- 30 Kasım 2012
- 33
- 3
- 16
- Konu Sahibi avukatzeynep
-
ay kızlar bnm üç yıllık bir ilişkim var her şey yolunda giderken bnm görümce adayım ilk cadalozluğunu yptı bile.beni kıskandıgını öyle rahat belli ediyor ki sinir olmamak elde degil bende gidip erkk arkadasıma sarıyorum en son ablasıyla konuşmama kararı aldım bu sefer kayınvalde adayım da bır soğukluklar gördum napmalıyım sızxce bu ilişkiyi resmiyet girmeden bitirmek en dgrusu mu?
daha sevgili aşamasındayken bile soğukluk,kıskançlık girdi aramıza diyorsun(yazın berbat bu şekilde anladım hatalıysa düzelt)
sizin ve görümcenizin selamati için herkes kendi yoluna gitse iyi olacak gibi
................
anaaaa ben 3 ay diye okumuşum meğer 3 yılmış dile kolay az bi zaman deil.her şey olacağına varır zaten,mesafeli ama içten olmak şimdilik en iyisi..
kusura bakmayin
sanki karsinizda komsunuz var cekirdek yerken muhabbet ediyormussunuz gbi yazmissiniz
sorununuza gelemedim bile
ilk paragrafı yazarak cevap verdim önce 3 aylık ilişki diye okumuştum çünküdaha 3 aylıkken böyleyse ilerisi nasıl olur diye düşündüm.sonra 3 ay deil 3 yıl olduğunu fark ettim.dile kolay 3 yıl biranda bitmez diye konumu tekrar düzenledim.
nitekim konu sahibi aktifti ve mesajını neden deiştirdin demesin diye silmedim.anlatabildim sanırım..
ayrıca tanımadığım insanlarla çekirdek çitler gibi muhabbet etmem..
konuyau acan kisiye demistim
siz neden alindiniz
ayni kisi misiniz?
ay kızlar bnm üç yıllık bir ilişkim var her şey yolunda giderken bnm görümce adayım ilk cadalozluğunu yptı bile.beni kıskandıgını öyle rahat belli ediyor ki sinir olmamak elde degil bende gidip erkk arkadasıma sarıyorum en son ablasıyla konuşmama kararı aldım bu sefer kayınvalde adayım da bır soğukluklar gördum napmalıyım sızxce bu ilişkiyi resmiyet girmeden bitirmek en dgrusu mu?
benim mesajıma alıntı yaparak cevap vermişsiniz..
üstüme alınmam doğru deilmi
daha ne kadar acık olabılirim pardon?bence gayet anlaşılır ve acık bir şekilde ifade ettim kendimi kaldı ki komşu ortamlarında bulunmadıgım için muhabbetlerini de hiç bilmem:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?