• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gorumce adayi

Daha bir yollık görüşmeden sonra ne çabuk elti, görümce olmuşsunuz. Çok hızlı gidiyorsunuz. Görümce adayı şakasına söylemiş gibi geldi bana. Ya da bir ağırlığın yoktur onlara göre, hiç çekinmeden istediklerini söylüyorlardır.
Laf taşıyan erkek ayrı olay. Onların lafı sana geliyorsa, senin de lafını onlara taşır söyliyim. Eften püften şeyleri niye gelip yetiştirmiş ki. Saçma.

Daha bir yollık görüşmeden sonra ne çabuk elti, görümce olmuşsunuz. Çok hızlı gidiyorsunuz. Görümce adayı şakasına söylemiş gibi geldi bana. Ya da bir ağırlığın yoktur onlara göre, hiç çekinmeden istediklerini söylüyorlardır.
Laf taşıyan erkek ayrı olay. Onların lafı sana geliyorsa, senin de lafını onlara taşır söyliyim. Eften püften şeyleri niye gelip yetiştirmiş ki. Saçma.
elti gorumce dediysem anlatisimi kolaylastirmak icin. yani biririmizi biliyoruz sadece olay bu. daha oncesinden cok iyi taniyoruz birbirimizi biraz fazla durust konusur kendisi onu da oyle anlatti bunca zamandir soyledigi sadece buydu onun disinda laf tasidigina sahit olmadim ki olaylara karismayan bir insandir. sadece herkesin yuzune gul gec der bana. ailesi cok rahat onlara kalsa gideyim geleyim yemege .gideyim onlara kahvaltilarina katilayim ben gelmem bastan soliyim dedim. herkese boyleler. bizimkiler de daha tutucudur onlara gore

Şaka değil bu laflar ha söyleyeyim.
Kadın dalga geçme, dobralık adı altında niyetini ve yapacaklarını belli etmiş sana işte.
Evlenince nasıl muamele göreceğine bak, cariye gibi itip kakacak seni.
Hiç ''Dobrayım ben o da dobra ne güzel hoşuma gitti'' diye düşünme, nefret edeceksin.

merhaba hanimlar . yaklasik 1 yildir ciktigim biri var ve aileler tanisti fakat annemler erken diye hep gecistirdi konuyu. gecen bayramda sevgikimin ablasina gittim tum sulalesi ordaydi bayramlastim vs. bu bayram da gorumcem sevgilime :''eylulvakti ni cagir da nasil bayramimizi kutlasin nasil hizmet edecek bize gorelim, sonra eylulvakti gidince arkasindan dedikodusunu yalariz'' demis. eltim de ordymis . sevgilim de ablasina "sedaya cektirdiniz eylulvakti' ne de mi cektircen" demis eltim gulmus. arada soz yok nisan yok. varsa yoksa kizi getir oturalim kahveye gelin caya gelin surejli cagriyo ve ben kirk yilda bir gidiyorum cunku resmiyete dokulmedi is ilerde lafini yapmasinlar diye. ama bu kadinin soyledigi laf nedir anlamadim yani sevgilim de dalga geciyo bosver dedi. sevgilim ailesini cok sayar ama ablasi biraz patavatsiz iyi insan ama gozu kimseyi gormez kirilir mi uzulur mu diye dusunmez aklina geleni soyler. biz daha sevgiliyken bu sekilde emrivaki yapmasina anlam veremedim. isi gucu yok da benle mi ugraasacakmis acaba..
Sevgiliyken ne alaka evine gitmek. Kendi değerini alcaltma derim. Ayrica fazla muhabbet tez ayrilik getirir

Sevgilin niye bunlari gelip sana anlatiyor? Cok mi komik mis? :KK14:

Ve 40 yilda bir giderim dedigin, 1 yillik iliskinde hemen ilk defa bayram oldugunda yanlarina gitmissin. Kac yasindasiniz merak ettim? Burdan bakildiginda yaslariniz 16 geçemez gibi geliyor. Dolayisiyla annen hakli, resmi birsey için gerçekten çok erken. Ikinizde evliligi tasiyacak kadar olgun degilsiniz.
Çok dogru ;))))

gitmiyorum zaten de ben de bir gorumce olucam ilerde . insanlar tuhaf iste ilgilenmemeye calsiiyorum

Back
X