yaw anlamıyorum nedır bu mılletın bırbırıyle alıp veremedıgı
özellıkle aıleye yenı katılmış insanlar üzerınde kurulmaya calısılan bu hakımıyet sevdası..
kardeş candır,kız olsun erkek olsun onunla evlenen ınsanda en az onunkadar kıymetlıdır(cins ve arıza bı tıp olmadıgı ürece)
kaldıkı gelen kısı sorunlu bıle olsa bence muhattap olunmamalı kardeş hatrına idare edılmelıdır..
özellıkle bu kıskanclık olayını anlamış degılım
hadi elti olayında bi derece yıne anlaşılabılır,bi ihtimaL dersın
ama gelın görümce nedir ya..
biz 4 kardeşiz evın en küçüğüyüm tek kızım 3 tane abım var..dolayısıylada 3 tane gelın
biri 6-7 yas buyugum dıger 2si yaşıtım..
daha bıkere bırıyle bı sorun yaşamadım
aileye katıldıklarında cekımser kalmasınlar dıye hep ben ılgılendım yanlarında oldum
benım kız kardesım yok ablam yok bundan sonra sızler varsınız dedım oylede davrandım..
yanımda olmadıklarında bana yardımcı olmadıklarında dahi bişey demedım..
ki biz tüm aile biraraya gelınce 13 kişi falan oluyoruz
yerı gelıyo kımse kalkmıyo,ben yapıyorum herseyı
yada haydı gencler kalkın toparlanıp bi çay keyfı yapalım dıye tatlı dille onlarıda önüme katıyorum vs. vs...
yanı kısacası cok gereksız bı durum..
arkadasım mumkun oldugu kadar cevap verme muhattap olma..
demekkı uzak durulası birisi..
Benm abimde evli bak mesala birkere gelin dememisimdir anlam derm hep gorumcemede ouleydim gerci abimin.esi ablam hicbir ise kalkmaz elinde torpu oje dolanir evde ama.sesimi ckarmam niye abim bnm.btanm onu kaybetmeyi goze alamam hem zatn yilda 1 hafta gryrm yaparm bn herseyi ama hormcem oyle degil hem benim bseym degil beni hic ilgilendrmez yalmasam yapmam hemde kaybetme korkum yok bde bu hix ckmiyo burdan ayda 4 yada 5 gndr evinde gerj kalaninda burda biktrdi artk inanir misiniz cicim ayini gectm cicim haftam olmadi bnm