Görücü

Sana bazen çok sert yorumlar yazdım nöööran ama bu konuda takdir ettim seni . Daha boşanmadin ve bu durumlarin psikolojik yorgunluğunu atlatamadin o yüzden görücüye hayır demen iyi olmuş. Baskı yaparlarsa da kesinlikle taviz verme.

Biliyorsunuz ben tamamen ayrılmadım.Kuzenim var anlatmıştı. Bizim köyden uzaktan akrabaya siz çok yakışırsiniz demişler.Cocugun haberi yok.Kuzenimde kabul etmemiş.Benim yaşadığımı herkes duydu az çok.Kuzenim aynı zamanda sağlık ocağında çalışıyor.Yaninda çalışan başka bayanda bu ailenin komşusu.Benim düğünden dönüp nikahim olduğunu bile bile talip çıkmışlar.Hatta kuzenim kendisine söylenen kişiyi anlamış.Agabeyini bana önermişler.O kişi de beni beğenmiş.Ben olmaz daha bosanmadim dedim.Mahkeme de de sıkıntı yaşarım ne dinen ne de ahlaken böyle birşeyi doğru bulmuyorum.İmam nikahim var dedim kuzenime olmaz dedim.Abla dedi haklısın istemeye istemeye söyledim ben olsam bende istemezdim dedi.Efendi biri ama abi dedi.Amcama soyleyecek misin dedi.Soylemeyegim dedim.Babam iddet bekleyeceksin demisti zaten.Nikah olsada olmasa da zaten ben birini istemiyorum çok yıprandım hasta oldum boşanacagim kişiyi de hala seviyorum.Unutamadim.
Arkadaşıma anlattim açık kapı biraksaydin bosaninca olurdu yaptı yok dedim.Kayinvalide adayı yada komşusu da şöyle demiş boşanana kadar sevgili gibi konusucakmisim.Kabul etmedim siz olsanız ne yapardınız ?
olmaz deyin geçin

Back
X