Görümce adayıma düğünde ne hediye etmeliyim?

ozaman sevgiline durumu anlat senin adına gönderiversin ordan, nolcak canım

Son düzenleme:

tanımadığın birine hediye almak zor =) o yüzden sade bi kolye tavsiye ederim.. yani öyle bişeyi herkes takar çünkü. ya da ben takarım bilemedim şimdi=)
bulursun bulursun dert etme o kadar.. hediyenin iyisi kötüsü olur mu hiç.. kızcağız da beğenir
kolay gelsinn:)

evet ben de takarım. fotoğraflarına filan bakıyorum, hiç eline koluna bir şey takmamış, hani taksa, en azından aşağı yukarı anlayacağım zevkini; ama dediğin gibi çok sadee bir şey olursa mutlaka kullanır, bayan bu sonuçta :))) çok teşekkür ederim canımm, umarım öyle olur, inşallahh :)

canım ben düşündüm tekrar geldim :) bence bişey takmasan da olur,daha snra evine hediye alabilirsin gerçekten de.Mesela ben 9 ay önce evlendim,kaynımın sevgilisi benm düğünüme geldi,bişey de takmadı,takmaması bnm için bişey değiştirdi mi ?Hayır.O gelip takmadı ve bence ayıp olmadı,sen gtmeyip de takmasan hç bişey olmaz.Ama sen ilaa ben almak istiorum diosan bileklik ya da kolye

hoşgeldin canıııımm :)
ya ne bileyim sanırım bir şey alıp gönderirsem daha rahat hissedicem kendimi :) birkaç bir şey buldum; anam ne pahalıymış bu incik cincikler yaaa :) hiç alakam olmadığı için şimdiye kadar, şu an yeni farkettim valla :) helali hoş olsun gerçi, beğensin, gerisinin önemi yok da, erkek arkadaşıma göstericem şimdi, sen hangisini istiyosan onu al dicek :)
sence şu nasıl canım?
altın kolye kl00136
bir de bunu buldum
inci kolye...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…