Görücünün begenmemesi için ne yapabilirim

Gelir gelmez kaynanaları kötüle hayattttaaa sevmem evime adım atamaz annen de 🤣 yemek yapmam temizlik yapmam kadın tut eve de , çalışmam her ay da fazla para isterim tatil isterim de ha tamam yaparsa da bence bi düşün ya 🤣🤣🤣🤣🤣

Kızlar merhaba ailemin baskıları halen bitmiyor.. sevgili olarak evlenmeme çok karsılar ve çok saçma seylere takılıp sevgilimle evlenmemi istemiyorlae biz ise birbirimizi seviyoruz. Bu aralar bi sıkıntım var görücüm çıktı ve ailem ısrar ediyor çocuk bni görmüs begenmiş işi gücü ailesi iyi diyorlae ama ben istemiyorum zaten kalbim dolu bulusmam için resmen bi silah zoru kullanmadıkları kaldı illa diyorlar artık evleneceksin çocukla aile zoru ile bulusacagım beni begenmemesi için ne yapmayalıyım şimdi diceksiniz direk çocuga de ısınamadım ilerisini göremiyorum ama ailem öyle bir aile ki altan altta işi bitirirler çocuk beni onaylasa resmen benim fikrim yok gözlerinde🤦🏼‍♀️
Çocuğa ailemin zoruyla geldim kusura bakma sana bir şey hissetmiyorum de. Çocuk da ailesine görüşme olumsuz desin.

Burda söylenenlere ek olarak kötü giyin saçın başın dağınık olsun. Bıyıkları alma :D Çirkin görünmeye çalış. Nezaketsiz ve kaba konuş. Mesela sen de dombiliymişsin vs. Allah yardımcın olsun.

Kızlar merhaba ailemin baskıları halen bitmiyor.. sevgili olarak evlenmeme çok karsılar ve çok saçma seylere takılıp sevgilimle evlenmemi istemiyorlae biz ise birbirimizi seviyoruz. Bu aralar bi sıkıntım var görücüm çıktı ve ailem ısrar ediyor çocuk bni görmüs begenmiş işi gücü ailesi iyi diyorlae ama ben istemiyorum zaten kalbim dolu bulusmam için resmen bi silah zoru kullanmadıkları kaldı illa diyorlar artık evleneceksin çocukla aile zoru ile bulusacagım beni begenmemesi için ne yapmayalıyım şimdi diceksiniz direk çocuga de ısınamadım ilerisini göremiyorum ama ailem öyle bir aile ki altan altta işi bitirirler çocuk beni onaylasa resmen benim fikrim yok gözlerinde🤦🏼‍♀️
Hangi yüzyılda yaşıyoruz diyorum bazen böyle

Valla çok mantıjlı da görücü işinde oglanlar herseyi ailesini anlatıyor benim gördüklerim öyle idi bu da benim ailemin kulagına gelse büyük sıkıntı🤦🏼‍♀️
O zaman sevmediğin adamla evlenip oturacaksın. Madem her türlü sıkıntı olacak, en azından sevmediğin adamla evlenme

8 aydır görüstğgüm bir erkek arkadasım var. Ben 27 o 28 yasında Ben 1.75 boyundayım iri bi kızım boyu benden kısa ve çirkin fiziksel olarak yanımda küçük ve cılız kalıyor. Ama çok cömert iyi kalpli ve üzerime titreyen birisi birlikte çok güzel sohbet edşyoruz konusuyoruz . Zaman geçiriyoruz 1 dedigim aska ve asla 2 olnuyor maasın var çalısıyorum bana diyor istersen çalıs istemessen çalısma aska daha bitgün paranda gmzü olmadı ailesi kültürlü iyi seçkin bi aile kendisi de okumus kültürlü dısarda bile hesap öderken parayı çantama koyar der kalk sen öde neden bunu yaotıgını sordugumda sen kendi paran gibi gmr kendini güçlü gör iyi hisset diye inxe düsündüm der beb ondan bi şey istesem 10 tane alır o kadar ki düsünceli iyi biri asla karı kızla işi olmaz hiç yalan söyledigini görmedşm ben bunlardan dolayı onunla ılmaktan çok mutluyum saçları yok çözümü bulup ektir dedim tamam dedi. Bana ailen benim ailemdir babamız yok diye annene hep maddi manevi oglundan öte sahip çıkıcam dedi. Bebden bedenen küçük olmasını ben pek sıkıntı etmiyorum ama ailem asla kabul etmez asla biliyoum ve annem çoo üzlür bi taraftan diyorum ailemi mi zamanı gelince dinlesem sonra diyorum dısarı o kadar kötü insankarka dolu ki şindiki erkekler ya aldatıyor ya aşırı anneci ya da eşini yeterince sevmiyoe ailem daha çok görücü usulü olsun diyor görüücülere bi bakıyoun ya adam aile zoruyla sevmeden evlenmeye geliyor ya aşırı anneci çogu zamanda ısınmıyorum yakısıklı bile ılsa bıyu uzun vile olsa konusacak bi konu bile bulmaıtorum kütfen alıl verin derdimi kinseye anlatamıyorum
Buradaki tüm mesajlara bakamadım, belki bahsi geçmiştir. Yorum yaparken başka konusundaki şu mesajını göz ardı etmeyin.

E sevgilinizin haberi var mı bu görüşme olayından?

En temizi futbol ve siyasi görüş. Adam Fenerbahçeliyse ölümüne Galatasaraylı ol. Muhalefeti destekliyorsa hükümeti öv.
Futbol ters etki yapabilir :) bi arkadaşım anlatmıştı bazı kadınlar sevgilileri eşleri için bikini bölgesine karşı takımın dövmesini yaptırıyormuş:halay:hani özel anlarında düşmanı yenermişcesine şey olsun diye:KK53::KK53: anladınız siz onu:KK45:

Yahu 27 yaşındasınız, aileniz öldürecek ksdar cani değilse ve sizi de dövmüyorsa sevgiliniz olduğu halde neden bu buluşmaya karşı çıkmıyorsunuz? Ayrıca anlsdığım kadarıyls daha önce de bulusmalara gitmissiniz öncekilere karşı çıksaydınız şimdi size ısrar edemezlerdi. Üzücü gerçekten

Yanında osurun

Buradaki tüm mesajlara bakamadım, belki bahsi geçmiştir. Yorum yaparken başka konusundaki şu mesajını göz ardı etmeyin.
Kel, çirkin, cılız.. Ama dışarda çantasına para koyan, bir dediğini 2 etmeyen, kültürlü okumuş bir adam.. Kendisi fiziksel özelliklerini beğenmiyor eleştiriyor da kaldı ki ailesi.. Eğer gerçekten sevseydi, tek kelime dahi ettirmez, kalbini seviyorum size laf düşmez derdi. Neymiş kendisinden 2 cm kısa diye istemezmiş ailesi.. Ben kendim rahatsızım bu durumdan demiyo da..

Ayrıca 27 yaşındaki bir kadının nasıl söz hakkı olamaz ?
Sırf istedikleri oluyor diye, dışarda bundan daha iyisini bulamam diye adamı sevmediği halde razı oluyor. Sevgilisine üzüldüm bu hikayede.

Bulusmaya gidince baska erkeklere bakin. Gozleriniz ferfecir okusun.

Futbol ters etki yapabilir :) bi arkadaşım anlatmıştı bazı kadınlar sevgilileri eşleri için bikini bölgesine karşı takımın dövmesini yaptırıyormuş:halay:hani özel anlarında düşmanı yenermişcesine şey olsun diye:KK53::KK53: anladınız siz onu:KK45:
Igrencmis bu. Bi kadin buna ok demisse o daha da igrencmis.

Kel, çirkin, cılız.. Ama dışarda çantasına para koyan, bir dediğini 2 etmeyen, kültürlü okumuş bir adam.. Kendisi fiziksel özelliklerini beğenmiyor eleştiriyor da kaldı ki ailesi.. Eğer gerçekten sevseydi, tek kelime dahi ettirmez, kalbini seviyorum size laf düşmez derdi. Neymiş kendisinden 2 cm kısa diye istemezmiş ailesi.. Ben kendim rahatsızım bu durumdan demiyo da..

Ayrıca 27 yaşındaki bir kadının nasıl söz hakkı olamaz ?
Sırf istedikleri oluyor diye, dışarda bundan daha iyisini bulamam diye adamı sevmediği halde razı oluyor. Sevgilisine üzüldüm bu hikayede.
Nerede bahsetmiş bundan

Burda söylenenlere ek olarak kötü giyin saçın başın dağınık olsun. Bıyıkları alma :KK70: Çirkin görünmeye çalış. Nezaketsiz ve kaba konuş. Mesela sen de dombiliymişsin vs. Allah yardımcın olsun.
Düşünsene kötü giyinmiş, saç baş darmaduman, bıyıklar o biçim ...
Adam bi gelmiş filinta gibi
Kültürlü, efendi, saygılı gibi gibi 🤣🤣
Ay çok hoş olur

Back
X