Görücü usulünde fotoğraf ?

dryfc

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2014
2.568
1.628
133
35
Çalıştığım yerde iletişimimin olmadığı bir ablanın eşinin arkadaşı varmış. Efendi biri olduğunu düşündüğü, karakterini beğendiği biri varmış eşinin. Tanıdığım arkadaşlarım vasıtasıyla bayan arkadaş gelip benimle de konuştu. Bir tanışabilir misiniz, düşünür müsün diye sordu. Ben aslında düşünmüyorum dedim ancak arkadaşlarım sürekli düşünmüyorum dememin yanlış olduğunu, bir şans vermem gerektiğini söylediler. Bahsettikleri kişinin fotoğrafını gösterdiler normal duruyor. Benden de eğer sakınca olmazsa bir fotoğraf istediler karşı tarafa göstermek amacıyla, fotoğrafı gösterdikten sonra sileceklerini söylemişler ancak doğru mu olur bilmiyorum. Ben bu konuda çekimserim, fotoğrafımın herhangi birinin telefonunda olmasını istemem açıkçası ne yapacağımı bilemedim. Bayan arkadaşı tanıyan arkadaşlarıma sordum güvenilir, düzgün biri mi diye onlar da tanıdıkları kadarıyla düzgün bir bayan olduğunu söylediler. Siz olsanız ne yapardınız? Fotoğraf gönderilmesi normal midir bu şekilde?

Sosyal medyada internetten kimbilir kaç kişide fotoğrafımız vardır kopyala yapıştır indir vs
Sosyal medyada fotoğraflarım herkese açık değil normalde. Sadece çok yakın arkadaşlarım ekli olduğu için tanımadığım birine fotoğraf atmak bana biraz zor geliyor açıkçası.

Kardeşim bekar. Akrabalar tanıdıklar filan ona sormadan o kadar çok kişiye gosterdilerki kardeşimin fotoğrafını. Sosyal medyadan bahsediyorum bu arada 😊
Bilemedim sanırım ben garipsiyorum durduk yere 😇😊

Direkt bir ortamda denk getirilseniz daha iyi olmaz mı ondan sonra baş başa görüşüp görüşmeyeceğinize karar verirsiniz şahsen ben çekinirdim fotoğrafımı atmaya :olamaz:

Kendiniz bulamıyor musunuz? Ben hoşlanmıyorum bu tip modern görücü usulü olaylarından.
Kendim çok çekiniyorum sosyal hayatta. Şimdiye kadar tanıştığım kişilerle arama mutlaka mesafe koyduğum için bulamıyorum.

siz yinede boydan foto yollamayin cekinecek birsey de yok sizinki gorucu usulu degil tanistirma usulu daha cok
Sanırım öyle daha çok 😇😊 Dediğiniz gibi gönderecek olursam boydan göndermem fotoğrafı. Çok teşekkür ediyorum 😊

Direkt bir ortamda denk getirilseniz daha iyi olmaz mı ondan sonra baş başa görüşüp görüşmeyeceğinize karar verirsiniz şahsen ben çekinirdim fotoğrafımı atmaya :olamaz:
Aynen ben de çok çekiniyorum. Bilemedim şimdi direkt önce buluşalım da diyemedim.

Ama sizin sosyal medyaniz o kişide ekli değilmiş. Direk telefona gönderilmez ya sanki,bilemedim.
Bende güven problemi de var. Çok fazla sosyal medyaya fotoğraf yüklemiyorum. İnternet ortamı çok kullanışlı olduğu kadar tehlikeli de geliyor her zaman bana.

Ama ablacım sana onun fotoyu göstermişler işte bir kötülük olmamış.
Bu cevabı bekliyordum 😊 Haklısınız ancak benden direkt fotoğraf istenince çekindim. Normalde tanımadıklarıma açık değildir sosyal medya hesaplarım da. Arkadaş direkt fotoğrafını gösterince baktım ancak benden fotoğraf istenince çekindim😊

Back
X