• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görümce elti sorunlari

Yok kesinlikle kötülemem ama Simdi cok zaman gecdi, bu Saatden sonra ne anlatacagim ki ozamanlar denedim yemege cikdik oda zorla goturdup görümcemde eltime haber vermis sende geleceksin diye oda isim var demis. Eltim yemege cikdinizmi deyince gorumcem yok cikmadik dedi cikdigimiz halde. Belliki bu Saatden sonra hoc birsey düzelecek böyle devam eder. Gorumcem Soguk davraniyor bazende sicak aslinda herkese karsi böyle
Allah allah, hiç böyle görümce aşkı görmedim valla
Resmen aşk acısını çekiyor gibisiniz
Ben bu durumda olsam kesinlikle konuşurdum her şeyi.

Değiştiremeyeceğiniz şeyler için üzülmeyin ve üzüldüğünüzü karşı tarafa hissettirmeyin...hayatınıza güzel bir şekilde devam edin veee...

Lütfen konu ile ilgili değil ama gitdim değil gittim yapdim değil yaptım...okurken inanılmaz rahatsız edici
Fransada dogup büyüdüm icin ancak bukadar türkce ögrendim

Allah allah, hiç böyle görümce aşkı görmedim valla
Resmen aşk acısını çekiyor gibisiniz
Ben bu durumda olsam kesinlikle konuşurdum her şeyi.
Walla hic sormayin onun Gibi birsey :) bende kendime anlam veremiyorum, cok soguk bir durusu var suanda bide sular durulmusken eski konulari acmaya cesaretim yok aslinda

Selam arkadaslar bundan 3-4 sene önce cok iyi anlasdigim görümcemle aramiza Kara kedi (elti) girdi ve ben küstüm, eltimin dolduruslari benim tarafimi tutmasi küslügü dahada uzatdi, görümcemde pasif olunca. Sonra bi zaman bakdimki benim elti bir günde saf degistirip görümcemin yaninda oldu beni hedef aldi, oZaman anladimki is isden gecmis iyiligimi istiyor saydim megerse kuyumu kaziyormus. Neyse yillar gecdi görümcemle aramiz eskisi gibi olmadi ben cok üzülüyorum iyi Olmak istiyorum ama bana karsi bir duvar örmüs yikamiyorum Simdide kendimi dislaniyor hissediyorum birlikte bir yerlere giderler beni cagirmazlar ayni apartmanda kaldigimiz halde ne gelir nede sorar, arada sirada görümcemin vakti olmassa Eltim bana gelir
Gorumcen ve eltinden baska arkadasin yok mu?

Kuyumu kazan eltiyi evime almam ona inanan gorumceyi yolda gorsem tanimam.

Gorumcen ve eltinden baska arkadasin yok mu?

Kuyumu kazan eltiyi evime almam ona inanan gorumceyi yolda gorsem tanimam.
Benim sag Olsun cevrem coktur onunlada dalga gecerler sen herkesle arkadaslik yapiyorsun biz yapmayiz diye, Eltim kocasinin arkadaslarinda hep bahsetder kendi cevresi yokdur.

Bence mesafe iyidir boşver salla gitsin

Benim sag Olsun cevrem coktur onunlada dalga gecerler sen herkesle arkadaslik yapiyorsun biz yapmayiz diye, Eltim kocasinin arkadaslarinda hep bahsetder kendi cevresi yokdur.
O zaman neden onlarin yokluguna uzuluyorsunuz? Haksizlik yaptilarsa size uzak durmak en dogrusu.

Siz onlara karsi vicdaninizi sizlatan seyler yaptiysaniz anlarim bu duygunuzu.

9 senelik evliliğimde 9. senenin sonunda eltimden tabiki caizse öyle bir kazık yedim ki ne tlf. görüşüyorum nede yüzyüze.
Ayrıca yandaş görümce kv kim varsa hepsini sadece bayram vs. özel günler haricinde de aramam.
Çok takılmayın yani görümce elti vs.Allah ından bulsunlar deyip geçin.

O zaman neden onlarin yokluguna uzuluyorsunuz? Haksizlik yaptilarsa size uzak durmak en dogrusu.

Siz onlara karsi vicdaninizi sizlatan seyler yaptiysaniz anlarim bu duygunuzu.
Yani nasil anlatayim vicdanim sizlamiyor ama nasil böyle bir duruma düstügüm icin küslügü bukadar uzatdigim icin kendimde hata görüyorum, eltimle oyununa Nasıl geldim diye , keşke kırıldığımda görümceme ozaman deseydimde bunlar olmasaydı. Insanlarla iliskisi iyi olan biriyimdir, görümcede kendi hatalarını hiç görmedi kendini benim gibi sorgulamadi. Kolayı secdi beni eltimle değişti:KK43:

9 senelik evliliğimde 9. senenin sonunda eltimden tabiki caizse öyle bir kazık yedim ki ne tlf. görüşüyorum nede yüzyüze.
Ayrıca yandaş görümce kv kim varsa hepsini sadece bayram vs. özel günler haricinde de aramam.
nasil bir kazıkdi sizinki? Peki hiç üzülmüyormusunuz keşke aramız iyi olsaydi diye?

nasil bir kazıkdi sizinki? Peki hiç üzülmüyormusunuz keşke aramız iyi olsaydi diye?
Ay yok be kardeşim ne üzüleceğim.
Benim yüzüme gülüp görümcelerime,kv ye kaynıma bile beni kesmiş.Neymiş efendim ben onlara gidince bişey yapmıyormuşum,kendileri geldiğinde çocukla ilgileniyor ağırlamıyormuşum.
Valla kimse kusura bakmasın evime kim gelirse gelsin evladımı aynı saatinde uyutmak için müsade isterim.15 dk da uyuturum.Çalıştığım halde evime gelen misafire en az 4 çeşit yemek+tatlısını da yaparım.Misafirliğe gittiğimde yardım ederim (ki misafir yapmak zorunda değil).
En son bana seni samiyetsiz buluyordum dedi.İyide samimiyetsiz bulduğuna sorunlarını anlatır mısın?
Bu lafı duyunca güldüm ve kimseyle samimi olmak zorunda değilim dedim.
Asıl sorun şu ki ben eşimle olan ufak tefek şeyleri kimseyle paylaşmam buna annem ablam dahil.Kendisi 7 cihana yayar.
Anladım ki arada felaket bir kıskançlık varmış.Artık görüşmüyorum.Eşim haklı olduğumu bildiği için saygı duyuyor.
Eşime dedim sen gidebilirsin yeğenlerini görmeye ama ben gitmem kusura bakma diye.
Sayelerinde 2. hamilelik sürecim çok stresli geçti.(hamileyken öğrendim).
olayı duyduğumu biliyor 3 ay sonra aradı hakkını helal et diye.Bende hepinizi Allah a havale ediyorum dedim.

Back
X