Bu ne ya ailesi ile gelip seni bastan asaga süzüp, iyi gelinmi bi acaba diycekler öyle mi?

Yahu adam 30 yasinda, biraz bagimsiz bir sekilde hareket etsin. Yani en iyisi telefon numarini yada faceni ver, cocuk senin ile randevu icin anlassin.

Gorüs begenmezsen hayir de. Cocukla daha hic iletişiminiz yok belki o sana isinamaz belki sen ona isinirsin falan filan. İstemezsen isinamadim dersin o kadar basit =)

Back
X