- 21 Eylül 2015
- 47
- 24
- 18
- Konu Sahibi eylulvakti
merhaba hanimlar . yaklasik 1 yildir ciktigim biri var ve aileler tanisti fakat annemler erken diye hep gecistirdi konuyu. gecen bayramda sevgikimin ablasina gittim tum sulalesi ordaydi bayramlastim vs. bu bayram da gorumcem sevgilime :''eylulvakti ni cagir da nasil bayramimizi kutlasin nasil hizmet edecek bize gorelim, sonra eylulvakti gidince arkasindan dedikodusunu yalariz'' demis. eltim de ordymis . sevgilim de ablasina "sedaya cektirdiniz eylulvakti' ne de mi cektircen" demis eltim gulmus. arada soz yok nisan yok. varsa yoksa kizi getir oturalim kahveye gelin caya gelin surejli cagriyo ve ben kirk yilda bir gidiyorum cunku resmiyete dokulmedi is ilerde lafini yapmasinlar diye. ama bu kadinin soyledigi laf nedir anlamadim yani sevgilim de dalga geciyo bosver dedi. sevgilim ailesini cok sayar ama ablasi biraz patavatsiz iyi insan ama gozu kimseyi gormez kirilir mi uzulur mu diye dusunmez aklina geleni soyler. biz daha sevgiliyken bu sekilde emrivaki yapmasina anlam veremedim. isi gucu yok da benle mi ugraasacakmis acaba..