Gorumce derdi

superkiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2010
8
0
36
İstanbul
Mrb arkadaslar,

Gorumcem benim esimin fotograflarini internete koyuyor. Ben bundan hoslanmadigimi ona belirttim ama dinlemiyor bende onu cildirtacak seyler soyledim herkeste gordu bunu. Esim bana cok sinirledi cok buyuk kavgalar ettik oyle buyukki artık ayni yatakta bile yatmiyoruz. Bu arada kaynanam falanda bana cok kizdi simdi sizce ne yapmaliyim annemler baska bir sehirde kalıyor o yuzden burda yapayanlızım. Ne yapmalıyım sizce caresizim yardim edin

Son düzenleyen: Moderatör:
Mrb arkadaslar,

Gorumcem benim esimin fotograflarini internete koyuyor. Ben bundan hoslanmadigimi ona belirttim ama dinlemiyor bende onu cildirtacak seyler soyledim herkeste gordu bunu. Esim bana cok sinirledi cok buyuk kavgalar ettik oyle buyukki artık ayni yatakta bile yatmiyoruz. Bu arada kaynanam falanda bana cok kizdi simdi sizce ne yapmaliyim annemler baska bir sehirde kalıyor o yuzden burda yapayanlızım. Ne yapmalıyım sizce caresizim yardim edin

Amaan canım gormemısın abısı olmuş tutmuş...bilmemne de! :)) onların yaptıgı pislık zaten facebook fala ıyıbırhalt degıl zaten boşver sen aldırma bunlar yuzunden sinir oldugunu gosterınce ınadına yapıyolar gıbıme geldı.sen bunu unutmus gıbı davran akışına bırak oluruna bırak senın kıskanmadıgını farkedınce daha cok cıldırır onlar senın dıkkatını cekıp sınırlendırmeye çalısmıs sen özguvenını kaybetme kendıne bak kendınle barısık ol falan hep gulumse birde :))) pozitif ol bak bunları yap gör bak herşey herkes senın ayağına gelecek!!! :)

Alıntı superkiz kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
Mrb arkadaslar,

internette nereye koyuyor face de falan mı paylaşıyor birlikte resimlerini
bundan eşin rahatsızsa eşin söylemeliydi, sanane ki
eşin şikayetçi değise karışmamalıydın bence

Back
X