Görümce gormeyim seni ömrümce

Frozen01

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2014
12.070
57.000
598
Kizlar merhaba benden 10 yaş büyük bir görümcem var, cocuk gibi her konustugumuzda onu bunu kötüler o sana şunu dedi bu sana bunu dedi. Benim oglumdan 3 ay buyuk cocuklari oglumla kıyaslar ( benim bebegimin 8 aylik gelişimi cok iyi Allahıma şükür) sabah gelirse kahvaltisini hazirlarim öğle yada aksam gelirse yemek hazirlarim, az yer cekilir tabağıni yarim birakir sinir olurum ama sesimi cikarmazdim. Yengesiyle (dayısının eşi) kavgali gelir onun bana dediklerini anlatir sana boyle soyledi ama annene soyleme der annem bir kere rezil etti o oyuzden cekinir annemden hep yengesiyle kavgali oldugu icin onun bana soylediklerini anlatir, ee madem ben sizin gelininizim neden beni yengene karşı savunmuyorsunda gelip eskiden dediklerini utanmadan anlatiyorsun, bide yengesiyle kavga etmeden once benim dedikodumu yapmislar ve yengesine oyleleri kiymetli olur demis utanmadan bana anlatiyor. Kaynanam gil diger eltime baskı yapiyorlarmis bana diş geciremiyorlarmis bende açtım ağzımi yumdum gözümü eşimde yanimdaydi, ben evlenirken annen gil bana ne yaptı, hic bisey istemedik, ne altin ne ev diger eltim evin üstünü yapilmadan dugun yaptirmamis, ev yapilirken esim yardim etmiş ve ben ne ev ne altin istemedim ev kurduk, esyalarimizi kendimiz aldik bize kim yardimci oldu dedim kotumu oldum simdi dedim. kirada oturuyoruz (yurt dışındayiz kv trde ) ve üstüne kv lerin bagkur borcu için yardimci olduk yinede yaranamdim, gorumceye göre kötüyüm eşimi kışkırtanim, önceleri çok sessiz kaliyordum ve içime dert oluyordu. Artik herşeyi yuzune tokat gibi vuruyorum çünkü dedikodusundan yalanlarindan bıktım hep birilerine kavga etirme çabasında eşimde huyunu sevmiyor huyunu biliyor ablası oldugu için bosver deyip geçiyor.....

Keske bir de gorumcenin duygu ve dusuncelerini bilebilseydik..

Bu kadın tehlikeli canım benden söylemesi...
Ama sende gerekli yerde tepkini koy , yoksa bu şekilde anlamsız tepkiler vermiş gibi oluyorsun..

Görümcem cevresinde herkezler kavgali tartıştığı yada sevmediği kişileri bende konuşmayım diye senin arkanda güldü falan diyor bende bosver deyip geliştiriyorum.

şimdi bu dediklerini de koşup kv yetiştirecek
keşkle ona bişey söylemeyip direk kv arayıp konuşsaydınız..

şimdi bu dediklerini de koşup kv yetiştirecek
keşkle ona bişey söylemeyip direk kv arayıp konuşsaydınız..
kv kalbinden rahatsız o yuzden ona bisey diyemem yengeside kızının yaptigi dedikodulari kv ne anlatacam dedi biz anlattirmadik, uzulmesin diye diger gorumcemde camde konusurken anneni cagir demiş, diger gorumcem çağırmış bizde soyleme rahatsiz dedik. Yengesi yemin ediyor ben sana kotu bisey demedim dedi, görümcem bana yengesinin dedikodusunu yapiyor yalan konuşuyor bide eve gidince beni ariyor sakın annene soyleme diyor

kv kalbinden rahatsız o yuzden ona bisey diyemem yengeside kızının yaptigi dedikodulari kv ne anlatacam dedi biz anlattirmadik, uzulmesin diye diger gorumcemde camde konusurken anneni cagir demiş, diger gorumcem çağırmış bizde soyleme rahatsiz dedik. Yengesi yemin ediyor ben sana kotu bisey demedim dedi, görümcem bana yengesinin dedikodusunu yapiyor yalan konuşuyor bide eve gidince beni ariyor sakın annene soyleme diyor
o zaman elinizden geldiğince konuşturmayın bir daha
siz hassassınız kv konusunda ne güzel başka kişilerde
ama bakalım görümce hassas davranacak mı?

Nokta (.) ve virgül (,) ile tanıştınız mı? Biz çok severiz kendilerini...

Bu kadar rahatsız olduğunuz bir insanla neden sıkıntınızı paylaşıyorsunuz?
Görümcenin yaptığı dedikodu ise sizin yaptığınız ne?

iyi olsalardı ünvanları ''görümce'' olmazdı. görümce ne ayol? sıfatları bile sevimsiz :63: (istisnalar alınmasın,iyi görümce olun dedikodunuzu yapmayalım :KK70:)

Kizlar merhaba benden 10 yaş büyük bir görümcem var, cocuk gibi her konustugumuzda onu bunu kötüler o sana şunu dedi bu sana bunu dedi. Benim oglumdan 3 ay buyuk cocuklari oglumla kıyaslar ( benim bebegimin 8 aylik gelişimi cok iyi Allahıma şükür) sabah gelirse kahvaltisini hazirlarim öğle yada aksam gelirse yemek hazirlarim, az yer cekilir tabağıni yarim birakir sinir olurum ama sesimi cikarmazdim. Yengesiyle (dayısının eşi) kavgali gelir onun bana dediklerini anlatir sana boyle soyledi ama annene soyleme der annem bir kere rezil etti o oyuzden cekinir annemden hep yengesiyle kavgali oldugu icin onun bana soylediklerini anlatir, ee madem ben sizin gelininizim neden beni yengene karşı savunmuyorsunda gelip eskiden dediklerini utanmadan anlatiyorsun, bide yengesiyle kavga etmeden once benim dedikodumu yapmislar ve yengesine oyleleri kiymetli olur demis utanmadan bana anlatiyor. Kaynanam gil diger eltime baskı yapiyorlarmis bana diş geciremiyorlarmis bende açtım ağzımi yumdum gözümü eşimde yanimdaydi, ben evlenirken annen gil bana ne yaptı, hic bisey istemedik, ne altin ne ev diger eltim evin üstünü yapilmadan dugun yaptirmamis, ev yapilirken esim yardim etmiş ve ben ne ev ne altin istemedim ev kurduk, esyalarimizi kendimiz aldik bize kim yardimci oldu dedim kotumu oldum simdi dedim. kirada oturuyoruz (yurt dışındayiz kv trde ) ve üstüne kv lerin bagkur borcu için yardimci olduk yinede yaranamdim, gorumceye göre kötüyüm eşimi kışkırtanim, önceleri çok sessiz kaliyordum ve içime dert oluyordu. Artik herşeyi yuzune tokat gibi vuruyorum çünkü dedikodusundan yalanlarindan bıktım hep birilerine kavga etirme çabasında eşimde huyunu sevmiyor huyunu biliyor ablası oldugu için bosver deyip geçiyor.....[

sanki benm görümcemi anlatmışsın benimkisi onun 5 katı ruhhastası bana neler çektirdi konuşmuyorm kurtuldum diyorum pat biryerden çıkıyor kurtulmak ne mümkün nefret ediyorum

EnHarbiKiz278877 .!.:
iyi olsalardı ünvanları ''görümce'' olmazdı. görümce ne ayol? sıfatları bile sevimsiz :63: (istisnalar alınmasın,iyi görümce olun dedikodunuzu yapmayalım :KK70:)
Bende gorumceyim, gelinimize elimden geldigi kadar yardimci olmaya çalışıyorum. Ablam gibisin diyor, keske benim gorumcede benim yaptigimin yarisini yapip bazi konularda yardimci olabilse benim gorumce kardeşlerine çok bagli degil, yurt dışındayiz tr ye gider annesinin yanina zor ugrar tuhaf insanlar ailelerinde pek baglilik yok gibi....

Pekala ben size birşey anlatayım inşallah anlayışla karşılarsınız, abim 3 senedir evli bir de bebeği var, bebeği seviyorum kucağıma alıyorum diye bakın abartmıyorum kucağıma alıyorum diye sinirlenen ve bana köpüren bir yengem var, ben o bebeğin halasıyım ve zoruna gidiyor, sizce ne yapmalıyım bu durumda, bu arada hiç bir zaman bir ağız dalaşımız, atışmışlığımız olmadı ama yeğenimi doğurduktan sonra onu benden kıskanmaya başladı, bazen de gereksiz laf sokuyor, bebeği özlüyorum diyorum git sen de doğur diyor bana böyle konuşması doğru mudur ? Cevaplarınızı bekliyorum

Cok sasiriyorum.Herkesin dilinde kayinvalide,elti,gorumce...Bir turlu sevemiyoruz da bizler birer kayinvalide ,elti,gorumce degilmiyiz? Demekki hicbirimiz dortdortluk degiliz.

Pekala ben size birşey anlatayım inşallah anlayışla karşılarsınız, abim 3 senedir evli bir de bebeği var, bebeği seviyorum kucağıma alıyorum diye bakın abartmıyorum kucağıma alıyorum diye sinirlenen ve bana köpüren bir yengem var, ben o bebeğin halasıyım ve zoruna gidiyor, sizce ne yapmalıyım bu durumda, bu arada hiç bir zaman bir ağız dalaşımız, atışmışlığımız olmadı ama yeğenimi doğurduktan sonra onu benden kıskanmaya başladı, bazen de gereksiz laf sokuyor, bebeği özlüyorum diyorum git sen de doğur diyor bana böyle konuşması doğru mudur ? Cevaplarınızı bekliyorum
Dogru degil buyuk ayip etmis.Allah yardimcin olsun.

herkes ayrı bir dünya işte be kardeşim..

herkes ayrı bir dünya işte be kardeşim..
Kardeşim biliyorum herkes ayrı bir dünya ben nasıl davranayım ne yapayım da yeğenimden uzak kalmayayım, çok seviyorum yeğenimi, abimi de öyle ama bu işte bana sende doğur yada kucaına çocuğu alma gibi gibi konuştuğundan beridir resmen psikolojik savaş başlattı, öneri bekliyorum

Dogru degil buyuk ayip etmis.Allah yardimcin olsun.
Amin kardeşim peki benim ne yapmam gerekiyor ? Allah aşkına yengeniz diyorki size yeğeni sevme, git kendin doğur, ne düşünürsünüz, nasıl hareket edersiniz ? Hani bana deseydi ki annelik güzel duygu Allah sana da nasip etsin, o zaman eyvallah başım gözüm üstüne kızmam ki ben, söyleme tarzına çok kızdım ona soracak değilim bi de el kol hareketiyle anlatınca iyice itici oluyor görmeniz lazım, yardım bekliyorum ne yapmam gerekiyor

Back
X