- 29 Kasım 2017
- 395
- 165
- 23
- 31
- Konu Sahibi Depresiff polianna
-
Sen muhatap olma kocana aşırı rahatsız olduğunu söyle o konuşsun. ama cesaret edemezse o başka.merhabalar kızlar,
Konu yine eşimin ailesi
Görümcem...
Bekar 35 yaşında işinden dolayı sanırım biraz agresif.
Ailesi öyle kabul etmiş onu belli ama ben bazen tahammül edemiyorum. Kocamı cocuk gibi azarlamasına sinir oluyorum. Herşeyi ı biliyo herkesi yönetmeye calısıyo.
Sürekli şunu yapın bunu burda. Artık alın. Emrivaki cümleler. Cidden tahammül edemiyorum ve yapacağım varsada yapmıyorum o işi. Eşim boşver o öyle desede delirtiyo karı beni
Napıcam bilmiyorum uyuz oluyorum kıza napsam nasıl belli etsem rahatsızlığımı bilemdim
Sizde agresifsiniz sanki.. bu tarz emir kipli konuşmalarından hoşlanmıyorum rahatsız oluyorum ve üzülüyorum lütfen benimle konuşurken biraz özen göster. Diyeceğiniz bu. Baktınız çemkiriyo ben senin annen baban değilim kahrını çekicek böyle konuştuğun müddetçe seni duymuyorum ve kaale almıyorum.. bitti.
Tabi eşiniz ne der bilmiyorum. Ablamın huyu bu ne demekse artık sanki mecburuz arızalı ailelerini çekmeye.
Aynısı benim de başımda bayan bilmiş, dediklerini uygulamayinca ve bunu dile getirince vazgeciyor az da olsa :)
SinirlendimKarı derken?
Ucu size dokunan, size karşı olan hareketlerine karşı uygun bi üslupla konuşursunuz. Ama eşinize ya da başka olaylara karşı bırakın kendi bilsin en iyisini. Samimiyet kurmazsınız olur.merhabalar kızlar,
Konu yine eşimin ailesi
Görümcem...
Bekar 35 yaşında işinden dolayı sanırım biraz agresif.
Ailesi öyle kabul etmiş onu belli ama ben bazen tahammül edemiyorum. Kocamı cocuk gibi azarlamasına sinir oluyorum. Herşeyi ı biliyo herkesi yönetmeye calısıyo.
Sürekli şunu yapın bunu burda. Artık alın. Emrivaki cümleler. Cidden tahammül edemiyorum ve yapacağım varsada yapmıyorum o işi. Eşim boşver o öyle desede delirtiyo karı beni
Napıcam bilmiyorum uyuz oluyorum kıza napsam nasıl belli etsem rahatsızlığımı bilemdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?