Frozen01
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 14 Haziran 2014
- 12.070
- 57.000
- 598
Kizlar merhaba benden 10 yaş büyük bir görümcem var, cocuk gibi her konustugumuzda onu bunu kötüler o sana şunu dedi bu sana bunu dedi. Benim oglumdan 3 ay buyuk cocuklari oglumla kıyaslar ( benim bebegimin 8 aylik gelişimi cok iyi Allahıma şükür) sabah gelirse kahvaltisini hazirlarim öğle yada aksam gelirse yemek hazirlarim, az yer cekilir tabağıni yarim birakir sinir olurum ama sesimi cikarmazdim. Yengesiyle (dayısının eşi) kavgali gelir onun bana dediklerini anlatir sana boyle soyledi ama annene soyleme der annem bir kere rezil etti o oyuzden cekinir annemden hep yengesiyle kavgali oldugu icin onun bana soylediklerini anlatir, ee madem ben sizin gelininizim neden beni yengene karşı savunmuyorsunda gelip eskiden dediklerini utanmadan anlatiyorsun, bide yengesiyle kavga etmeden once benim dedikodumu yapmislar ve yengesine oyleleri kiymetli olur demis utanmadan bana anlatiyor. Kaynanam gil diger eltime baskı yapiyorlarmis bana diş geciremiyorlarmis bende açtım ağzımi yumdum gözümü eşimde yanimdaydi, ben evlenirken annen gil bana ne yaptı, hic bisey istemedik, ne altin ne ev diger eltim evin üstünü yapilmadan dugun yaptirmamis, ev yapilirken esim yardim etmiş ve ben ne ev ne altin istemedim ev kurduk, esyalarimizi kendimiz aldik bize kim yardimci oldu dedim kotumu oldum simdi dedim. kirada oturuyoruz (yurt dışındayiz kv trde ) ve üstüne kv lerin bagkur borcu için yardimci olduk yinede yaranamdim, gorumceye göre kötüyüm eşimi kışkırtanim, önceleri çok sessiz kaliyordum ve içime dert oluyordu. Artik herşeyi yuzune tokat gibi vuruyorum çünkü dedikodusundan yalanlarindan bıktım hep birilerine kavga etirme çabasında eşimde huyunu sevmiyor huyunu biliyor ablası oldugu için bosver deyip geçiyor.....