- 25 Eylül 2011
- 7.511
- 11.369
- 498
- Konu Sahibi ManzaramDeniz
Özel sebeplerden dolayı konuyu silmek zorundaydım,yöneticilerden özür diliyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence çok kafanıza takmayın belki tamamen iyi niyetle yaklaşmak istemiş olabilir. Zaman içinde onu zaten en iyi şekilde tanırsınız malum yakınlık artacak.
Kendince yardımcı olmaya çalışmış okurken hiçbir kötü niyet hissetmedim siz de hissetmeyin![]()
sanki bu konuyu daha önce okumuş gibi dejavu yaşıyorum
bence iyiliğiniz için hesaplamıştır yanlış anlaşılacak durum yok rahatsız olursanız uygun bi dille izah edersiniz
Canım bence tamamen iyi niyetle ve yaşının getirdiği heyecanla böyle bir şey yapmıştır. Benim erkek kardeşim de mesela atıyorum tatil için şu kadar lazım dersin, bir heyecanla atılır aa ben hesapladım yarısına da oluyor filan diye. O da yaşı itibari ile artık ben de büyüdüm diye böyle ciddi bir olayın bir şekilde içinde yer almak, fikir vermek, gerekirse hesabını kitabını yapmak istiyordurSen nişanlınla da böyle konuş, keşke onun dediği gibi olsa ama kızcağız tabii heyecanlı farketmiyor masrafların gerçek boyutlarını filan de. Bu arada nişanın için tebrik ederim. Mutluluklar dilerim canım.
Bence iyi niyetlide olsa simdiden boyle konulara burnunu sokmasina izin verme.
Nisanliyken bunu yapar
evlenince baska islerde de yorum yapmaya baslar alisirsa..
Ve bu durum hic hosuna gitmez..
Simdiden al onlemini...
Ve bir noktayi anlamadim
nisanlinizin isleri kotu gittiginde
Neden onu terk ettiniz?
Bu cok yanlis.
İyi gunde herkes yaninda olur
onemli olan kotu gununde her ne olursa olsun yaninda olmaktir..
Bunuda unutma.
Sevgiler...