- 15 Şubat 2013
- 25.618
- En iyi cevaplar
- 1
- 98.271
- 798
E gidip evlen niye onay bekliyosun bu yastaEvet var canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
E gidip evlen niye onay bekliyosun bu yastaEvet var canım
Nerede bahsetmiş bundan
8 aydır görüstğgüm bir erkek arkadasım var. Ben 27 o 28 yasında Ben 1.75 boyundayım iri bi kızım boyu benden kısa ve çirkin fiziksel olarak yanımda küçük ve cılız kalıyor. Ama çok cömert iyi kalpli ve üzerime titreyen birisi birlikte çok güzel sohbet edşyoruz konusuyoruz . Zaman geçiriyoruz 1 dedigim aska ve asla 2 olnuyor maasın var çalısıyorum bana diyor istersen çalıs istemessen çalısma aska daha bitgün paranda gmzü olmadı ailesi kültürlü iyi seçkin bi aile kendisi de okumus kültürlü dısarda bile hesap öderken parayı çantama koyar der kalk sen öde neden bunu yaotıgını sordugumda sen kendi paran gibi gmr kendini güçlü gör iyi hisset diye inxe düsündüm der beb ondan bi şey istesem 10 tane alır o kadar ki düsünceli iyi biri asla karı kızla işi olmaz hiç yalan söyledigini görmedşm ben bunlardan dolayı onunla ılmaktan çok mutluyum saçları yok çözümü bulup ektir dedim tamam dedi. Bana ailen benim ailemdir babamız yok diye annene hep maddi manevi oglundan öte sahip çıkıcam dedi. Bebden bedenen küçük olmasını ben pek sıkıntı etmiyorum ama ailem asla kabul etmez asla biliyoum ve annem çoo üzlür bi taraftan diyorum ailemi mi zamanı gelince dinlesem sonra diyorum dısarı o kadar kötü insankarka dolu ki şindiki erkekler ya aldatıyor ya aşırı anneci ya da eşini yeterince sevmiyoe ailem daha çok görücü usulü olsun diyor görüücülere bi bakıyoun ya adam aile zoruyla sevmeden evlenmeye geliyor ya aşırı anneci çogu zamanda ısınmıyorum yakısıklı bile ılsa bıyu uzun vile olsa konusacak bi konu bile bulmaıtorum kütfen alıl verin derdimi kinseye anlatamıyorum
Zaten ailenizin bildiği sevgilinizin olduğu gerçeğini buluştuğunuz adama söyleyemiyorsunuz aileniz duyar sıkıntı olur diye ama sevgilinizden gizli görücüye çıkabiliyorsunuz. İlginç... Sevgiliniz duysa sizden ayrılır, asıl sıkıntı bu bence...Mecbur gizlice gidicem çok oturmadan kalkrım 1 saat otururum
İşte gel onu benim baskıcı aileme söyle malesef çok dedigim dediklerYıl olmuş 2023. Zorla görücü usulü mu olur? Kalp kalbe karşıdır. Çocuk seni beğenmeyecek zaten. Çünkü bu olumsuz duyguları hissedecek.
MalesefHangi yüzyılda yaşıyoruz diyorum bazen böyle
Ya keşke bana gelselerdi karşılarında cebime telden osuruk sesi koyar yanlışlıkla yapmış gibi üstüne ay insanlık hali pardon derdimKızlar merhaba ailemin baskıları halen bitmiyor.. sevgili olarak evlenmeme çok karsılar ve çok saçma seylere takılıp sevgilimle evlenmemi istemiyorlae biz ise birbirimizi seviyoruz. Bu aralar bi sıkıntım var görücüm çıktı ve ailem ısrar ediyor çocuk bni görmüs begenmiş işi gücü ailesi iyi diyorlae ama ben istemiyorum zaten kalbim dolu bulusmam için resmen bi silah zoru kullanmadıkları kaldı illa diyorlar artık evleneceksin çocukla aile zoru ile bulusacagım beni begenmemesi için ne yapmayalıyım şimdi diceksiniz direk çocuga de ısınamadım ilerisini göremiyorum ama ailem öyle bir aile ki altan altta işi bitirirler çocuk beni onaylasa resmen benim fikrim yok gözlerinde![]()
MalesegHangi yüzyılda yaşıyoruz diyorum bazen böyle
tesekkür edermsoyluyorum yaz kizim:
1)evlenince kendi soyadimi kullanicam
2) utu yapmayi bilmem, yapmak da istemem.
3)yemek yapmayi bilmiyorum mutfaga girmekten hoslanmam
4)(calisiyorsan) maas kartimi vermem,
5)akraba ziyaretlerinden hoslanmam oyle sık sık ailelerle gorusmem
6) arkadaslarimla aksam bi yerlere cikarim ve karisilmasini istemem, kisitlanmaktan hoslanmam
7) evlenirken oyle alelade bir dugun istemem en iyi otelde dugun isterim, esyalarim en iyisinden olmali, salonumda tasarim aksesuarlar olmali BIR KERE EVLENIYORUM SONUCTA
bunlari soyle yuzde yuz kacar. emin ol. ben bekarken biriyle gorustum 2. maddeyi soyleyince kuplere binmisti![]()
baska birine de 4. maddeyi soylemistim bi daha benle gorusmek istememisti
ay neyse aslinda liste uzar gider de iste aklima gelenler bunlar