• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görümce elti sorunlari

Elizcan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2014
26
2
88
Adıyaman
Selam arkadaslar bundan 3-4 sene önce cok iyi anlasdigim görümcemle aramiza Kara kedi (elti) girdi ve ben küstüm, eltimin dolduruslari benim tarafimi tutmasi küslügü dahada uzatdi, görümcemde pasif olunca. Sonra bi zaman bakdimki benim elti bir günde saf degistirip görümcemin yaninda oldu beni hedef aldi, oZaman anladimki is isden gecmis iyiligimi istiyor saydim megerse kuyumu kaziyormus. Neyse yillar gecdi görümcemle aramiz eskisi gibi olmadi ben cok üzülüyorum iyi Olmak istiyorum ama bana karsi bir duvar örmüs yikamiyorum Simdide kendimi dislaniyor hissediyorum birlikte bir yerlere giderler beni cagirmazlar ayni apartmanda kaldigimiz halde ne gelir nede sorar, arada sirada görümcemin vakti olmassa Eltim bana gelir

Birakin su elti gorumce islerini. Mesafe candir. Heleki kayin tarafindan hic kimseyle dedikodu yapmayin. Gun gelir hepsi onunuze bir bir konur. Beraber gidiyorlarda gitsinler daha ne istiyorsunuz. Mesafe candir. Simdi anlamissinizdir bu cumlenin onemini

Birakin su elti gorumce islerini. Mesafe candir. Heleki kayin tarafindan hic kimseyle dedikodu yapmayin. Gun gelir hepsi onunuze bir bir konur. Beraber gidiyorlarda gitsinler daha ne istiyorsunuz. Mesafe candir. Simdi anlamissinizdir bu cumlenin onemini
Evet haklisin iste üzülüyorum bukadar yabanci olmakda gerekmez

Evet haklisin iste üzülüyorum bukadar yabanci olmakda gerekmez
Yabanci ol demiyorum ki, mesafe diyorum. Bayramlarda seyranlarda ozel gunlerde ustunuze duseni yapin. Ama onun disinda kendi kiz kardesinizle dertlesir, dedikodu yapar gibi konusmayin. En ufak bir yanlis hareketinizde bire bin katilarak onunuze gelir.

Ne gerek var, birakin olsunlar istedikleri kadar samimi , gidip gelmesin büyük eksiklik mi :KK51:

Yabanci ol demiyorum ki, mesafe diyorum. Bayramlarda seyranlarda ozel gunlerde ustunuze duseni yapin. Ama onun disinda kendi kiz kardesinizle dertlesir, dedikodu yapar gibi konusmayin. En ufak bir yanlis hareketinizde bire bin katilarak onunuze gelir.
Onu yapiyorum zaten cocuklarimizin arasi acilsin istemiyorum ama hani arada bi arasa hal hatir sorsa Keske, ben kendi bi kac defa aradim ama karsilik bulamayinca bende geriye cekildim:(

Neden bu kadar takiyorsunuz ki? Baskalarinin doldurusuyla bana tavir alan insanla ben hic gorusmezdim bile ama siz ayni apt da oturuyorsunuz merhabadan öteye geçmeyin. Emin olun daha rahat edersiniz. En azından dedikodu yapmazlar. Yapsalar da umursamayın.
Akrabalık ilişkilerini sevmeyen bi tek ben miyim ya? Özellikle evlendikten sonra olan akrabalıkları kaynana kayınbaba görümce elti vs vs. Çok yapmacık geliyor bana. Herkes birbirinin dedikodusunu yapıyor.

Koskoca insan dolduruşa geliyorsa bırak dolsun dursun!
Dolduruşa gelen insanlardan hiç hazetmem.
Sizi de anlayabiliyorum. Yakınsınız. Dışlanmışlık hissi acıtıyor.
Onlara uzak olma şansınız olsa keşke.
İlahi adalet derim. elbet anlar hatasını görümceniz. Ama iş işten geçmiş olur.

Neden bu kadar takiyorsunuz ki? Baskalarinin doldurusuyla bana tavir alan insanla ben hic gorusmezdim bile ama siz ayni apt da oturuyorsunuz merhabadan öteye geçmeyin. Emin olun daha rahat edersiniz. En azından dedikodu yapmazlar. Yapsalar da umursamayın.
Akrabalık ilişkilerini sevmeyen bi tek ben miyim ya? Özellikle evlendikten sonra olan akrabalıkları kaynana kayınbaba görümce elti vs vs. Çok yapmacık geliyor bana. Herkes birbirinin dedikodusunu yapıyor.
Simdi durup dururken kusmedimki görümcemin bir kac defa baskalari yaninda rendice etdi beni sonrada hic birsey olmamis gibi davrandi, bende ondan küstüm eltimde sen haklisin sana deger vermiyor vesayre deyince birden gorumceme Sevgim nefrete dönusdu. Sonra ben konusmaya baslayinca o bu sefer benden nefret eder gibi Oldu yani ikimizde hataliyiz. Simde eskisi givi iyi olalim istiyorum bana ne kadar kötü davransada terslesede eski günlerimizi özlüyorum:(

Bu kadar barışmak istiyorsanız bi gün evinize davet edin. Eltiniz olmasın ama. Açıkça konuşup hatalı olduğunuz noktalar için özür dileyin.

Koskoca insan dolduruşa geliyorsa bırak dolsun dursun!
Dolduruşa gelen insanlardan hiç hazetmem.
Sizi de anlayabiliyorum. Yakınsınız. Dışlanmışlık hissi acıtıyor.
Onlara uzak olma şansınız olsa keşke.
İlahi adalet derim. elbet anlar hatasını görümceniz. Ama iş işten geçmiş olur.
Bende sevmem gercekden fevri davranan biride deyilimdir, ama ablam gibi görüyordum Onun icin cok kirildim benim ona verdigim degerin aynisi isterdim eltimde aramisi yap istiyormus gibi davraninca beni doldurusa getirdigini farketmedim bile. Birazda kendime kiziyorum

Bende sevmem gercekden fevri davranan biride deyilimdir, ama ablam gibi görüyordum Onun icin cok kirildim benim ona verdigim degerin aynisi isterdim eltimde aramisi yap istiyormus gibi davraninca beni doldurusa getirdigini farketmedim bile. Birazda kendime kiziyorum

Tek yapmanız gereken görümcenizle konuşmanız.
Bize yazdıklarınızı onunla da paylaşın. Mümkünse eltiniz olmasın.
Konuşunca rahatlamış olurusunuz. Sizden çıkmış olur.
Mutlaka konuşmayı deneyin. Evinize çağırın ya da siz ona gidin. Eltinizi kötülemeyin şu an onlar can ciğer kuzu sarması çünkü.

Tek yapmanız gereken görümcenizle konuşmanız.
Bize yazdıklarınızı onunla da paylaşın. Mümkünse eltiniz olmasın.
Konuşunca rahatlamış olurusunuz. Sizden çıkmış olur.
Mutlaka konuşmayı deneyin. Evinize çağırın ya da siz ona gidin. Eltinizi kötülemeyin şu an onlar can ciğer kuzu sarması çünkü.
Yok kesinlikle kötülemem ama Simdi cok zaman gecdi, bu Saatden sonra ne anlatacagim ki ozamanlar denedim yemege cikdik oda zorla goturdup görümcemde eltime haber vermis sende geleceksin diye oda isim var demis. Eltim yemege cikdinizmi deyince gorumcem yok cikmadik dedi cikdigimiz halde. Belliki bu Saatden sonra hoc birsey düzelecek böyle devam eder. Gorumcem Soguk davraniyor bazende sicak aslinda herkese karsi böyle

Selam arkadaslar bundan 3-4 sene önce cok iyi anlasdigim görümcemle aramiza Kara kedi (elti) girdi ve ben küstüm, eltimin dolduruslari benim tarafimi tutmasi küslügü dahada uzatdi, görümcemde pasif olunca. Sonra bi zaman bakdimki benim elti bir günde saf degistirip görümcemin yaninda oldu beni hedef aldi, oZaman anladimki is isden gecmis iyiligimi istiyor saydim megerse kuyumu kaziyormus. Neyse yillar gecdi görümcemle aramiz eskisi gibi olmadi ben cok üzülüyorum iyi Olmak istiyorum ama bana karsi bir duvar örmüs yikamiyorum Simdide kendimi dislaniyor hissediyorum birlikte bir yerlere giderler beni cagirmazlar ayni apartmanda kaldigimiz halde ne gelir nede sorar, arada sirada görümcemin vakti olmassa Eltim bana gelir
Mesafe iyidir mesafe ne uzuluyon ya yuregin tatli temiz anladim ama oylelerine gerek yok demekki senden kiskandgi birsey var herkeze derim sanada diyorum al eve ikisinide konus neyse hersey dokulsun ortaya

Yok kesinlikle kötülemem ama Simdi cok zaman gecdi, bu Saatden sonra ne anlatacagim ki ozamanlar denedim yemege cikdik oda zorla goturdup görümcemde eltime haber vermis sende geleceksin diye oda isim var demis. Eltim yemege cikdinizmi deyince gorumcem yok cikmadik dedi cikdigimiz halde. Belliki bu Saatden sonra hoc birsey düzelecek böyle devam eder. Gorumcem Soguk davraniyor bazende sicak aslinda herkese karsi böyle

O zaman boşverin özlemeyin eski günleri.
Rahatınızı bozmayın. Aranız düzelirse sorunlar çoğalır. Takmayın.
Hayatınıza bakın.

Değiştiremeyeceğiniz şeyler için üzülmeyin ve üzüldüğünüzü karşı tarafa hissettirmeyin...hayatınıza güzel bir şekilde devam edin veee...

Lütfen konu ile ilgili değil ama gitdim değil gittim yapdim değil yaptım...okurken inanılmaz rahatsız edici

Back
X