Titremeyle güne başlamak

Cakil35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2023
102
26
28
29
Merhaba daha önce de benzer konular açmıştım. Hala bu illet hastalıkla mücadele ediyorum. Sabahları inanılmaz şekilde titreme ve huzursuzlukla uyanıyorum. Bu titreme her gün neden oluyor aranızda yaşayan var mı? İç huzursuzluğum ilaçlara rağmen geçmiyor çok çaresiz hissediyorum kendimi

Antidepresanı ilk kullandığımda bende yan etki olarak titreme yapmıştı. Bazen de uyanırken damdan düşmüş gibi böyle tepeden yatağıma çakılmış gibi uyanıyorum, irkilip titriyorum ama bu çok sık olmuyor. Çok fazla düşünüp strese girdiğimde, bir şeye üzüldüğümde titreyerek uyanıyorum. Sizin bahsettiğiniz titreme sanırım her gün var.

Antidepresanı ilk kullandığımda bende yan etki olarak titreme yapmıştı. Bazen de uyanırken damdan düşmüş gibi böyle tepeden yatağıma çakılmış gibi uyanıyorum, irkilip titriyorum ama bu çok sık olmuyor. Çok fazla düşünüp strese girdiğimde, bir şeye üzüldüğümde titreyerek uyanıyorum. Sizin bahsettiğiniz titreme sanırım her gün var.
Evet malesef her gün aynı şekilde uyanıyorum

Anksiyeteden kaynaklıdır kan tahlili baktırdınız mı titreme için tranko varsa şayet ilaçlarınızın yanında onu aç karna alın ya da doktorunuzdan isteyin yazsın

Benimde çok stresli olduğum gecelerde inlemelerim oluyor, eşim zar zor uyandırıyor hatta. Sabahları da gecenin stresiyle sürekli titreme ve kasılmayla kalkıyorum.
Gece uykuda sizi gözlemleyen biri var mı, uykuda da herhangi bir şikayetiniz oluyor mu onu da bilmek önemli.

Back
X