• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görümce-Gelin

Remziye12

Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2024
138
-95
16
Selamlar bayanlar, önceki paylaşımımda görümcemin kızının nişanı var ve beni çağırmadıklarını söylemiştim.. Arayıpta eşime sadece gel demeleri gerçekten zoruma gitti doğru yıl oldu konuşmuyoruz ama ben beklemiştim linçlemeyin neden diye .. şimdide eşim illa diyor geleceksin ben yalnız gitmem ve de bana sorarlarsa senin hanımın nerede diye ne diyeceğim?? Bende hasta dersin dedim ama yokkk… hanımlar sanki o nişana gidersem kendime en büyük hakareti ben yapmışım gibi hissedeceğim gibi de değil tam anlamıyla öylee .. bir yanım eşimin yanında olmak istiyor.. bi yandan da kendimce haklı olduğum sebeplerden ötürü gitme diyor. Sabah eşim yeğenini arayıp ben gelmiyorum dedi sen sadece beni çağırdım eşimi ailemi değil dedi. O da ben herkesi tek tek arayamam hemen çok stresli olduğunu vs söyledi. Sizce ne yapmalıyım??????

şimdide eşim illa diyor geleceksin ben yalnız gitmem ve de bana sorarlarsa senin hanımın nerede diye ne diyeceğim?? Bende hasta dersin dedim ama yokkk…
Neden farklı bir sebep bulmak zorundasınız ki?
Çağırmadığınız için gelmedi demek daha doğur.
İsteselerdi ailenle bekliyoruz, renziye ye de söylersin vs demek cok zor olmasa gerek direk sizi aramasalar da

Selamlar bayanlar, önceki paylaşımımda görümcemin kızının nişanı var ve beni çağırmadıklarını söylemiştim.. Arayıpta eşime sadece gel demeleri gerçekten zoruma gitti doğru yıl oldu konuşmuyoruz ama ben beklemiştim linçlemeyin neden diye .. şimdide eşim illa diyor geleceksin ben yalnız gitmem ve de bana sorarlarsa senin hanımın nerede diye ne diyeceğim?? Bende hasta dersin dedim ama yokkk… hanımlar sanki o nişana gidersem kendime en büyük hakareti ben yapmışım gibi hissedeceğim gibi de değil tam anlamıyla öylee .. bir yanım eşimin yanında olmak istiyor.. bi yandan da kendimce haklı olduğum sebeplerden ötürü gitme diyor. Sabah eşim yeğenini arayıp ben gelmiyorum dedi sen sadece beni çağırdım eşimi ailemi değil dedi. O da ben herkesi tek tek arayamam hemen çok stresli olduğunu vs söyledi. Sizce ne yapmalıyım??????
Çağrılmadığım yere gitmezdim canım bence sende gitme. İki sn arayıp davet etmek zor değil isteseler davet ederlerdi

Eşimin sülalesi herşey için önce beni arıyor, kuzeninin oğlunun sünneti vardı geçen, eşime ben haber verdim. Yani diyeceğim o ki isteyen arardı. Davet edilmedigim yere gidipte hakaret etmem kendime, herkesi arayamam demiş zaten, madem herkes gibisin gitmene gerek yok. Gerisini sen bilirsin.

Siz herkes misiniz önce bı buna bakın hazır eşiniz lafı yapıştırmış alırım o rüzgarı arkama gitmem .Ne biçim cevap dayının eşi herkes çok hakaretvarî çaktırmadan hakaret

Sizde çok gripsiniz ayağınız ağrıyor basınız tuttu madem hastalık bu gelirken haber vermiyor herkese habermi edeceksiniz nokta .Bu laf sokma değil gereken usul bu

Küsmüşsünüz yıllardır neden çağırsınlarki sizi? Ben bu beklentiyi anlamıyorum.
Eşinizde yaşanan olaylara da bağlı yeğeninin düğününe gidebilirdi. Sizin için söylenecek bahane mi yoktu?

Valla nişanı filan boşverin, bi kere hemmmen Eşinize sarılıp,öpün kocaman.. kral adammış,bacım da bacım gelmezsen gelme diyip çıkıp gidebilirdi,sensiz bir yere gitmiyorum demek ha.. suphanallah o adamla işte ben cehenneme bile giderdim şahsen 🤣 çok şanslısınız
Buda farklı bir bakış açısı 😁🤪 düşününce iyi aslında

Sen gitme soran olursa da beni çağırmadı diyerek üstüne basa basa herkese yay. Senin onla değil onun seninle problemi var gibi görünsün. Eşine de ben yüzsüz değilim kusura bakma de.

Son gelişmeler yaşanmış esin için git
Yegeninj senin için arayıp trip atmış adam
Daha ne yapsin
Araniza sogukluk girer

Of böyle zamanlarda gelin veya damadı neden arayıp darlıyorsunuz? Gitmiyorsanız gitmeyin ama insanları en güzel günlerinde darlamayın

Gitmiyorsanız gitmeyin. Milletinde huzurunu bozmayın.
Gidersenizde kimse sizi kovacak değil, hoş geldiniz der geçer.
Ben eşimi tek göndermeyi doğru bulmam. Sonuçta küs olduğunuz kişi görümceniz diğer insanlar değil.
Orda bir ayıp olacaksada onlar yapmış olurlar siz değil.

Benim ilk evliliğimde başıma aynı olay geldi . Konuşmuyorduk çekirdek ailesiyle ve beni çağırmadılar , eski eşimin kızkardeşinin düğünüydü ama eski eşime de beni çağırmadılar gelmem demiştim, hatta gelip çağırırlarsa tabiki gelirim dedim ve aile içinde davete gerek var mı falan diyip geçiştirmişti ama ısrarcı olmadı . Sonradan birkaç kez yüzüme vurdu kardeşimin düğününe gelmedin diye .

Ama ben de sizin gibi davet edilmediğim yerde ne işim var demiştim ve gitmemiştim .

Ayrıca hep savunduğum şey şuydu , küs olunmamış olsa belki evet takılmaya gerek olmaz aile içi der gidilir ama küs olunca bence özellikle çağrılması gerekir .

Back
X