- 18 Ekim 2014
- 7.802
- 35.928
- 748
- Konu Sahibi elifnurbeyza
Olmaz demişsiniz geçmiş gitmiş işte. E daha ne?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne anlarsa anlasın.Eşin burayı okuyor ve ona "kaybettiğin kıza dön bak" mesajı mı veriyorsun
Bence hem evlen hem boşan hem nişan at
Evde yatarak sosyallesmeyerek gerçektenNuran taktik ver azcik kiz. 7 ay oldu bosanali, dogru duzgun birisi cikmadi![]()
Evde yatarak sosyallesmeyerek gerçekten![]()
İlk ayrildigimda oh be dedim.Sonra ciddiye binince iş.Bir ay yattım.Evden çıkmadım.Daha sonra mide rahatsızlığı gecirdim.İlac kullanıyorum.7 aydır normal değilim.Evde yatarak sosyallesmeyerek gerçekten![]()
Benim kimseyi gördüğüm yok ki.Sadece doğru bulmadigim için paylaştım.tamam bende kismen oyleyim, taliplwrimi bekliyorum![]()
Hamilelik için yaptığın negatif kan testini sunarsan iddet falan yok.Tabiki araştırdım.Hukuken 300 gün Dini nikahta 4 ay ve 4 adet dönemi geçmesi gerekiyor.Hadi kayınvalide adayı komşusu tam bilgili değil.Nisan atmış kız gözüyle bakıyorlar.Ogullari birşey bilmiyor mu ?
O her türlü bulur.Beni anlamadın benim evlilik niyetim yok nikahlı iken başkasına yakıştırmalari tuhafıma gitti.Hamilelik için yaptığın negatif kan testini sunarsan iddet falan yok.
Ayrıca bana da danışıklı dövüş gibi geldi, koca okuyor buraları diye.
Sen en iyisi Yeni üyelik aç. O bulamaz seni ama biz zaten iki cumlenden tanırız.
Rica edersin konuda 'arkadaslar lütfen bilenler adımı yazmasın' diye, adam nereden bulacak her gün yüz kişi konu açıyor
Bence bu teklif ahlaksızlık. Sana getiren cevabını vermeliydiO her türlü bulur.Beni anlamadın benim evlilik niyetim yok nikahlı iken başkasına yakıştırmalari tuhafıma gitti.
Bende doğru bulmadım.İstemiyorum dedim.Talip olan aile tam bir akbaba sülalesiymiş. Ayıp be!
Doğrusunu yapmışsın.Bende doğru bulmadım.İstemiyorum dedim.
Kız daha boşanmadan bunları nasıl araştırdın Allah canını almasın.Tabiki araştırdım.Hukuken 300 gün Dini nikahta 4 ay ve 4 adet dönemi geçmesi gerekiyor.Hadi kayınvalide adayı komşusu tam bilgili değil.Nisan atmış kız gözüyle bakıyorlar.Ogullari birşey bilmiyor mu ?
Kısmetin nerden çıkacağı belli olmuyormuş bak bi düğüne gidersin evli barkı bile demeden talip oluverirler. Sen boşanmışsan şansın dört katına çıkarNuran taktik ver azcik kiz. 7 ay oldu bosanali, dogru duzgun birisi cikmadi![]()
Komsusu, akrabasi evlenen varsa bi zahmet bana dogru davetiye yollayayimKısmetin nerden çıkacağı belli olmuyormuş bak bi düğüne gidersin evli barkı bile demeden talip oluverirler. Sen boşanmışsan şansın dört katına çıkar![]()
Bu ay görümcemin düğünü var Ankara'da süslen püslen gelKomsusu, akrabasi evlenen varsa bi zahmet bana dogru davetiye yollayayim![]()