Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yaw alt tarafı fotoğraf ne yapıcak adam senin fotoğrafının üstüne şirket mi acicak sanki TC kimlik istemiş de vermeye cekiniyomussunuz gibi relax olun biraz bu kadar ince eleyip sık dokumaya ne gerek var alt tarafı bı fotoğraf
Haklısınız inanın belki gereksiz kaygı bu. Daha önce hiç böyle bir şey istenmediği için bir de bu konuda fazla pimpirikli olduğum için tereddüt yaşadım Gönderdi arkadaşım fotoğrafı
ben olsam bır kahve ıcelım demeye cekınen ınsana nıye kısısel resmımı vereyım derdım
onlarda halıyle dogru sekılde davranmak zorunda kalırlardı aslında :) tabıkı o taraf sızı ıkna etme adımı attıgına gore onlar bunu demelıydı haklısınız :) belkıde sızın tavrınızdan asla bulusmayacagınızı dusunduklerınden bunu teklıf etmemıs olabılırler oyuzden dedım
Saçmalığa bak...Hangi devirdeyiz? Bu vatandaş senin fotoğrafını sana sordurmadan çoktan görmesi gerekirdi...Sonuçta sosyal medya hesabını bulurdu eklemese de foto görünüyor...Hem fotoya göre mi karar verecekmiş? Bi tane selfi neyi gösterir ki? Boydan mı istio nedir yani...Telefonunu alsın adam gibi tanışsın konusurken isterdi...Salla ya
E sosyal medyada ılla foon vardır ordan baksınlar ıste sonucya ınstagramda vs de fotomız var sadece tanıdıklar eklı ama kımın ne nıyetle fotolarına baktıgını bılemeyız bız paylsıp duruyoruz belkı ekran alıp baska amacla kullanır demı. O sekıldede footmuz herkesın elınde olmıs olıyor. Gorucu usulude olsa sonradan pısman olacahınz bı adım atmayın lutfen
ben olsam bır kahve ıcelım demeye cekınen ınsana nıye kısısel resmımı vereyım derdım
onlarda halıyle dogru sekılde davranmak zorunda kalırlardı aslında :) tabıkı o taraf sızı ıkna etme adımı attıgına gore onlar bunu demelıydı haklısınız :) belkıde sızın tavrınızdan asla bulusmayacagınızı dusunduklerınden bunu teklıf etmemıs olabılırler oyuzden dedım
Teşekkür ediyorum güzel düşüncelerinizi paylaştığınız için. Dönüş olsun, olmasın veyahut olumlu ya da olumsuz sonuçlansın, hayırlısı olsun, önemli olan hayırlısıysa olması.