- Konu Sahibi titanicesra
Arkadaşlar ben evleneli bi buçuk yıl oldu. Kayınvalidem iyi birisi ama görümcemle pek frekansımız tutmadı sanırım. Sözel olarak bi atışmamız olmadı ama Geçenlerde kaynanamlara gittiğimde o görümcemde ordaydı 1 saatliğine uğramıştık aceleten ertesi gün sınavım var diye çok kalamadık. kayınvalidem gelinler çok kalmıcakmış çay koy dedi görümceme ama görümcem çay koymadı. giderayak poğça ve yanında 1 bardak su koyarak verdi. Birde yine geçenlerde uzak şehirde olan büyük görümcem kayınvalideme gelmişti. bizde onu görmeye gittik hoşlamaya. Yine diğer görümcemde ordaydı. Kayınvalidem sofra kuralım dedi ama o görümcem hala yerinde oturdu 4 dakka filan oturdu sonra oğluna kaşıkları getir filan dedi bi süre sonra görümcem kalktı çorbaları getirmeye başladı. Beni denediğini düşünerek hemen kalkmadım bende onun kalkmasını bekledim. Görümcem kalktıktan sonra ben kalktım. Bu kadının derdi ne anlamadım benimle. Çok moralim bozuldu bu davranışına. Ben normalde 50 kişi misafir ağırlarım ama onun o davranışından dolayı hemen kalkmadım. Sizce neden böyle yapıyordur? bir fikir verin nasıl davranıyım sizce ona karşı?