Görümce gormeyim seni ömrümce

Kardeşim biliyorum herkes ayrı bir dünya ben nasıl davranayım ne yapayım da yeğenimden uzak kalmayayım, çok seviyorum yeğenimi, abimi de öyle ama bu işte bana sende doğur yada kucaına çocuğu alma gibi gibi konuştuğundan beridir resmen psikolojik savaş başlattı, öneri bekliyorum
görüşmezdim şahsen :(

Amin kardeşim peki benim ne yapmam gerekiyor ? Allah aşkına yengeniz diyorki size yeğeni sevme, git kendin doğur, ne düşünürsünüz, nasıl hareket edersiniz ? Hani bana deseydi ki annelik güzel duygu Allah sana da nasip etsin, o zaman eyvallah başım gözüm üstüne kızmam ki ben, söyleme tarzına çok kızdım ona soracak değilim bi de el kol hareketiyle anlatınca iyice itici oluyor görmeniz lazım, yardım bekliyorum ne yapmam gerekiyor
Ben diyecek birsey bulamiyorum.aile terbiyesimi eksik aklimi kit anlayamadim vallahi.

Ben diyecek birsey bulamiyorum.aile terbiyesimi eksik aklimi kit anlayamadim vallahi.
Bunun annesi bunun halasına nasıl iyi davranıyor görmeniz lazım, bir saygı bir saygı hadi tamam halası annesinden büyük, biz de yaşıtız ben kalkıp bana hizmet etsin flan demiyorum ama çocuğunu seviyorum gidip kocasına (abime) şikayet ediyor beni, yani fitneyi o koyuyor abim tabiki benim sevmeme sarılmama birşey demiyor, açkçası yengemi sallamıyorum bebeği seviyorum :):D

Bunun annesi bunun halasına nasıl iyi davranıyor görmeniz lazım, bir saygı bir saygı hadi tamam halası annesinden büyük, biz de yaşıtız ben kalkıp bana hizmet etsin flan demiyorum ama çocuğunu seviyorum gidip kocasına (abime) şikayet ediyor beni, yani fitneyi o koyuyor abim tabiki benim sevmeme sarılmama birşey demiyor, açkçası yengemi sallamıyorum bebeği seviyorum :):D
Ilginc vallahi.gecen bende bir arkadasiminin annesi kendi taragiyla torununun sacini taradi diye gelin hanimin kiyamet kopardigini duydum.tee Allah im..gormemisin cocugu olmus tutmus c.kunu koparmis..

Allahim akil fikir versin ne güzel iste cocukla ilgileniyorlar sen kimi kimden esirgiyorsun terbiyesizlikten baska bisey degil!

Back
X