• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görümce düğünü 🤦

Karpuzlu araba

Nirvana
Pro Üye
7 Ağustos 2017
9.951
37.170
548
29
İyi geceler kızlar

Cok stres yaptım bu mevzuyu sanki benim düğünüm. Gorumcemin kınası bulunduğumuz memlekette düğün ise baska memleket. Ben kınaya giderim düğüne gitmem diye düşünüyordum.oglum durmaz yollarda kaos olur bizim için bunuda biliyorum. sadece esim gider diye vs.

Kayinvalideme söyledim (oyle şeymi olur dönüşümlü bakariz cocuga dedi)

Ya birde ben düğüne karsi inanilmaz soğuğum kendi düğünümden sonra
Benim kınamda kaza oldu o gün bizim icin travmaydi.nerde bi düğün görsem icim burkulur. Kinamin dugunumun olmamasına degil.kazada iki kişi öldü digeri cezaevine girdi.

Anlatinca gözümün onunden sahne gibi geçiyor.dugun goruncede ayni sekil.nefret ediyorum düğünlerden artik anliyacaginiz.

Sizce ben gitmelimiyim o düğüne birgun neysede düğün icin onca yol onca stres napicami sasirdim.ve içim sıkılıyor artik.

Yaaa kuzum çok üzüldüm 😔
NE diyeceğimi bilemiyorum ya bu kadar huzursuz ve rahatsız olacaksan ben gitmezdim heralde.

Cok kötü bir durum.beni anlamissinizdir. Bir gunluk katlanayim yani 🙁
Pandemide dugun yapti hanımefendi ben 8 aylık hamile katılmak zorunda kaldım resmen tek maskeli ben ve eşimdi. Çok can sıkıcı olabiliyor eşim hic ısrar etmedi bu yüzden bu da etkili oldu ona kıyamadım

Büyük bir travma yaşamışsınız bu hiç kolay değil, bence gitmeyebilirsiniz.
Eşinizle bu durumu paylaşın. Yol olmasa gelirdim ama neler yaşadım biliyorsun diyin, artı çocuk da var bizim kalmamız en iyisi diyin. Bence anlamak zorundalar sizi kimse bir şeye zorlayamaz

Pandemide dugun yapti hanımefendi ben 8 aylık hamile katılmak zorunda kaldım resmen tek maskeli ben ve eşimdi. Çok can sıkıcı olabiliyor eşim hic ısrar etmedi bu yüzden bu da etkili oldu ona kıyamadım

Ya bizimkide babasinin daha yılı dolmadi kayınpederim vefat etti.oda ayni sekil.durumumuz benzer. evet cok can sıkıcı.

Bu durum beni cok yoruyor hic gitmek istemiyorum🤦

Maalesef cikaricak. Uzun yol birde ozel durumu olmasa bile büyük ihtimal her cocuk sorun cikarirdi.biz bile dayanamiyoruz yolculuga o nasil dayansinki hicbir fikrim yok
saglik durumundan kaynakli sorun olacaksa gitmem kusura bakmasin kimse çocugunuzdan daha önemli degil bence

Cok kötü bir durum.beni anlamissinizdir. Bir gunluk katlanayim yani 🙁
Ben olsam giderdim 1 günlük sonuçta hem çocuğunuz içinde değişiklik olur birde düğün il dışında diye gitmeyip yarın birgün kardeşiniz farklı bir ilde evlense ona gitmiş olsanız eş ailesi bunu size karşı kullanabilir .

Ben olsam giderdim 1 günlük sonuçta hem çocuğunuz içinde değişiklik olur birde düğün il dışında diye gitmeyip yarın birgün kardeşiniz farklı bir ilde evlense ona gitmiş olsanız eş ailesi bunu size karşı kullanabilir .
Onada gitmek istemezdim açıkçası. Düğünleri sevmiyorum.o ses gürültü arada bulundugumuz yerde yapilir sokak düğünleri.cocuguda alip evden uzaklasiyorum yatma saatinde geliyorum düğün bitene kadar.o kadar tahammülüm yok yani anlayacaginiz

Büyük bir travma yaşamışsınız bu hiç kolay değil, bence gitmeyebilirsiniz.
Eşinizle bu durumu paylaşın. Yol olmasa gelirdim ama neler yaşadım biliyorsun diyin, artı çocuk da var bizim kalmamız en iyisi diyin. Bence anlamak zorundalar sizi kimse bir şeye zorlayamaz

Ben istemedigim sürece sadece istemekle kalirlar. Ama bu durumu özellikle kayınvalidem ömrü billah söylenir dilinden kurtulamam artik buda isin gercek kısmı. 😕

Back
X