• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gorumce belasi mi dedinizz.Bende o

konuyu ben açmadım, konu başlığı eski konuma atıflı olduğu için gelip konusahibinin konusu üzerine yorum yaptım. size de tekrarlıyorum bana sataşmadan konu sahibinin konusuna yorum yapın edep lütfen.kimsenin damarına batığımı düşünmüyorum. banlanma konusuna gelince kavgadan tartışmadan değil konu içeriğini düzenlemem sebebiyle aldım ve süresi sizin ilgi alanınız olamaz. Evlerden ırak söyleminizi de aynen iade ederim. konuma cvp yazabilseydim gerçekleri anlayabilirdinz belki ama bu kadar hatrınızda kaldıysa buyurun okuyun konuda ilk kısma gerekn yanıtları verdim. başkasının konusunda kamu zararlılığı yapmayın. benim konum değil ben yalnızca konu sahibine yorum yaptım.
Gerçekten pes, konu sahibine yazmış olabilirsin beni ne yazdığın ilgilendiriyor. Merak etmedim sonrasında hiç bakmadım konuya, hatta konuyu neden sildiğin de umrum dışı.

Kamu zararlılığı :deli: Edep lütfen :deli:
kimin topluma zararlı ve edepsiz olduğunu az çok biliyoruz.

Saygısız davranışları, laf sokmaları vs yoksa, suratının asık olmasını üstünüze alınmayın. Belki derdi var, onları düşünüyor. Yanlış anlamayın diye şirinlik yapacak hâli yok ya. Eşinizin yeğenine söylediğiniz laf da uygun olmamış bu arada.

Ewet beraber otruoruz
O zaman ayni sekilde davranin , madem tavir yapiyor siz de geldiginde yokmus gibi davranin , gerekirse alin cocugunizu baska oda da oturun, kendi gelip konusana kadar.

Konusursa da derdi neymis sorun, tripli gorumceye .

Sana gelmiyordur görümcen
Annesine geliyordur.

Küsse sen de duygusuz, tepkisiz davran o zaman.
Negatif de olma pozitif, güler yüzlü de.

Takıl odanda, mutfakta.
Yüz yüze gelip canını sıkacağını
Az iletişim kur
İşine gücüne bak.

Kendi kendine küslüğü geçince gelir elbet görümcen yanına.

Benle konusmayan bir gorumcem var.
Ilk gunden beri kiskanc fesat bana karsi ama yine dil ucuyla konusurdu.
Simmdi kusmus cokda umrumda ya.
Kuslugun sebebi bile yok.
Kv ile yasadigim bir sorundan sonra kustu yani onla uzaktan yakindan alakasi yok .
.
Her seferinde takmicam diorum.
Ama her bana geldiginde sinirimden catliyorum.
Ben onu cok takmamaya calisiorum laf geldi mi soyluyorum birsey varsa istiyorum ama o mahhkeme duvari oglunu sewiyorum oynuyorum.
Ama o benim minicik bebegime bile surat asio bebegim kucagimda iken guluyor ona surat eksitiyo.
Anca ben odada yokken alir oynar gelince birakir.
Pislik.
Simdi benim buna tavrim ne olmali.
Gelme diyemem gelir cunku bende buna birsey demem.

Ben de ona ole mi davranayim.
Yoksa oldugum gibi dewam miii sizce
görümceni öp de başına koy
yoksa konuma gel :) şükredersin

Küs oldugu eve gitmesi tuhaf.. Burasi kardesimin evi sen kimsin ki demeye calisiyor sanirim.. Zor bir durum insan çatlar karşisinda.. Esiniz konuşsun problem nedir kusmeni gerektirecek ne yapti eşim desin. Arayi bulsun yani

Ne güzel sinirlenmişsin :-)

Ya hu kovsana evinden. Senle konuşmayacak, surat yapacak, seni hiçe sayacak ama evine gelecek. Bunun elti versiyonu da bende var daha bir kez görüştük şükür.

En azından sen de onu sallama, hizmet etme evinde yok gibi davran. Sen de ona surat ekşit.

Küsücü insanlardan nefret ederim bende de bi tane var idare ediyorum bir şekilde.. herkese ederi kadar davran canım bu hayatta şunun gibiler ne anlar ..

Kv ile yasadigim bir sorundan sonra kustu yani onla uzaktan yakindan alakasi yok .
.
Ben onu cok takmamaya calisiorum laf geldi mi soyluyorum birsey varsa istiyorum ama o mahhkeme duvari oglunu sewiyorum oynuyorum.
Ama o benim minicik bebegime bile surat asio bebegim kucagimda iken guluyor ona surat eksitiyo.
Pislik.

Başkalarının meselelerine karışıp tavır alıp küsenlere uyuz olurum senin yerinde olsam onu görmezden gelirim.Seninle konuşmuyorsa evine nasıl geliyor ne yüzle gelince ne yapıyor yere mi bakıyor?Bende görümcemle görüşmüyorum küs değiliz ama görüşmüyoruz ne ben ne o birbirimizden hoşlanmayız açıkçası çocuğunu gördüğümde hiçbir tepki vermiyorum başka çocukları severim sempatik bulurum ama onun çocuğu olduğu içinmiş bilmem sempatik gelmiyor şükür anası babası nineleri dedeleri var benim sevgime muhtaç değil zaten.

.
Pislik.

Senle konusmayacak mahkeme duvari suratla oturacaksa evine ne halt etmeye gelmiş
Kabul etmeyin daha gelmesin

Hem gelin sevmezler hem dibinden ayrilmazlar

Ya yanlis yazdim heralde cocuguma bile mahkeme surati demek istedim
Noktalama işareti olmayınca anlaşılmıyor. Takmıyorum diyorsunuz ama çok içerliyorsunuz. İçerlemek yerine direk sorarım ben neye küstüğünü. Eğer yanıt yoksa bende selam verir otururum.

Back
X