Cok tsk ediyorum inanin ben cok merhametliyim ama huzurum bozulunca hircinlasiyorum aradim simdi gel kisir yapalim dedim gayet ılımlı isin vardir dedi bir süpürge yapicam dedim gelecek esimede msj yazdim ben sana tercih sunmamistim ama bir anne olarak tabiki anneni secmelisin sende aksam uzatma aramizda problem yok yazdim cvp vermedi hakli veya haksiz cok buyuk tepkiler verdi esim aramiz dahada acilacak gibi geliyor ve ben beni kotuleyen insanlara sadece saygi duyarim sevemem artik
Valla ben olsam hayatta çağırmazdım.Tatlının tadına doyum olmaz,bi tel açıp müsaitm sin kızm dese ölmez dimi.Oğlunun evine ne zaman girip çıkacağını koskoca kadın senden benden iyi biliyordur.Neden sizin anneniz çat kapı gelmiyor,her akşam sizde değil.Aman kızımın huzuru kaçmasın diye.Ama erkek annelerinn bu düşüncesizliği kendilerine hak görmeleri ilginç.Kocana gelince işte aile olduğunu anlayamayan erkekler böyle yapıyor(bir zamanlar benimki de böyleydi ben koyduğum mesafe sayesinde huzura erdim çok uğraştım ama sonunda ben kazandım.Önceleri aman kocam üzülmesin diye ses etmedim tepeme çıktılar.Şimdi ben üzüleceğime kocam üzülsün rahatsız olduğum herşeyi söylüyorum eşime bazen hiddetli bazen yumuşak artık takmıyorum ve inananırmısınz öyle huzurluyum ki şükür).Siz bir ailesiniz onun veya sizin aileleriniz ötede kaldı siz yeni bir ailesiniz eşinizin önceliği önce kendi yuvası olmalı.Görümcenize gelince annesini size çekiştirip sizin söylediklerinizi karşıya nasıl aksettridiği ortada, sanırım suçlayıcı bir dil kullanmış ki kaynananız pat diye deyivermiş.Sizde deyin kocamla birlikte müsait olamayabiliyoruz malum genciz anne,baş başa kalmamız gerekiyor anne eski kadınsın sen anlarsın de apışsın kalsın.