Görüldü yapıp cevap vermeyen sevgili

Elfidaa90

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2018
1.634
287
123
Arkadaşlar erkek arkadaşımın bir huyu var mesajlara görüldü yapıp cevap vermiyor bunu defalarca yaptı ama uyardığım halde de yapmaya devam etti nasılsın derim görüldü yapar cevap vermez bir şey yazarım görüldü cevap yok en son seni seviyorum yazdım görüldü yaptı cevap yok üç gün yazmadığı olur ailevi sıkıntıları var şuan çalışmıyor hatta dün kendine zarar vermeye kalkmış anlayışlı davranıyorum ama ilk zamanlar böyle değildi ve en çok da kendime kızıyorum neden bu kadar iradesizim diye o yazmıyor yine ben yazıyorum mesaj ayrılamıyorum da cunki seviyorum ve baglandım ben birine baglandım mi kolay kolay kopamıyorum ondan 😔 yaşım 31 kendime çok kızıyorum bu sebepten bu durumu nasıl aşarım sizce

Arkadaşlar erkek arkadaşımın bir huyu var mesajlara görüldü yapıp cevap vermiyor bunu defalarca yaptı ama uyardığım halde de yapmaya devam etti nasılsın derim görüldü yapar cevap vermez bir şey yazarım görüldü cevap yok en son seni seviyorum yazdım görüldü yaptı cevap yok üç gün yazmadığı olur ailevi sıkıntıları var şuan çalışmıyor hatta dün kendine zarar vermeye kalkmış anlayışlı davranıyorum ama ilk zamanlar böyle değildi ve en çok da kendime kızıyorum neden bu kadar iradesizim diye o yazmıyor yine ben yazıyorum mesaj ayrılamıyorum da cunki seviyorum ve baglandım ben birine baglandım mi kolay kolay kopamıyorum ondan 😔 yaşım 31 kendime çok kızıyorum bu sebepten bu durumu nasıl aşarım sizce
Kendisine zarar vermeye kalkan birinin üzerine çok gitmeyin, onu düşünmelisiniz. Görüldü atsin ne var bunda? Müsait olsa yazar zaten.

ayrılın bağlanma sorununu da aşmış olursunuz
simdi hiç beklemeden sende ayrılıyorum bana değer vermeyen,önemsemeyen insanın hayatımda yer kaplamasına daha fazla izin vermek istemiyorum deyin...sinrasında ararsa açmayın yazarsa da görüldü atın

İşaretlediğim yerlerdeki şeyleri yaşayan bir insanla ilgili sizin derdiniz "görüldü yapıp cevap vermiyor" mu gerçekten?
Bu insan belli ki bunalımda, depresyonda, kendine zarar verme aşamasına gelmiş, belki birkaç deneme sonra amacına ulaşacak, ama sizin derdiniz mesajıma görüldü yaptı.
Ağzım açık kaldı.

ayrılın bağlanma sorununu da aşmış olursunuz
simdi hiç beklemeden sende ayrılıyorum bana değer vermeyen,önemsemeyen insanın hayatımda yer kaplamasına daha fazla izin vermek istemiyorum deyin...sinrasında ararsa açmayın yazarsa da görüldü atın

Adam kendine zarar vermeye kalkmis. Kendinde deger veremiyor su an, baskasina nasil versin zaten. 🤷‍♀️ Adamin belli ki ciddi problemleri var

İşaretlediğim yerlerdeki şeyleri yaşayan bir insanla ilgili sizin derdiniz "görüldü yapıp cevap vermiyor" mu gerçekten?
Bu insan belli ki bunalımda, depresyonda, kendine zarar verme aşamasına gelmiş, belki birkaç deneme sonra amacına ulaşacak, ama sizin derdiniz mesajıma görüldü yaptı.
Ağzım açık kaldı.
Uzun zamandır yaptığı bir şey bu şimdi değil sadece

dün kendine zarar vermeye kalkmış

ayrılamıyorum da cunki seviyorum ve baglandım ben birine baglandım mi kolay kolay kopamıyorum ondan 😔
Adamın psikolojisi bozuk kendine zarar veriyor sağlıklı bi durumda değil farkında mısın? Hala görüldü yapması mı sorun?

Ha diğer seçenek de adamın hayatında birden fazla insan var yetişemiyor işine gelince yazıyor
Ki genelde bu tür insanlar hep ailevi sorunlarım var üstüne gelme falan der
Kendine zarar verdiğini de gözünle görmedin onun sana anlattığı kadar biliyorsun sadece

2 durumda da en mantıklısı ayrılmak
Merak ediyorum hayatın bu tür birine adamak için mi var yani? Böyle biri olacağına hiç olmasın diye düşünemiyor musun?

Adam kendine zarar vermeye kalkmis. Kendinde deger veremiyor su an, baskasina nasil versin zaten. 🤷‍♀️ Adamin belli ki ciddi problemleri var

ben şu kendime zarar verdim,vereceğim laflarına pek inanmıyorum o yüzden pek ciddiye almadım...ha ama konu sahibi eminse zarar verdiğinden anlayış gösterebilir tabi

Bende ağır depresyon geçirdim intihardan döndüm ama yine de ona aynı şekilde davranmadım
Madem öyle birşeyde var, sana iyi gelecek adam bu adam hiç değil
Ailesiyle sorunu varsa uzak dur, yalan yada gerçek olabilir
O aile sorunları şimdiden sana yansıyorsa senin hayatın bu kadar ucuz mu
Kendine zarar vermek falan, neden kadınlar bu adamları bırakamıyor çok üzülüyorum

ben şu kendime zarar verdim,vereceğim laflarına pek inanmıyorum o yüzden pek ciddiye almadım...ha ama konu sahibi eminse zarar verdiğinden anlayış gösterebilir tabi

Konu sahibinin kendisi depresyon gecirmis, intihar dan dönmüs birisiymis. Muhtemelen iliskinin temeli zaten sagliksiz. Ayrilmak en mantiklisi

Bende ağır depresyon geçirdim intihardan döndüm ama yine de ona aynı şekilde davranmadım

Biriniz intihardan donuyor, oburu kendine zarar vermeye kalkiyor. İyi ki ayni evin icinde degilsiniz yani...

Bence bir sure birbirinizi bi rahat birakin. O tedavi olsun, siz de baglanmaniz konusunda destek alin isterseniz.

Cok sinir bozucu bir hareket onu takmayarak baslayabilirsin o seni taksin sen niye bu kadar takiyorsun bence umursama bi nasil pesinden kosuyor kim kimi kaybedecek görsün.Seni rahatsiz eden durumdan dolayi uzaklas severse gelir zaten dikkat eder yoksa birak gitsin

Pek bir ömür o kişi ile gececeğe benzemiyor yerinizde olsam kendi haline bırakırdım bu sürecte sizde kendinizi alıstırmaya calışırsınız

Back
X