- 21 Ağustos 2015
- 5.728
- 10.316
- 198
- Konu Sahibi ilkbahar1982
Böyle kafa yapısı olan bir adamdan uzak dur. Her şeyin altında birşey arayanlardan ve bunu dile getirenlerden iğreti oluyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim gozumde cok gicik, cok elestiren bir tip canlandi. Hem kendi istiyor, hem kendini naza cekiyor dusuncem falan. Bence hic dusunme bile, degmez. Arkadasinla gitmen de bence hicbir mahsur yok ayrica, bulusmaya gitmiyorsunuz sonucta.
Belki de o yüzden aracı gôndermiştir.
Ve yanında birisiyle gidebilirsin ne var bunda.
Ayrıca görücüye çıkmış gibi hissetmek iğrenç birşey olmasa gerek. Keza kızlarımız bunu hep yaşıyor. Ne o zoruna mı gitmiş.
A aaa bu ne saçmalık. Muhattap olmayın, ne kahve yapacakmış. Kaç yaşlarındaymışsınız. Hangi tarafın yaşı problem oldusonuç.aslında sorunun görücüye çıkmak olmadığı anlaşıldı.zaten öyle olur muyuz diye kimseye soracak değilim.
sorunumuz şuymuş:ben onu 35 o beni yirmi dört sanıyormuş.sorun sadece yaş olunca da söylüyememiş.yaş sorun olmasa bir şey yokmuş.güleğim mi ağlayağım mı bilemedim.
şimdi iyiğiz.arkadaş olarak tabii.gün içersinde kaç kere karşılaşırsak karşılaşalım gayet samimi bir şekilde selam veriyor..şu sıralar işler yoğun.hafifleyince gene bana kahve yapacak.
sonuç.aslında sorunun görücüye çıkmak olmadığı anlaşıldı.zaten öyle olur muyuz diye kimseye soracak değilim.
sorunumuz şuymuş:ben onu 35 o beni yirmi dört sanıyormuş.sorun sadece yaş olunca da söylüyememiş.yaş sorun olmasa bir şey yokmuş.güleğim mi ağlayağım mı bilemedim.
şimdi iyiğiz.arkadaş olarak tabii.gün içersinde kaç kere karşılaşırsak karşılaşalım gayet samimi bir şekilde selam veriyor..şu sıralar işler yoğun.hafifleyince gene bana kahve yapacak.
merhaba
çalıştığım fabrikada biri bana tanışma teklif etti.öyle gezme amacında değilim.ciddi bir şekilde yaklaşıyorum diye orada konuştuğum bir ablaya söyletmiş.bende başta olmaz dedim.sonra efendi çocuk neden olmasın dedim.zaten abla efendiliğinden falan söylüyorum sana demişti.çok iyi demişti.teklif olayı 2 gün önce oldu.bugün ablanın yanına iş yerimizde başka bölümde çalışan yakın bir arkadaşımla gittim.bizi görmüş.görücüye mi çıkıyorum demiş.bu konuyu düşünücem demiş.tanışmadık daha niye arkadaşını getiriyor demiş.kendimi rezil duruma düşürülmüş hissettim.böyle bir durumla karşılaşsanız tavrınız ne olur.birde bu arkadaş 35 yaşında.
sonuç.aslında sorunun görücüye çıkmak olmadığı anlaşıldı.zaten öyle olur muyuz diye kimseye soracak değilim.
A aaa bu ne saçmalık. Muhattap olmayın, ne kahve yapacakmış. Kaç yaşlarındaymışsınız. Hangi tarafın yaşı problem oldu
Yaşlarınız kaç ki normalde ?
Adam pek akli selim biri degil sanirim. 35 yasinda bu alinganlik, gorusmeyim siz bundan sonra derim. Hayirlisi olsun yine de
Aman at gitsin malin tekiymis o. İsyerlerinde gayet normal bir davranis icindeymissiniz ben anladimm sizi. Ben de buyuk bir fabrikada calistim,bazen yanimda kendi bolumumden arkadaslarimla baska bolumlere giderdik yani ne var ki bunda gayet normal bir davranis. Kendini bir sey sanmis saf. Hic uzerinde durmayin bile kendi kaybederben 35 o yirmi dört yaşında.
e zaten ben de istemem kendimden o kadar küçük bir erkeği deseydin.ben 35 o yirmi dört yaşında.