• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gorumce dert oldu

candannn

O BENİM DÜNYAMMM
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2009
473
3
96
Edirne
Biz k.valide ve gorumcenin oldugu ile yeni tasindik 5 yillik evliyiz 4 yasinda oglumuz var.esimle dukkan actik beraber duruyoruz.herhafta geliyor kaynanam herseye karisir haberde vermiyor aksam geliyor gece kaliyor normaldede calisiyor.gorumcemle birgun dertlestik oda sevmiyor huyunu annem iste diyor.sen soyle dedim haber versin hasta olurum evim duzgun olmaz tamam dedi soylemis.

Son düzenleme:
Esim ona soylendikce kaynanamda demesin mi bizde haber vermeden gelemicekmisiz allah dusurmesin su bu bizi kavgaya tutusturdu.ben gorumce soyle demistim.dun aksamda gorumce esime msj atmis aksam konusalim esimde soyledi.bende esime dedim bwrqber konustuklarimizianlatacak diye hayirr yapmazda etetmezde.neyse msj attim abla ben swni sikayet etmedim oda bqna ondan kiziyormus.... anladi suratimin halinde anlatirken agladim berabwr konustuk sen 5 soylediysen ben 4 soyledim falan yazdim ki onuda soyleywcegini bilerek.soylemis tabi ve demiaki o gun ben arayip durdu bogdu ki sadece sabah esim sor bakalim dedigi icin

hiç bişey anlamadım.biraz büyütmemişsiniz ne ağlaması

Konu sahibi,konunu,sonra latına yazdığın yorumu tekrar gözden geçir.Ben hiçbirşey anlamadım.

Gosterdim tel kayitlarini herzamanki halin senin diyor aramadigimi gordugu halde kizmiyor ona.evt biraz israrci ve tacizciyim bazen ama o gun gram sucum yoktu.suan ikisindende nefret ediyorum muhtemelen onlarda benden.benim hatam ne esim desen o gun ablasina kizdi bir konustular simdi benimle dusman.benim ailemi kotuluyor annesini bana degismezmis ne gibi bir yol izlemwliyim ne olur akil verin.himm bosanmaya kalksak zorla vazgecirir bizi ama cenwsini tutamiyor.tek isteyim huzur ayrica bwn

Her hafta sonunu onunla gecirmek zorundamiyim ya.özür dilerim kafam karisik yazimda karisik olabilir.ilkinde kendimi tanittim alttaki msjda konuyu acikladim.

Ay hakikaten kotu yazmisim acelede ediyorum kusura bakmayim konu aslinda eaimle aramiz acildi onlarin yüzünden

Isterseniz bütün mesajları silip ilk mesajda konuyu baştan ve bütün olarak anlatın.

Hem konu anlaşılmıyor sanki bilen birine anlatmışsınız gibi olmuş, hem cümleler düşük ve yazım yanlışları var böyle hiç anlaşılmıyor.

Hakikaten anlaşılmıyor yazılarınızdan.
Fakat çat pat anladığım kadarı ile
görümcenizle aranızda sanırsam
tamamen bir yanlış anlaşılma olmuş..

Kayınvalideniz evinize haftada bir gün geliyor ve 1 gece kalıp gidiyor siz de bu durumdan mı şikayetçisiniZ haftada bir gün gelip bir gece kalmasında ne gibi bir sorun olabilir ki,günlerce yada haftalarca gelip kalmıyor şimdi şöyle düşün kendi anneniz size haftada bir yada ikilere gelip kalsa bu durumdan şikayetçi olurmusunuz.

Aynen oyle telden yaziyorum aksam detayli anlaticam birde esim gorecek diye hizli yazdim anlasilmadi

Esim ona soylendikce kaynanamda demesin mi bizde haber vermeden gelemicekmisiz allah dusurmesin su bu bizi kavgaya tutusturdu.ben gorumce soyle demistim.dun aksamda gorumce esime msj atmis aksam konusalim esimde soyledi.bende esime dedim bwrqber konustuklarimizianlatacak diye hayirr yapmazda etetmezde.neyse msj attim abla ben swni sikayet etmedim oda bqna ondan kiziyormus.... anladi suratimin halinde anlatirken agladim berabwr konustuk sen 5 soylediysen ben 4 soyledim falan yazdim ki onuda soyleywcegini bilerek.soylemis tabi ve demiaki o gun ben arayip durdu bogdu ki sadece sabah esim sor bakalim dedigi icin
Yanlış anlamadıysam kaynananız habersiz geliyor evinize sürekli, sizde görümceniz aracılığıyla gelirken haber versin müsait olmayabilirim dediniz, görümcenizde abartarak anlattı, eşinizle sorun yaşıyorsunuz.
Görümcenizle niye paylaştınız ki. Kendiniz konussaydınız, eşinizle paylaşsaydınız ama haber gönderir gibi olmuş görümcenize söylemeniz bence.

Aynen oyle telden yaziyorum aksam detayli anlaticam birde esim gorecek diye hizli yazdim anlasilmadi

Canım bak birçok kişi kayınvalidesinin
evine gelmesinden gitmesinden
nedense şikayetçi..
Anlamıyorum birtürlü bundan daha normal birşey nevar..?
Niye bukadar büyütülüyor ki..
Kaldıki görümcenizle aranızdaki mesele çokda mühim birşey değil
konuşarak evvela hallolabilinir..
Ama kayınvalide konusunda nevar bukadar kendini üzecek yıpratacak..?
Sen onun oğluyla canıyla kanıyla evlisin..
Kendini kayınvalidenin yerine koy..
Senin oğlun evli olsa gelinin olsa senin evlerine gidip gelmenden rahatsız olsa..?
Ne hissedersin..?
Bak canım benim bu insanlar bizim zamanlarımızın gelini değil..
Onlara doğru gelen bize yanlış, onlara yanlış gelen bize doğru gelebilir..
Bize düşen saygı duymaktır..
Alıp karşına güzel güzel diyemezmisin, annecim böyle böyle yaparsan
ben kendimi daha iyi hissederim. Evim dağınık olunca seninde o evi öyle görmen beni huzursuz ediyor..
mahcup oluyorum utanıyorum gibi güzel güzel tatlı tatlı konuşşan hem kayınvaliden seni anlar,
hemde sıkıntın ortadan kalkar..
Bukadar da zor olmamalı kayınvalidemizi annemiz gibi sevebilmek..
İllaki herşey karşılıklıdır evet ama orta yolu ara yolu bulmak biz gelinlere düşüyor..
Çünkü eşlerimizi ne pahasına olursa olsun arada bırakmamız gerekir..
Onlar eşimizin ailesi canı kanı..
Bizde canının bir parçasıyız.. öte tarafta ailesi beri tarafta hayatını paylaştığı
güvendiği tek insan..
eşlerimiz iki taraftanda vazgeçemez kopamaz zaten..
çok konuştum belki ama bi nebzede olsa sana yol gösterebilmişsem ne mutlu bana..

Canım bak birçok kişi kayınvalidesinin
evine gelmesinden gitmesinden
nedense şikayetçi..
Anlamıyorum birtürlü bundan daha normal birşey nevar..?
Niye bukadar büyütülüyor ki..
Kaldıki görümcenizle aranızdaki mesele çokda mühim birşey değil
konuşarak evvela hallolabilinir..
Ama kayınvalide konusunda nevar bukadar kendini üzecek yıpratacak..?
Sen onun oğluyla canıyla kanıyla evlisin..
Kendini kayınvalidenin yerine koy..
Senin oğlun evli olsa gelinin olsa senin evlerine gidip gelmenden rahatsız olsa..?
Ne hissedersin..?
Bak canım benim bu insanlar bizim zamanlarımızın gelini değil..
Onlara doğru gelen bize yanlış, onlara yanlış gelen bize doğru gelebilir..
Bize düşen saygı duymaktır..
Alıp karşına güzel güzel diyemezmisin, annecim böyle böyle yaparsan
ben kendimi daha iyi hissederim. Evim dağınık olunca seninde o evi öyle görmen beni huzursuz ediyor..
mahcup oluyorum utanıyorum gibi güzel güzel tatlı tatlı konuşşan hem kayınvaliden seni anlar,
hemde sıkıntın ortadan kalkar..
Bukadar da zor olmamalı kayınvalidemizi annemiz gibi sevebilmek..
İllaki herşey karşılıklıdır evet ama orta yolu ara yolu bulmak biz gelinlere düşüyor..
Çünkü eşlerimizi ne pahasına olursa olsun arada bırakmamız gerekir..
Onlar eşimizin ailesi canı kanı..
Bizde canının bir parçasıyız.. öte tarafta ailesi beri tarafta hayatını paylaştığı
güvendiği tek insan..
eşlerimiz iki taraftanda vazgeçemez kopamaz zaten..
çok konuştum belki ama bi nebzede olsa sana yol gösterebilmişsem ne mutlu bana..

Hayir cok guzel yazmissiniz ama inanin cnm cicim yapsam her aksam gelir yemegimdeki yağa kadar deterjanima oğluma herseye karisiyor.o gelince huzurum kaciyor birde hangi aksam belli degil dua ediyorum sabahtan bu aksam olmasin diye belki hata ama para olarak bile neyi kaca aldik ne verdik hepsini soruyor 5yil sonra banada geldiler iste

Back
X