- 1 Ağustos 2019
- 338
- 369
- 33
Abartı değil doğru söylüyorKatıldığım noktalar olmakla birlikte, yaptığınız genelleme aşırıya kaçmamış mi?Bu devirde dinsizler daha düzgün daha ahlaklı kelimesi sizce de abartı değil mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Abartı değil doğru söylüyorKatıldığım noktalar olmakla birlikte, yaptığınız genelleme aşırıya kaçmamış mi?Bu devirde dinsizler daha düzgün daha ahlaklı kelimesi sizce de abartı değil mi?
Atandığımda bana da görücü geliyordu. Kronik hastalığım var dedim artık gelmediler ki gerçekten kronik hastalığım var. Bu arada size de geçmiş olsun.Konuşmayı deneseniz.
Yada kronik hastalığınız olduğunu söyleyin. Insanlar o zaman zaten size bozuk mal muamelesi gösteriyor. Kronik hastalığım var ordan biliyorum![]()
Atandığımda bana da görücü geliyordu. Kronik hastalığım var dedim artık gelmediler ki gerçekten kronik hastalığım var. Bu arada size de geçmiş olsun.
O zamanda kızın adı çıkar birdaha aklayamaz kendini sonra evlenmek ister bu seferde o hastalıklı derlerKonuşmayı deneseniz.
Yada kronik hastalığınız olduğunu söyleyin. Insanlar o zaman zaten size bozuk mal muamelesi gösteriyor. Kronik hastalığım var ordan biliyorum![]()
gelsinler ne olcak ki ? sonuçta yok deyip geçersin bi kenera.Benim meselem görücü ben evlenmek istemiyorum düşünmüyorum daha 22 yaşındayım ve okuyorum meslek sahibi olmadn hiç bi şekilde düşünmüyorum ama gelen görücüler canımı sıkıyor artık hele babam vefat ettik ten sonda (9 ay oldu babam vefat edeli) daha da arttı kimsesiz mi sanıyorlar beni başına talih kuşu kondu ne kadar çirkin bi söz benim talih kuşuna ihtiyacım yok kendi kendime yetersem yeter bana en son gelen görücü gerçekten canımı sıktı yok tekkeciy miş yok dindarmış namazında niyazındaymış kişi aynı evin içine girince belli olur tabi ki din önemli bende dinine düşkün bi insanım ama dindar insanlar iyi olacak diye bi kaide yok din vicdandadır istersen sen günde 100 rekat namaz kıl haftada 1 tane hatim indir vicdanın yoksa ben senden iyi bi insan diye bahsetmem kusura bakmayın beni yargılamayın ama ben radikal dincileri sevmiyorum biraz anbiyane bi tabir ola bilir kusura bakmayın ben bu kadar okumak için meslek sahibi olmak için çabalarken akın akın gelen görücüler gerçekten canımı sıkmaya başladı
Görücüler akın akın geliyor demek
22 yaşında eğitim olan genç bir kız bu kadar yazım hatası yapmasa keşke.
Oturduğu yerden insanları yaftalamasa.
Forumun yeni özelliği en ufak meselede dindarlara laf söylemek oldu zaten.
Bir kısım bayılıyor buna.
Her genelleme gibi buda çok kötü oysa ki.
Birileri dindarların hepsini tek kefeye koyunca sadece kendini kandırıyor. Buda bir çeşit rahatlama metodu demek ki.
Eve gelmeyen görücüleri bu kadar kafaya takmayın. Kimse size zorla birşey yaptıramayacağına göre,anneniz biraz daha net bir dille evlenmek istemediğinizi söylerse akın akın görücülerin ayağı kesilir.
Ne cahilce bir düşünce.maalesef çoğu yerde var bu düşünce.Eve gelmiyorlar annem zaten şiddetle karşı çevrem dekiler defalarca söyledim benim canımı sıkkan babamdan aonra bunların hortlaması ve aşırı ısrarcı olmaları neymiş başımı sokacak bi evim olmalıymış
Doğru söylemiyor.Bir kısmı baz alarak topyekûn kimseyi asagilayamaz hiç kimse.. Lütfen bunu yapmayın.Abartı değil doğru söylüyor
Ben kimseyi yaftalarımıyorum dedim de zaten bende dinine düşkün bi insanım hayır deneyi gayet iyi biliyorum fakat anlamıyorlar öyle tatlı dil güler yüzlede demiyorum bu sefer de sert bi dille deyin diyecek siniz laftan anlamıyor lar bu da benim canımı sıkıyorMadem bu kadar meslek sahibi olmayı istiyorsanız, dindar insanları yargılamak yaftalamak yerine hayır demeyi öğrenmelisiniz..
uzun bir mesajdı kısalttım banlanma ihtimaline karşı yarın tartı günüm bu kadar sabrettim banlanmak istemedim
İnşallah alıntılayan yoktur![]()
Anlamamış sınız yorum yapmış sınız bende dinine düşkünüm orda dedim kş vicdanı olmayan dincilere dedim sözümü yazım hatalarım sizi zerre ilgilendirmez bu konu da da sizin söz hakkınız yok nokta virgül koymayı büyüknharf yapmayı yazarken sevmiyorum yorumunuz içinde teşekkür ederimGörücüler akın akın geliyor demek
22 yaşında eğitim olan genç bir kız bu kadar yazım hatası yapmasa keşke.
Oturduğu yerden insanları yaftalamasa.
Forumun yeni özelliği en ufak meselede dindarlara laf söylemek oldu zaten.
Bir kısım bayılıyor buna.
Her genelleme gibi buda çok kötü oysa ki.
Birileri dindarların hepsini tek kefeye koyunca sadece kendini kandırıyor. Buda bir çeşit rahatlama metodu demek ki.
Eve gelmeyen görücüleri bu kadar kafaya takmayın. Kimse size zorla birşey yaptıramayacağına göre,anneniz biraz daha net bir dille evlenmek istemediğinizi söylerse akın akın görücülerin ayağı kesilir.
Her hangi bi aile baskısı yok zaten ailem de şiddetle karşı evlilik durumuna yaşım küçük okuyorum sonuçtaBence bir bayan 26 27 sonrası gibi evlenmeli...hayır diyin zorla evlendirilemezsiniz...böyle bişiy mümkün değildir..aile ve toplum baskısınada dik durun..aldırmamaya çalışın..