görümce derdi artı kayınvalide

avukatzeynep

Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2012
33
3
16
ay kızlar bnm üç yıllık bir ilişkim var her şey yolunda giderken bnm görümce adayım ilk cadalozluğunu yptı bile.beni kıskandıgını öyle rahat belli ediyor ki sinir olmamak elde degil bende gidip erkk arkadasıma sarıyorum en son ablasıyla konuşmama kararı aldım bu sefer kayınvalde adayım da bır soğukluklar gördum napmalıyım sızxce bu ilişkiyi resmiyet girmeden bitirmek en dgrusu mu?

daha sevgili aşamasındayken bile soğukluk,kıskançlık girdi aramıza diyorsun(yazın berbat bu şekilde anladım hatalıysa düzelt)

sizin ve görümcenizin selamati için herkes kendi yoluna gitse iyi olacak gibi

................
anaaaa ben 3 ay diye okumuşum meğer 3 yılmış dile kolay az bi zaman deil.her şey olacağına varır zaten,mesafeli ama içten olmak şimdilik en iyisi..

Son düzenleme:

ayy hiç öyle şey olur mu? sen tavrını koru.neysen o ol.muhatap olma.iş olacağına varır zaten

yazım konusunda kusura bakmayın ancak onu yazarken hayli sinirliydimEvet 3 yıllık bir ilişki ve bu ay içerisinde istemeye gelmek istiyorlar ancak ben korkmuş durumdayım.Ablasına içten olmaya çalıştım ama inadına yapıyor sanki saçını başını yolasım war aslında:)İşin şakası bir yana ben acaba hiç resmiyet nişan söz olaylarına hiç girmemek daha mı mantıklı yardım istiyorumgörümcem 28 yasında bekar ilişkisi oldgu cocuk hala ciddiyete dökmüyor bu ilişkiyi bu aralar iştende çıktı benim avukat 23 yaşında ilişkimin bu kadar ciddi boyuta gelmiş olması sanırım onu rahatsız ediyor die düşünüyorum

böyle sorunlar kıskançlıklar soğuk durmalar laf sokmalar az yada çok her evlilikte yaşanıyor gelin görümce elti kaynana arasında mutlaka oluyor.bu sebepten dolayı herkes ilişkisini bitirse kimse evli kalamazdı.eğer karşı taraf işi hakaret küfür boyutuna getirmiyorsa umursamamak araya mesafe koymak en doğrusu.3 yıllık ilişkin varmış sevgilinden memnunsan gerisini çok da kafaya takma canım

Ancak sevgilimin annanesiım rahatsızdı hastaneden dün çıktı. Durumu da gayet iyi moraller de kötü değil yani bende dün aradım geçmiş olsun demk için gördüğümde geç oldu dedi dönmemiş geri bugun döndü.Ancak sanki kıxının dolduruşuna gelmiş gibiydi ve soğuktu sanki ya ben mi kuruntu yapıyorum sizce?

kusura bakmayin
sanki karsinizda komsunuz var cekirdek yerken muhabbet ediyormussunuz gbi yazmissiniz
sorununuza gelemedim bile

kusura bakmayin
sanki karsinizda komsunuz var cekirdek yerken muhabbet ediyormussunuz gbi yazmissiniz
sorununuza gelemedim bile

ilk paragrafı yazarak cevap verdim önce 3 aylık ilişki diye okumuştum çünküdaha 3 aylıkken böyleyse ilerisi nasıl olur diye düşündüm.sonra 3 ay deil 3 yıl olduğunu fark ettim.dile kolay 3 yıl biranda bitmez diye konumu tekrar düzenledim.

nitekim konu sahibi aktifti ve mesajını neden deiştirdin demesin diye silmedim.anlatabildim sanırım..

ayrıca tanımadığım insanlarla çekirdek çitler gibi muhabbet etmem..

konuyau acan kisiye demistim
siz neden alindiniz
ayni kisi misiniz?

daha ne kadar acık olabılirim pardon?bence gayet anlaşılır ve acık bir şekilde ifade ettim kendimi kaldı ki komşu ortamlarında bulunmadıgım için muhabbetlerini de hiç bilmem:)

sanırım içten davranmak en doğrusu olacak ki karşımdaki insanlar aynı duyguları bekliyim!tavsiyeleriniz için ziyadesiyle memnunum. tesekkürler herkese:)

erkek arkdasıının tavrıda çOk önemli bence eğer ailesine çok düşkün değil ve senin için onları arkdasına alabilcek bir tipse bence bitirilmemeli 3 yıl olmuş ve ortada bit sevgi var. ama erkek arkdasın tepkisiz kalıyorsa ve gerçekten mutsuz olcaığını hissediyorsan yol yakınken tabiki dön derim

Ya ne gerek var sevgili iken görümce kayınvalide rahatsızlıklarını gütmeye.
İnan evlendikten sonra en iyisinden bile denk gelse senin gözüne veya karşı tarafın gözüne batacak birşeyler çıkacaktır.
Strese sokmayın kendinizi bu kadar, hayat 3 günlük zaten, değmiyor çekişmelere, sürtüşmelere.

Mesafeli olmakta her zaman fayda vardır zaten, o kadar samimi olmana gerek yok ki şimdiden.
Sonrasında suyu çıkar, sevgilisiniz daha, resmiyet bile yokmuş arada.
Eğer ilerde çok büyük sorunlar yaşayacağına inanıyorsan evet belki de bitirmek en doğrusu olur.

Ben kayınvalidemin ne olduğunu bilerek evlendim eşim ile.
Çünkü eşimin sevgisi, annesinin çirkefliğinin üstünde geliyor.
Ne raddede nelerden vazgeçebileceğin de çok önemli burada!

Kız bana bak sakın görümcem beni kıskanıyor deme ben dedim VALLA KONUM KAPANDI. yok görümceler melake burda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…