• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gorumce dert oldu

valla üzmeden aynı dediğiniz gibi tatlı tatlı söyledim.aman huzurunuz bozulmasın en kötü şeydir huzur bozukluğu diyor.ama dedim bizim hiç sorunumuz yoktu sizin yüzünüzden bu yüzdeyiz dedim bende.eşim pişman mı bilemiyorum bakışları mecburen konustuğundaki ses tonu sert.ben gidiyorum bile demedi tel konuşmasından anladım en yakın arkadaşıyla çıkacağını.ilk sarıldığı gece sarılmışstım ama dün gece içim istemedi çünkü gündüz yine küs beyefendi.o görümcemden nefret ediyorum.:36:

bakın tatlı tatlı söylediğinizde sorunlar çözülüyor.. bakın hata sizin görümce ile kaynana dertleşilmez.. İkinizin de sıkıntısı aynı olabilir ama sizin söylediklerin karşıya yanlış aksettirilmiş yani siz bir söylemişsiniz bu kayınvalidenize iki gitmiş.. Hata sizin diyorum çünkü o bir sizden çıkmayacaktı ha çıktı görümcenizle olmayacaktı.. Neyse kayınvalide problemini aşmışsınız.. Benim merak ettiğim kayınvalidenize hi sıkıntımız yoktu şimdi eşimle aram bozuk diyince ne tepki verdi kayınvalideniz?

bakın tatlı tatlı söylediğinizde sorunlar çözülüyor.. bakın hata sizin görümce ile kaynana dertleşilmez.. İkinizin de sıkıntısı aynı olabilir ama sizin söylediklerin karşıya yanlış aksettirilmiş yani siz bir söylemişsiniz bu kayınvalidenize iki gitmiş.. Hata sizin diyorum çünkü o bir sizden çıkmayacaktı ha çıktı görümcenizle olmayacaktı.. Neyse kayınvalide problemini aşmışsınız.. Benim merak ettiğim kayınvalidenize hi sıkıntımız yoktu şimdi eşimle aram bozuk diyince ne tepki verdi kayınvalideniz?

evt ben onu gerçekten abla olarak görüyorum onun bana dediklerini bir söylesem annesi kızının yüzüne bakmaz eşimde ablasına bakmaz o denli.o gün o lafı söylemeyecektin dedim kayınvalideme benim lafımda kötü ne var dedim.ama erkekler bunu anlamıyor keşke kızım bana niye böyle dedin üzüldüm deseydin dedim.haklısın dedi bazen insan cahillik yapıyor dedi.bende düşünemedim oğlum gel diye çok ısrar ediyor ondan çıktım çıktım geldim dedi.kızım adınada özür dilerim dedi.görümcemde küs bana hiç birşey yapmadığım halde.hanım beni tersledi sorun yok ben sindiremedim ağladım eşim gördü ablasına bağırdı ben şikayet etmişim.kötü benim şimdi

Son düzenleme:
eşine gelecek olursak eğer bu gece de sarılırsa ona da tatlı dille yaklaş.. Biliyorum eşiniz suçlu ama bazı erkekler için özür dilemektense ölmek en iyisi.. bu yüzden bir de gece sarılınca konuşmayı dene derim.. Ama sertçe değil yumuşak bi dille..

Son düzenleme:
eşine gelecek olursak eğer bu gece de sarılırsa ona da tatlı dille yaklaş.. Biliyorum eşiniz suçlu ama bazı erkekler için özür dilemektense ölmek en iyisi.. bu yüzden bir de gece sarılınca konuşmayı dene derim.. Ama sertçe değil yumuşak bi dille..

eşim uykusunda sarılıyor bilinçaltı mı yoksa bilerek mi bilmiyorum.eşim asla kendi haksız görmüyordur eminim.

o zaman eşinizle gündüz tatlı dille konuşmayı deneseniz yanaşmaz mı konuşmaya?

ya konu dışı biliyorum ama fotoğraf koysam falıma bakan olurmu çünkü evt inanmak günah ama bişeyler duymaya o kadar ihtiyacım varki.sanki o git dedi de ben zorla duruyor gibiyim.gerçi her tartışmamızda boşanmak ister hep tavrı bu ama ağır geliyor işte artık.annemi değişmem falan demeleri..

o zaman eşinizle gündüz tatlı dille konuşmayı deneseniz yanaşmaz mı konuşmaya?

sanmıyorum aslında bu durumada ben getirdim perşembe akşamı görümcemle konuşmuşlar eve gelince biraz konuşabildik misafir vardı o gece tartışamadık.cuma günü ben iş yerimize gidince ablasının yalanını çarpınca yüzüne baya tartıştık.belki sussaydım unutulacaktı.ama bende haksızlığa gelemiyorum.o gün beni tartakladı hatta bacağıma tekme vurdu.

yazdıklarını tam okumadım
ama başlıktan korktum bende de 4 tane görümce var:6:

size tek tavsiyem eşinizle ilişkilerinizi veya diğer görümceler arası ilişkileri kısacası özelinizi hiç biriyle paylaşmayın.gün geliyor koz olarak kullanıyorlar.konunun kısaca özeti bu açıkçası...

kusura bakma ama seni tartakladı ise dediklerimin hepsini geri alıyorum.. Konu ne olursa olsun bunu yapmaya hakkı yok.. Bırak o uğraşsın senin gönlünü almak için..

her tartışmanızda boşanma lafının geçtiğini söylemişsin hoş bi durum değil.. Evlenip boşanmayı çocuk oyuncağımı sanıyor bu adam? Şakası bile kötü değilki tartışırken bu lafı etmesi bence eşinizin büyümesi lazım.. (üzgünüm bu yorumu yaptığım için ama içimden geçen bunlar)

kusura bakma ama seni tartakladı ise dediklerimin hepsini geri alıyorum.. Konu ne olursa olsun bunu yapmaya hakkı yok.. Bırak o uğraşsın senin gönlünü almak için..

her tartışmanızda boşanma lafının geçtiğini söylemişsin hoş bi durum değil.. Evlenip boşanmayı çocuk oyuncağımı sanıyor bu adam? Şakası bile kötü değilki tartışırken bu lafı etmesi bence eşinizin büyümesi lazım.. (üzgünüm bu yorumu yaptığım için ama içimden geçen bunlar)

evt o yüzden şuan ona karşı hiçbirşey hissetmiyorum.sürekli o lafı kullanıyor gideceğimi sanmıyor.aslında boşanacak kadar konu yok ortada ama 5 yıldada çok şeyler yaşadık ve onu çok boğdum arkadaşını bile aradım evden onu çok sık çıkarmasın diye arkadaşıda söyledi daha 6 ay önce bunun büyük kavgasını yaşadık.yani artık laçkalaştık belkide.aramız iyi diyelimçok mutlu olduğu arkadaşlı bir ortamdayız bana benimle evlenirmisin der o gelir içinden bende anlamlı bakarım geçen tartışmamızda boşanalım demiştin dercesine.anlayamıyorum gerçekten

Asil olay günü ise şöyle oldu.gecen cuma yemeğe cagirdilar il disina bende gorumceme oglum kalabilirmi diye sordum tamam dedi.neyse esim cuma sabahi arada ablama sor kacta isten cikacak dedi konustuk.sonra gorumce beni aradi 3 gibi.aksam musteri gelecek yeni isletmeyiz destek oluyorlar sözde 6da geleceklermis bende o saatte yola cikacaktik daha once gelemezlermi dememle olllduuu ... simdi seni haslamayayim dedi.kaldim öyle sinirliyim zaten dedi ne oldu hayirdir dedim gayet ılımlı işle ilgili dedi.durdum durdum içime oturduesimde anladi anlatirken aagladim.aksi gibide kaynanam ve gorumcemde dukkana geldi.gorumcem ne dedim sana diyor bana esimde tersledi.kaynanam bakti gördü esim benden yana bombayi patlatti haber vermeden gelemicekmisiz diye.tabi konu bana döndü. Neyse biz iyiydik dün aksama kadar gorumce msj yazdi esime aksam konusalim diye bende kendi telimden söyleyeceğini bile bile abla ben seni şikayet etmedim dedim çünkü o öyle saniyormus ...anladi dedim annen hakkindada sen 5soyluyorsun ben 4 dedim vs gonderdim.tabi soylemis benim hakkimda konusacagimi nerden biliyormusum.o gun 3-4 kere arayıp sık boğaz etmisim ki arama kayitlarini esime gosterdim.tabi esim gelince tartistik ve bugunde annesini bana degismezmis.bosanalim bile dedi.ben simdi ne gibi bir yol izleyeyim.ben yuvamda mutlu olmak istiyorum sadece

ah bu görümceler.okuyunca sanki kendi görümcemi gördüm.daha doğrusu 7 yıllık sevgilimin ablası.daha evli değiliz.bigün ablası bana arkadaş gibi aşırı iyi davranarak benim ağzımdan laflar aldı ama konuları öyle abartarak yalan yanlış yorumlayarak anlattıki sevgilime aramızı bozdu sonra düzeldik sevgilimle tabi.Allah kötü kalpli fesat insanlardan korusun..ne ister bu görümceler anlamadım...

Kizlar fal bakmayi bilen varmi aranizda lütfennn

canım boşver falı fln hem günaha gircen hem hiç bişeye yaramıcak.yapman gereken sadece dua.ve eşinle adam akıllı konuşman.eşinin senın tarafını tutması lazım ne olursa olsun onu bi şekilde yola getir.

canım boşver falı fln hem günaha gircen hem hiç bişeye yaramıcak.yapman gereken sadece dua.ve eşinle adam akıllı konuşman.eşinin senın tarafını tutması lazım ne olursa olsun onu bi şekilde yola getir.

Ah be cnm kendi söyledikleri normal gelin söyleyince kötü. Aram kötü olsun istemiyorum ama kayinvalidem bile mesafeli ol diyor.gittiginizi aldiginizi soyleme diyor.bende hicbir adim atmayi düşünmüyorum. Bu bizi 5yilda 4.kavga ettirisi

Ah be cnm kendi söyledikleri normal gelin söyleyince kötü. Aram kötü olsun istemiyorum ama kayinvalidem bile mesafeli ol diyor.gittiginizi aldiginizi soyleme diyor.bende hicbir adim atmayi düşünmüyorum. Bu bizi 5yilda 4.kavga ettirisi

ben daha evli değilken yaşadım şimdiden kararlar aldım gördüğümde görmemezlikten geliyorum ilerde evliykende hiç fazla muhatap olmıcam merhaba naber fln okadar yüzüme gülüşüne kanmıcam asla. boşver takma kafana bu olayıda atlattıktan sonra sende koyarsın sınırını asarsın suratını hakettiği gibi

ben daha evli değilken yaşadım şimdiden kararlar aldım gördüğümde görmemezlikten geliyorum ilerde evliykende hiç fazla muhatap olmıcam merhaba naber fln okadar yüzüme gülüşüne kanmıcam asla. boşver takma kafana bu olayıda atlattıktan sonra sende koyarsın sınırını asarsın suratını hakettiği gibi

Ben o kadar sicak kanliyimki bilmiyorum konuyu okudunuz mu ama gorumcem haddini aşıp beni tersliyor ben üzüldüm gözyaşı mi tutamadim diyede yine kendi küsüyor.pes bu kadar cirkeflik olur mu ben olsam hemen arardim kalbini kirdim istemeden derdim ama o kendini birsey saniyor.en iyisi mesafe aman

Ben o kadar sicak kanliyimki bilmiyorum konuyu okudunuz mu ama gorumcem haddini aşıp beni tersliyor ben üzüldüm gözyaşı mi tutamadim diyede yine kendi küsüyor.pes bu kadar cirkeflik olur mu ben olsam hemen arardim kalbini kirdim istemeden derdim ama o kendini birsey saniyor.en iyisi mesafe aman

sen üzüldüğün için kendini suçlu yapmamak için seni suçlu çıkarmaya çalışıyo kendi küsüyor işte.mesafeyi korumak lazım bende herkese sıcak davranırım ama kinlendim ona karşı iftira attı bana resmen öyle düşünüyorum Allaha bıraktım sende öyle yap sallaaaaa :)

Konuma yorum yapan herkese cok tsk ederim.kv sorun yok gorumce küs.koca küs. Sebebini bende bilmiyorum aramizda mesafe luzumsuz konusmuyoruz.hatali ablasi küsēn ablasi benimle niye böyle anlamiyorum.konuyuda acmiyorum acmakta istemiyorum.beni gözden cikardimi acaba zorunlu luktan mi beraberiz.benden mi adim bekliyor asla atmam.beni istemediğini soyleyen küfürler eden kendisi.nasil davranayim ne olur fikir verin.

Back
X