Mrb bayanlar. Delirmek uzereyim yardiminiza ihtiyacim var. Asalak gorumcem bes senedir kicimdaki don haric herseye burnunu sokardi ayni apartmanda oturuyoruz bu arada. Ben baya mesafe koydum arama. İki gun once facede kefir mayasi varmi diye yazdim. Ne bilim kaynanamda varmis. A be kari vardi da ne demefin mayalayin icsin cocuklar diye. Neyse kaynanamin komsusu bende var veririm dedi. Ay saol dedim. Sabah kuzen ariyor senin gorumcen bisey yazmis faceye dedi ne yazmis dedim. Baktim bakmaz olaydim ben de de hipotroit var kontrolsuz bir ofke ve sinir ataklari var. Yazdigi da bak ne - kayinvalideni arama geregi duysaydin :) onda vardi. Oooo ben okudum yaziyorum cvp ama dosuyorum resmen. Sonra yazmicam esimi ortada birakmicam dedim ama bana bir ates ve bir sinir anlatamam. Salondaki iki nar ve bir sus obje yerde oglumu hemen odasina kapatti esim anladi. Yanima geldi ama duramuyorum ua inicem asagi geberticem. Kayinvalim ile aramda sorun yok. Ben mesafeliyimdir her zaman saygimi asla kaybetmem oda bende. Sen kimsin koca g.tlu kari. Bak yazarken bile zor tutuyorum kendimi. Baya bir saydim esime de konus vallahi cok kotu olur dedim ben konusursam son konusma olur dedim cunku ofkemi kontrol edemiyorum. Neyse faceden gorumcem kaynanam esi g.esi hepsini engelledim. Esime de sen konusma ben annene soylicem o konusacak dedim ben muhatap olmicam o terbiyesizle. Ben onun gibi millet icinde asla kayinvaliden dememe annem derim. Sen ne saygisiz bir insansin ki onca insan icinde kendi annene yakistirdigin itama bak utan. Benden iki yas buyuksun ama saygisiz kopegin tekisin. Sonradan gorme bir insansin. Kendi annene benim yanimda kocanin yaninda kufur edecek kadar asagilik birisin sen. Bu yuzden seninle asla muhatap olmayacagim. Arada bir gelirdin ya artik onu da cok zor bulursun. Terbiyesiz seviyesiz karaktersiz itici hayvann...
Oh rahatladim yaa...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.