Görümce Görümce

Merhaba bayanlar;
Uzatmadan konuya girmek istiyorum.

Kızkardeşimin pazar günü dogum günüydü haliyle nişanlısı ve nişanlısının ablalarıda dogum gününe geldi.
Kardeşimin görümceleri yani.
Neyse sonra büyük görümce durduk yere geçenlerde kardeşime kızartma yapıyodum elime yağ sıçradı elim yandı böyle kabardı dedi kardeşimde geçmiş olsun abla üzüldüm dedi.
Sonra oda dediki ama kardeşim ablasının o yanan elini öptü dedi. yanan yerini öpünce acısı geçti dedi. Sonra bizde gülümsedik kız kardeşimde gülümsedi geçmiş olsun falan dedik sonra aradan 5 dakika geçti tekrar bu konuyu açtı tekrar kardeşinin onun yanan elini öptüğünü söyledi. Yani bunu yaklaşık bi 7-8 kere yinelemiştir. Durup durup elimi öptü o bana hiç kıyamaz vesaire. Damatta ablası bunu anlattıkca havalara bakıyor falan utandı sıkıldı.
Geçtiğimiz ayda kardeşimin nişanlısının dogum günüydü. Evde aile arasında dogum günü hazırlamışlardı ama kız kardeşimi çagarmamışlardı. Özel pasta falan yaptırmış ablası ve üzerindede ''dogum günün kutlu olsun yakışıklı prensim'' yazdırmış olabilir yazdırabilir ama bunu yaptıgı insanın yaşı 28 bana biraz komik geldi ama herkesin aile yapısı farklı tabi.
Masanın üzerinde kuru güller loş bi ışıkta falan bunun resmini kız kardeşime gene 3 4 kere 1 -2 saatlik aralıklar gösterdi anlattı durdu. Kız kardeşimde ister istemez biraz demorilize oldu tabi. Ama hiç bir kötü kelime konuşmadı. sadece tebessüm etti.

Sonrada başladı benim kardeşim cok dagınıktır diyip bu seferde kötülemeye başladı kızkardeşime bakıp sen yandın falan dedi kız kardeşim onada birşey demedi olsun abla diyip sustu ama o devam etti. sonrada kardeşinin sevmedği yemekleri saydı hatta benim kardeşim ıspanak yemiyor dedi cocukta yiyorum ya abla dedi oda yok yemiyorsun diyip durdu böyle cocuga müdahele etti. ben ona şunu yaparım böyle yaparım şöyle yaparım şöyle sofralar kuruyorum falan dedi durdu yani biz hepmiz ailecek şaştık kaldık.

bir tepkide veremedik. bende en sonunda size yazayım dedim. belkide kadının içinde bir kötülük yok paylaşmak istedi sadece. ama gün boyunca aynı şeyleri 5 6 kere tekrarlayınca bizde nisbet mi yapıyor acaba yada kardeşini paylaşmak mı istemiyor diye düşündük. belkide cok yanlış düşünyoruz valla bilemedik. siz dışardan bir göz olarak ne diyosunuz bu duruma? Aynısı başınıza gelse ne düşünürdünüz.
Gözlemlerinizi bekliyorum. Şimdiden okuyup cevap yazanlara teşekkürler.

Bu arada görümce bekar ve 39 yaşında buda dipnot olarak dursun.
Evin tek erkek evladiysa paylasamiyor olabilirler. Kiz kardesiniz alttan alsin duymamazliga gelsin. Saygisizlik asla yapmasin. Evlendikten sonra tanidikca severler zaten.

Zor dostum zpr çocuk da ablasina dur diyecek tip değil anlaşılan ablanın da bos vakti çok sanırım sarmış gençlere
Kardeşin neden nisanlisinin dgunune davetli değil!
Anlamadım denk olması için sizin yapıp damadı cagirmamaniz gerekir tabi nahos bi olay olur bu ancak kardesinizin dgununde dusuncesiz gorumcelere yer yokmus bence
Allah kolaylık versin kardesinize ve sizlere

görümce bayağı sıkıntılıymış kardeşiniz tedbirli olsun ona karşı. görümcesi kendini kardeşinin ya annesi zannediyor ya da karısı zannediyor hal ve hareketlerinden bu anlaşılıyor hiç masum görünmüyor bu tip davranışlar.
prensim nedir allah aşkına :D erkek kardeş/oğul/abi evleneceği zaman kadın kardeşlere ve anneye gelen bu sapıklığı ne yapmalı ya mide bulandırıcı :kusmuk:

Bir görümce olarak söylüyorum bu kadın büyük arıza.. fesat kıskanç..

İnşallah damadınız iyidir de ablasına dur der..

kardeşinizin yerinde olsam hergün sadaka verirdim, ama bol bol, elime para geçtikçe paraları sadakaya yatırırdım. ilerde verilmiş sadakam varmış diyebilir belki, kimbilir..

Aklima görümce filmi geldi... e kiz kardesiniz de pat diye abla sen ne zamam evlencen diyiversin bi kac kez susar sonra bence

Ağır sıkıntı var.
Oğluşuna aşık kv tipi gördük şimdi kardeşine aşık görümce modeline şahit oluyoruz
Bence bu görümce kaynanalık konusunda annesiyle yarışır.

Çok komik ya.güzel tepkiler vermiş kardeşiniz.ciddiye almasın.wn yakın zamanda onun da karşısına iyi bir kismet çıkarsa Kurtulmuş olur kardeşiniz ve nişanlısı.

50 yaşında ve daha gereksiz bir görümce bende var. Doğum yaptım. Burnumdan getirdi. Sanki anne ben değilim o. Sen babanın evine git çocuk bende kalsın bile dedi. Babama anlattım. Senin saçının teline dünyayı yikarim. Sen o beyinsize bakma dedi. Kocam olacak tuzlukda anam babam öldü. Ablamdan başka kimsem yok dedi durdu. Kardeşin şimdiden ağzının payını versin. Herkes duracağı yeri bilsin.

:kusmuk:
Mide bulandıracak kadar fesat kıskanç!

Yaşı biraz geçkin bekar görümceler çok tehlikeli oluyor.
Yani ben hep öyle gördüm..

Kardeşiniz uzak dursun,samimi olmasın ama kendini de o fitneciye ezdirmesin.
Gazası mübarek olsun:KK43:

Merhaba bayanlar;
Uzatmadan konuya girmek istiyorum.

Kızkardeşimin pazar günü dogum günüydü haliyle nişanlısı ve nişanlısının ablalarıda dogum gününe geldi.
Kardeşimin görümceleri yani.
Neyse sonra büyük görümce durduk yere geçenlerde kardeşime kızartma yapıyodum elime yağ sıçradı elim yandı böyle kabardı dedi kardeşimde geçmiş olsun abla üzüldüm dedi.
Sonra oda dediki ama kardeşim ablasının o yanan elini öptü dedi. yanan yerini öpünce acısı geçti dedi. Sonra bizde gülümsedik kız kardeşimde gülümsedi geçmiş olsun falan dedik sonra aradan 5 dakika geçti tekrar bu konuyu açtı tekrar kardeşinin onun yanan elini öptüğünü söyledi. Yani bunu yaklaşık bi 7-8 kere yinelemiştir. Durup durup elimi öptü o bana hiç kıyamaz vesaire. Damatta ablası bunu anlattıkca havalara bakıyor falan utandı sıkıldı.
Geçtiğimiz ayda kardeşimin nişanlısının dogum günüydü. Evde aile arasında dogum günü hazırlamışlardı ama kız kardeşimi çagarmamışlardı. Özel pasta falan yaptırmış ablası ve üzerindede ''dogum günün kutlu olsun yakışıklı prensim'' yazdırmış olabilir yazdırabilir ama bunu yaptıgı insanın yaşı 28 bana biraz komik geldi ama herkesin aile yapısı farklı tabi.
Masanın üzerinde kuru güller loş bi ışıkta falan bunun resmini kız kardeşime gene 3 4 kere 1 -2 saatlik aralıklar gösterdi anlattı durdu. Kız kardeşimde ister istemez biraz demorilize oldu tabi. Ama hiç bir kötü kelime konuşmadı. sadece tebessüm etti.

Sonrada başladı benim kardeşim cok dagınıktır diyip bu seferde kötülemeye başladı kızkardeşime bakıp sen yandın falan dedi kız kardeşim onada birşey demedi olsun abla diyip sustu ama o devam etti. sonrada kardeşinin sevmedği yemekleri saydı hatta benim kardeşim ıspanak yemiyor dedi cocukta yiyorum ya abla dedi oda yok yemiyorsun diyip durdu böyle cocuga müdahele etti. ben ona şunu yaparım böyle yaparım şöyle yaparım şöyle sofralar kuruyorum falan dedi durdu yani biz hepmiz ailecek şaştık kaldık.

bir tepkide veremedik. bende en sonunda size yazayım dedim. belkide kadının içinde bir kötülük yok paylaşmak istedi sadece. ama gün boyunca aynı şeyleri 5 6 kere tekrarlayınca bizde nisbet mi yapıyor acaba yada kardeşini paylaşmak mı istemiyor diye düşündük. belkide cok yanlış düşünyoruz valla bilemedik. siz dışardan bir göz olarak ne diyosunuz bu duruma? Aynısı başınıza gelse ne düşünürdünüz.
Gözlemlerinizi bekliyorum. Şimdiden okuyup cevap yazanlara teşekkürler.

Bu arada görümce bekar ve 39 yaşında buda dipnot olarak dursun.
Kardeşine geçmiş olsun. Bu görüşmenin aynı modeli bende de vardı. Gelin değilde kumasıymışım gibi davranırdı. Hatta nişan alışverişinde gecelik alırken "X böyle şeyleri sevmez sakın alıp giyme" bile dedi tavrını baştan koysun yoksa çok çeker. Hoş bu modeller kolay kolay laftan anlamaz ama Allah yardımcısı olsun.

Kardeşine geçmiş olsun. Bu görüşmenin aynı modeli bende de vardı. Gelin değilde kumasıymışım gibi davranırdı. Hatta nişan alışverişinde gecelik alırken "X böyle şeyleri sevmez sakın alıp giyme" bile dedi tavrını baştan koysun yoksa çok çeker. Hoş bu modeller kolay kolay laftan anlamaz ama Allah yardımcısı olsun.

siz nasil basa ciktiniz devam ediyormu hala sizi deli etmeye

Gorumceyi en kisa zamanda evlendirmek lazim, kardesini kiskaniyo. Benim de gorumce filmi geldi aklima ...

siz nasil basa ciktiniz devam ediyormu hala sizi deli etmeye
İlk zamanlar çok karıştı ne yaparsam yapayım. Allah'tan farklı şehirdeyiz. Sonra ben ondan daha cazgır oldum o demeden ben soktum lafı. En sonunda evlendi tamamen kurtuldum

Görümceyi tenhada sıkıştırıp bi ayar çekseniz mi acaba?

Kendi kardeşimi düşündüm böyle bir durumda, görümceyi tuvalete giderken filan kıstırır,
"Senin prensini ve seni masada dinledik, şimdi bizim prensesi ve ablasını benden bi dinle bakalım burada" der, "Akıllı ol" minvalinde ayar çeker, bir de üzerine şu hareketi yaparak

s-03f31f127f6319a011eb65c01e5e95728ae36b51.gif

sopamı gösterirdim.

Benim premsesime sıkıntı çıkaracak görümceyi 8e katlarım. :KK70:

:KK9:

patavatsız görümce ,

kıskanç görümce ,

kızkardeşinin iş zor ama güzel idare etmiş , gülmesi seni kaile almıyorum demekle çok iyi yapmış

Back
X